Hľadáme najlepší personál + SÚŤAŽ o pobyt v Tatrách
Jakub | 23 apríl 2018Hviezdny gastronomický zážitok v reštaurácií netvorí len prvotriedne jedlo, ale aj milý a profesionálny personál. To isté platí aj o pobyte v hotely či penzióne. A práve takéto hviezdy služieb na Slovensku hľadáme! Pomôžete nám ich nájsť? :)
Ako na to?
Chceme počuť váš názor. Najobjektívnejšie hodnotenie je predsa to od vás, skutočných zákazníkov. Stačí si kúpiť kupón do reštaurácie, hotela či penziónu na ZľavaDňa, využiť ho a následne vyplniť náš jednoduchý hodnotiaci formulár. Email s týmto formulárom nájdete po uplatnení kupónu vo svojej pošte alebo aj vo svojom konte na ZľavaDňa. Prihlásite sa, vybrte sekciu "Moje kupóny", pri konkrétnej ponuke jednoducho kliknite na smajlíka a zobrazí sa vám hodnotiaci formulár.
Vyhrajte pobyt vo Vysokých Tatrách
Zo všetkých zákazníkov, ktorí udelia v období 15.3.—15.5. 2018 hodnotenie akejkoľvek reštaurácii, hotelu alebo penziónu na ZľavaDňa, vylosujeme jedného výhercu. Ten získa pobyt v 3-hviezdičkovom Hoteli Sipox na 2 noci pre 2 osoby. Výhercu zverejníme 18.5. 2018 na našom Facebooku ZľavaDňa.
Nezabudnite, že za kompletne vyplnené hodnotenie (teda ak vyplníte všetky podrobné hodnotenia a pridáte aj slovný popis) získate 1 € na ďalší nákup na ZľavaDňa. Viac o tom, ako fungujú hodnotenia sa dočítate TU
Hľadáte inšpiráciu, kam skočiť na dobré jedlo alebo kde sa dobre oddychuje? Pripravili sme pre vśa rebríčky najlepšie hodnotených zariadení v roku 2017:
Hotely s najlepšími hodnoteniami za rok 2017
Penzióny s najlepšími hodnoteniami za rok 2017
Zahraničné prevádzky s najlepšími hodnoteniami za rok 2017
Bratislavské reštaurácie s najlepšími hodnoteniami za rok 2017
Slovenské reštaurácie s najlepšími hodnoteniami za rok 2017
Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:
Najnovšie
- Praha pre pokročilých - Preskúmajte jej skryté poklady
- Tipy a triky pre dokonalú rozlúčku so slobodou!
- Glamping - zoznámte sa s novodobým trendom ubytovania pod hviezdami
- 7 TOP tipov, ako zažiť Veľkú noc inak
- Hurá na huby! - najlepšie lokality a najčastejšie chyby pri zbere a spracovaní húb