Hľadáme najlepší personál + SÚŤAŽ o pobyt v Tatrách

Hviezdny gastronomický zážitok v reštaurácií netvorí len prvotriedne jedlo, ale aj milý a profesionálny personál. To isté platí aj o pobyte v hotely či penzióne. A práve takéto hviezdy služieb na Slovensku hľadáme! Pomôžete nám ich nájsť? :)

Ako na to?

Chceme počuť váš názor. Najobjektívnejšie hodnotenie je predsa to od vás, skutočných zákazníkov. Stačí si kúpiť kupón do reštaurácie, hotela či penziónu na ZľavaDňa, využiť ho a následne vyplniť náš jednoduchý hodnotiaci formulár. Email s týmto formulárom nájdete po uplatnení kupónu vo svojej pošte alebo aj vo svojom konte na ZľavaDňa. Prihlásite sa, vybrte sekciu "Moje kupóny", pri konkrétnej ponuke jednoducho kliknite na smajlíka a zobrazí sa vám hodnotiaci formulár.

Vyhrajte pobyt vo Vysokých Tatrách

Zo všetkých zákazníkov, ktorí udelia v období 15.3.—15.5. 2018 hodnotenie akejkoľvek reštaurácii, hotelu alebo penziónu na ZľavaDňa, vylosujeme jedného výhercu. Ten získa pobyt v 3-hviezdičkovom Hoteli Sipox na 2 noci pre 2 osoby. Výhercu zverejníme 18.5. 2018 na našom Facebooku ZľavaDňa.

 

Nezabudnite, že za kompletne vyplnené hodnotenie (teda ak vyplníte všetky podrobné hodnotenia a pridáte aj slovný popis) získate 1 € na ďalší nákup na ZľavaDňa. Viac o tom, ako fungujú hodnotenia sa dočítate TU

Hľadáte inšpiráciu, kam skočiť na dobré jedlo alebo kde sa dobre oddychuje? Pripravili sme pre vśa rebríčky najlepšie hodnotených zariadení v roku 2017:

Hotely s najlepšími hodnoteniami za rok 2017

Penzióny s najlepšími hodnoteniami za rok 2017

Zahraničné prevádzky s najlepšími hodnoteniami za rok 2017

Bratislavské reštaurácie s najlepšími hodnoteniami za rok 2017

Slovenské reštaurácie s najlepšími hodnoteniami za rok 2017

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.