Existujú dva spôsoby ako tráviť voľný čas. Oba nájdete u nás

No dobre, tých spôsobov je asi o niečo viac. S nadhľadom sa však dá povedať, že sú na svete dva typy ľudí: tí, ktorí voľný čas radi trávia aktívne a tí, ktorí ho využijú leňošením. Pre prvých máme skvelé adrenalínové akcie a dokonca celú kampaň. Pre milovníkov oddychu zase množstvo pobytov plných pohody.

1. Keď v žilách koluje adrenalín

Tí, ktorí nestoja o akciu by mali rovno preskočiť riadky nižšie a prečítať si druhú časť tohto blogu. Naopak, akční hrdinovia zbystrite pozornosť.

Vo vode...
Začneme zľahka. Každý z nás sa aspoň raz v živote čľapkal v jazere, mori, alebo aspoň v bazéne. Väčšina z nás vyskúšala aspoň drobné potopenie do vody. Základy teda máme za sebou, môžeme si vyskúšať freediving. Pýtate sa, čo to je? Ide o potápanie na vyššej úrovni. Po dvojdňovom intenzívnom kurze freedivingu budete schopný potápať sa do hĺbky až 15 metrov a vydržať na jeden nádych aspoň 2 minúty. A presne o tom, je freediving.

Spokojný zákazník freedivingu, Martin, nám nechal pozitívne hodnotenie: „Takéto kurzy sú perfektná príležitosť naučiť sa niečo nové. Kvôli vysokej cene by som na ne asi nešiel, ale je super vyskúšať si ich v zľave. Bol som na freedivingu a odporúčam ho aj nešportovcom... Bol to fakt super zážitok.“ Ak aj vy chcete zažiť niečo nové, neváhajte.

...i v oblakoch
Predstava hĺbkového potápania vo vás vyvoláva paniku? Čo tak obzrieť sa k oblohe? Lietať v oblakoch a vychutnať si pohľad na Tatry či Spišský hrad môžete už od 36,90 eur. U nášho partnera ULpilot môžete dokonca lietadlo sami riadiť. Pri tejto zľave môžeme garantovať spokojnosť, zákazníci jej zatiaľ vždy udelili plný počet hviezdičiek.

Tu je niekoľko reálnych hodnotení od našich zákazníkov. „Kupón som kúpila manželovi k narodeninám. Bol nadšený. Skvelý prístup pilota, ochota, pekné lietadielko. Komunikácia naozaj na úrovni. Odporúčam.“ Ako darček sa lietanie určite oplatí, pochvalne sa o ňom vyjadrovali aj ďalší testujúci. „Bolo to super, mamka bola šťastná a určite využijem aj ďalšiu ponuku. Odporúčam každému.“ Alebo „skvelý letecký zážitok, 30 minút lietania ponad okolie Levoče, Spišský hrad a Slovenský raj. Kúpené ako darček, ktorý veľmi potešil.“

Nestačí?
Samozrejme máme toho pre vás oveľa viac. Treba si len pozrieť našu adrenalínovú kampaň, kde nájdete akcie od výmyslu sveta. Všetko čo jazdí, pláva, lieta, strieľa a ďalšie šialené veci. Z úplných pikošiek máme napríklad pozorovanie medveďov vo voľnej prírode, či Speleoferratu v podzemných jaskyniach (toto sme počuli prvý krát v živote). Priaznivcom moto športu určite odporúčame náš test jedného z najrýchlejších áut na svete. Jazdu na ňom si môžete u nás kúpiť. Stačí toľko akcie, alebo ešte pridáme? :)

2. Radšej wellness

Tieto riadky sú určené vyznávačom papučovej kultúry. Tím, ktorí radi leňošia v posteli, doprajú si starostlivosť o svoje telo a radi sa rozmaznávajú v saune, či na masáži.

Rodinná legenda v Tatrách
Hotel Slovan patrí k našim stálym a večne vypredaným partnerom. Chcete vedieť prečo? Tu je odpoveď samotných návštevníkov: „Milý personál, výborné jedlo, pre deti super kútik s množstvom hračiek a knižkami. Bazén s príjemne teplou vodou,“ alebo „vynikajúci hotel, čistučký, raňajky a večere chutné, personál perfektný, wellness čisté a útulné. Výhľad z izby na Lomnický štít. Rada sa sem hocikedy vrátim.“ A do tretice, „výborný hotel pre rodiny s deťmi. Program pre deti každý druhý deň od 19:00, príjemná dovolenka a vynikajúca kuchyňa vo forme švédskych stolov, kde nás obsluhovali kuchári a pripravovali niektoré jedlá a dezerty priamo pred nami.“ Už je to asi jasné, nie? :)

Hotel Slovan patrí k najobľúbenejším tatranským hotelom. Svojou polohou v Tatranskej Lomnici je ideálny pre rôznorodé aktivity či túry v tomto regióne, je perfektne prispôsobený na rodiny s deťmi a okrem kvalitného wellness centra ponúka aj skvelú gastronómiu. Ak hľadáte miesto na rodinnú dovolenku v Tatrách, určite by ste mali zvážiť pobyt v tomto hoteli s polpenziou a vstupom do wellness centra.

Zdravie až na prvom mieste
K pobytu v Hoteli Hviezda by sme mohli napísať celkom obsiahlu recenziu. Ide totiž o jednu z najúspešnejších zliav minulého roka. Pobyt plný procedúr si vyskúšalo viac než 2 000 ľudí a dnes si ho môžete kúpiť znova. A aby ste získali lepšiu predstavu, na čo sa môžete tešiť, tu je recenzia našej spokojnej zákazníčky z minulého roka.

„Vonkajšia fasáda hotela vyzerá síce klasicky "socialisticky", ale zvnútra je hotel kompletne rekonštruovaný. EU fondy vidieť všade :-) Izby sú priestranné. Bazén je veľký, škoda že nemá prístup k dennému svetlu, no stále je v ňom super. Absolútne najväčšou devízou hotela je strašne milý a ochotný personál, až nevídane na slovenské pomery. Jedlo bolo skvelé a tak raňajky, obedy ako aj večere boli ako domáce. Dá sa tu hrať minigolf s elektronickým zapisovaním, bowling, poprípade kto chce, tak rôzne wellness procedúry (a sauny, vírivky, atď.) Celkovo odporúčam, hlavne kvôli príjemnému pocitu, ktorý vo mne zanechal personál.“ Čo poviete, nás rozhodne presvedčila.

Rýchla inšpirácia
Ak vás pobyty vyššie neoslovili a zvažujete poznávací výlet, určite si pozrite pobyt v Hoteli Hubertus v nádhernom regióne plnom historických klenotov na Morave, alebo veľmi výhodné a štýlové ubytovanie v Art Hoteli Medav v samotnom srdci stovežatej Prahy. Pre priaznivcov Chorvátska nám ešte stále beží celá chorvátska kampaň.

Život je krátky, treba si ho užiť. Ponuka je široká, stačí si len vybrať, ako chcete tráviť svoj voľný čas.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: