Deň detí si môžu užiť aj rodičia. Vieme, ako na to!

Vymyslieť svojim deťom zaujímavý celodenný program vie dať niekedy poriadne zabrať, však? Jedno dieťa má energie za desiatich a vy na konci dňa padnete totálne vyšťavený... Našťastie si s prípravou špičkového Ďňa detí už nemusíte lámať hlavu. Pripravili sme pre vás výber ponúk, ktoré zabavia nielen deťúrence, ale rovno všetkých členov rodiny. A to na celý deň. Hoci 1. jún patrí hlavne deťom, neznamená to, že rodičia prídu skrátka :)

 

Deň plný zábavy v čarovnom Rabkolande

Kolotoče milujú malí aj veľkí. Garantujeme vám, že v Rabkolande vaše deťúrence nebudú vedieť, kam skôr skočiť! 34 atrakcií, 16 ulíc, 6 námestí, k tomu múzeá, divadlá a akcie. Pokojne sa nechajte decká vyjašiť a neváhajte vyskúšať niektorú z atrakcií aj vy.

Chcem vyskúšať

 

 

V Energylandií sa nestinete nudiť

 

V Poľskú ešte chvíľku zostaneme. Tentokrát vás pozývame rovno do najväčšieho zábavného parku v krajine.  Energylandia ponúka 4 zóny (detská, rodinná, extrémna, vodná), kde sa zabaví každý tip dieťata aj rodiča :)  Drobci sa vyšantia v detskej zóne, spolu vyskúšate rodinnú zónu a tých odvážnejších zláka zóna adrenalínová s najväčšou a najrýchlejšou vodnou dráhou na svete!

Chcem vyskúšať

 

 

Farma plná zvieratiek

Výlet do prírody s celou rodinkou je vždy dobrý nápad. Farmu Červeník nájdete za Trnavou, cca 45 min. od Bratislavy. Je zasadená do krásneho prostredia lesoparku. A tak, kým sa budú vaše detičky hrať so zvieratkami, jazdiť na koníkoch alebo zabávať na programe s animátormi, vás čaká nádherná prechadzka v pokojnej prírode.

Chcem vyskúšať

 

 

Najkrajší pohľad na svet je z konského sedla

Byť princeznou alebo rytierom a jazdiť na vlastnom koni - to je sen hádam každého dieťaťa. Ale aj niektorých dospelých :) Zoberte svoje deticky na lekcie jazdenia na koni s inštruktorom. Najlepšie na tom je, že učiť sa môžu aj dospeláci!

Chcem vyskúšať

 

 

Po stopách Kráľa Drozdia brada

Keď už sme pri tých rytieroch a princeznách, čo tak osláviť Deň detí na starodávom hrade? A čo tak rovno na Oravskom hrade? Túto dominantu Oravy určite poznajú vaše deti z rôznych rozprávok, natáčalo sa ich tu totiž habadej. Sokoliar Tomáš, Dračie srdce alebo spomínaná Kráľ Drozdia brada. Pri príležitosti MDD tu určite nájdete aj bohatý program.

Chcem vyskúšať

 

 

Najväčšie detské ihrisko na Liptove

Vypustite deti za zábavou a vy pohodlne oddychujte na kávičke. Bez starostí, bude o ne perfektne postarané. V Babylande Villa Betula sa vyjašia dosýtosti. Budú šplhať na lezeckú stenu, spúšťať sa do guličkového bazéna, skákať donekonečna na trampolíne, ale čaká ich aj zvieracia farma a program s animátormi. Naozaj utešený deň na Liptove, čo poviete?

Chcem vyskúšať

 

 

Deň detí vo vlnách

Stačí si zbaliť iba plavky a pohodový deň plný zábavy je na svete! Pozývame vás do Thermal Corvinus vo Veľkom Mederi, len 70 km od Bratislavy. Deti sa perfektne vyšantia v detskom bazéne s hracími elementmi alebo na programe s animátormi. No a vás čaká skvelý relax v termálnej vode, ktorá vyviera z dvoch prameňov. Vďaka nej majú bazény príjemnú teplotu od 25 - 37 °C. No a ak by vám po toľkej vodnej zábave náhodou vyhladlo, v areáli nájdete aj reštauráciu.

Chcem vyskúšať

 

 

Ako ešte potešiť svoje deti?

Všetky deti milujú dovolenky a rodičia tiež! :) Rodinná dovolenka so ZľavaDňa ale neznamená stres a neustále dohliadanie na vaše ratolesti. Vy oddychujete vo vírivke, deti sa bavia na detskom programe. Poobede sa vyberiete na ľahkú túru bez otlakov, zato s peknými výhľadmi a večer sa spoločne zabavíte na bowlingu či grilovačke. Vyberte si z ponuky rodinných pobytov, kde naozaj oddychuje celá rodina.

Chcem vyskúšať

 

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: