Darčeky, ktoré patria pod každý stromček

Zháňanie vhodných vianočných darčekov je často vyčerpávajúce a stresujúce. Vy sa stresovať nemusíte, pohodlne sa usaďte do kresla a vybavte darčeky jednoducho a za pár minút. A aby sme vám to ešte viac uľahčili prinášame HITY Vianoc, ktoré nemôžu chýbať pod žiadnou vianočnou jedličkou. Ani tou vašou :)

 

Kaštieľ Château Appony****

Vybrať sveter v správnej veľkosti vie byť niekedy naozaj náročné. Taká dovolenka však padne dobre každému. V jedinečnom kaštieli Château Appony**** sa bude každý cítiť ako šľachtic. Vďaka výnimočnej atmosfére, ubytovaniu v štýlových izbách či výhľadu z vírivky priamo do parku bude odchod domov naozaj ťažký.

Šup pod stromček

 

 

Fotokniha

Fotokniha je rozhodne hitom Vianoc, ktorá nesmie chýbať pod žiadnym stromčekom. Venujte neopakovateľné spomienky formou ručne šitej fotoknihy. Fotografie celej rodiny pre babičku alebo fotky z poslednej spoločnej dovolenky pre vašu polovičku. Týmto darčekom vytvoríte úsmev na tvári obom :) Navyše si ju vytvoríte sami vďaka jednoduchému online editoru.

Šup pod stromček

 

 

Pilotovanie simulátora Boeing 737

Sadnúť si do kapitánskeho kresla, vzlietnuť, pilotovať lietadlo a následne pristáť. To je nesplnený sen nejedného muža. Čo tak mu tento sen splniť? Do kokpitu si môže vziať až 2 pasažierov :) Tento nezabudnuteľný zážitok teda môžete prežívať spolu s ním.

Šup pod stromček

 

 

Škola šmyku na SLOVAKIA RINGU

Aj ten najskúsenejší vodič sa môže ľahko dostať do krízovej situácie. Vyhnutie sa nečakanej prekážke, šmyk zadných alebo predných kolies. Zažiť tieto situácie a vedieť reagovať je na nezaplatenie. Venujte nenahraditeľnú skúsenosť, ktorá môže zachrániť život.

Šup pod stromček

 

 

Relaxačný balíček v Salóne Sakurami

Aj vy máte vo svojom okolí niekoho kto chce na Vianoce každý rok svätý pokoj? Máme pre vás riešenie. Doprajte mu ho a darujte mu relaxačný balíček. Svoju chvíľu pokoja si vychutná vďaka perfektnej starostlivosti o telo, tvár aj vlasy v Salóne Sakurami.

Šup pod stromček

 

 

Ponožky no nie obyčajné, ale parádne Fusakle

Aké by to boli Vianoce, keby nedarujete alebo nedostanete pod stromček aspoň jeden pár ponožiek? Vianočná klasika však vďaka super Fusaklám nemusí byť nudná. Navyše ich dostanete zabalené v krásnej vianočnej plechovke či krabičke.

Šup pod stromček

 

 

Video tipy na darčeky

Neviete si rady, ktoré darčeky by nemali chýbať pod vašim vianočným stromčekom? Sledujte Barborkin najnovší vlog a pozrite si jej tipy.

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: