Darčeky, na ktoré sa nezabúda

Vybrať dokonalý darček vie byť niekedy hotová lotéria. Ak túžite obdarovať svojich blízkych niečim, čo ich doslova posadí do kresla od úžasu, čitaje ďalej. Pripravili sme pre vás totiž nádherné darčeky, z ktorých budú obarovaní híkať šťastím :)

 

Luxusný oddych

Wellness priamo pod nebom

Darujte oddych v obklopení strmých tatranských štítov. Horský hotel Sliezsky dom vo výške 1670 metrov nad morom je hotelom s najvyššie položeným wellness na Slovensku! Tam sa bude parádne oddychovať...

Chcem darček

 

 

Pohoda na poľskej strane Tatier

Stačí sa ponoriť do jemných bubliniek vo vírivke a všetky starosti sa v okamihu rozplynú. 4-hviezdičkový penizón Orlik je dôkazom, že aj na opačnej strane Tatier nádete dokonalý relax.

Chcem darček

 

 

Oddych priamo na zámku

Za bránami zámku The Grand Vígľaš**** sa rodia zážitky, na ktoré budú obdarovaní ešte dlho spomínať. Je to ako výlet do minulosti, no so službami štvorhviezdičkového hotela.

Chcem darček

 

 

 

Zážitky, na ktoré sa nezabúda

Bezpečnosť aj zábava v jednom

Poznáte niekoho, kto má rád akčné manévre s autom ako vo filmoch? Podarujte mu Školu šmyku v SuperDrive. Stačí ak dá ruky na volant, nohu na plyn, dobre sa zabaví a niečo sa pri tom aj naučí! Táto Škola šmyku je však určená aj začiatočníkom, ktorí sa chcú zdokonaliť a nabrať skúsenosti.

Chcem darček

 

 

Tandemový zoskok zo 4 km

Darujte zážitok na celý život! Šialený skok z oblakov a voľný pád navodí taký adrenalín, že sa tento zážitok zaryje do pamäte už navždy. A ak by si obdarovaný z toho náhodou nič nepamätal, pomôže mu kamerový záznam.

Chcem darček

 

 

Pristátie na letisku Hong Kong Kai Tak

Ideálny darček pre zberateľov netradičných zážitkov, ktorí už majú s lietaním nejaké skúsenosti! Na ZľavaDňa najdete jedinečnú simuláciu priblíženia a pristátia na veľmi nebezpečné letisko v Hong Kongu. V skutočnosti ho už pre svoju náročnosť zatvorili, v Simulator centre však tento netradičný zážitok môžete stále podarovať.

Chcem darček

 

 

Zájazd na zápas AC Miláno - Neapol

Všetko čo si správny futbalový fanúšik môže pod stromček priať.  Darček obsahuje najlepšieho strelca v histórii SSC Neapol a slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka - naživo v akcii na vypredanom štadióne pre 80 000 fanúšikov!

Chcem darček

 

 

 

Prekvapenia s kveľkým Pé

iRobot Roomba® e5

Najlepší priateľ všetkých nestíhačov, alebo jednoducho len tých, ktorí nemajú radi upratovanie. iRobot Roomba e5 povysáva celý byt a ešte aj rád :) Ovláda sa pomocou smartfónu a jeho batéria vydrží až 90 minút.

Chcem darček

 

Elektrokolobežka

 

Super darček, ktorý poteší všetkých mestských výletníkov. Rýchlosťou 25 km/h sa dostane obdarovaný všade včas a vďaka dojazdu 20 km v rámci mesta pohodlne dofrčí kamkoľvek.

Chcem darček

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: