Čo s deťmi na jarné prázdniny?

Deti pomaly počítajú dni, kedy opäť budú môcť na pár dní opustiť školské lavice. Už teraz si lámete hlavu nad tým, čo s nimi budete celý týždeň robiť? :) Vykašlite sa na jarné upratovanie a každodenný stereotyp vymeňte za pár dní oddychu, zábavy a čerstvý vzduch. Vyberte sa na jeden z našich pobytov a urobte radosť celej svojej rodine.

Hotel Boboty***

Až gýčovo krásne výhľady z horského hotela na okolitú prírodu vo Vrátnej doline vám prinesú pokoj na duši. Pristihnete sa pri tom, že pijete studenú kávu, pretože ste sa nechali uniesť výhľadom z jedálne. Keďže sa nachádzate v jánošíkovom kraji, môžete sa tešiť na tradičné slovenské pochúťky a gurmánom ulahodí široký výber jedál z diviny. Kuchyňa si potrpí na prípravu pokrmov z čerstvých sezónnych surovín z okolitých lesov, pasienkov a záhrad. Svoje ratolesti môžete na chvíľku „odložiť“ do detského kútika, ísť s nimi na detské ihrisko alebo si zahrať spoločenskú hru. A to najlepšie je, že môžete celý deň stráviť na vzduchu na zasnežených zjazdovkách a večer príjemne zrelaxovať vo wellnesse.

Pobyt v Hoteli Boboty

 

 

Hotel International****

Na okraji Tatranského národného parku, dostatočne vzdialený od ruchu mesta, nájdete štýlový Hotel International. Chceli ste vždy vyskúšať jeden z najelegantnejších športov – golf? Práve tu máte možnosť. Hotel sa nachádza priamo uprostred 27-jamkového golfového ihriska a k dispozícii má aj kryté odpalisko. Ak máte radšej tradičné zimné športy, môžete využiť lyžiarske bežecké trate alebo sadnúť do auta a odviezť sa na ktorýkoľvek z lyžiarskych svahov v Tatrách a okolí. Západ slnka odrážajúci sa na tatranských štítoch si môžete vychutnať priamo z vírivky vo wellness centre. Nové sily a energiu naberiete vo vyhrievaných bazénoch alebo na masáži.

Pobyt v Hoteli International

 

 

Hotel Lesana***

Ak chcete počas jarných prázdnin zažiť tradičnú rodinnú dovolenku, ubytujte sa v obľúbenom hoteli Lesana v Starej Lesnej. Deti sa do sýtosti vybláznia v úplne novom detskom centre Kinderland. Lezenie a naháňačky na ihrisku, šmýkačky a preliezačky, kútik plný farebných guľôčok, trampolíny, stolný futbal, stolný tenis, air hockey, spoločenské hry... to všetko je najnovšie pripravené pre tých najmenších ale aj pre teenagerov. Tak ako si pobyt užijú vaše deti, užijete si ho aj vy v novučičkom modernom wellness centre a soľnej jaskyni. Nechajte sa rozmaznávať a zohrejte sa vo fínskej, parnej a infra saune, schlaďte sa ľadopádom alebo masážnymi sprchami, unavené nohy osviežte v Kneippovom kúpeli a oddychujte v jacuzzi, odpočinkovej miestnosti alebo tepidáriu. Ak stále nemáte dosť, vaše zmysly pohladí profesionálna masáž.

Pobyt v Hoteli Lesana

 

 

Hotel Summit***

Ak máte radšej vodu ako sneh, ubytujte sa v centre Liptova, odkiaľ to máte na skok do dvoch najväčších aquaparkov na Slovensku – Gino Paradise Bešeňová a Tatralandia. Izby vás prekvapia naozaj mimoriadnou priestrannosťou a balkónom. Pre aktívnych dovolenkárov hotel ponúka priamo vo svojom areáli tenisový kurt, viacúčelové športové ihrisko, požičovňu bicyklov a športových potrieb, biliard, stolný tenis a stolný futbal. Deti už od únavy zaspali a vy by ste radi strávili pár romantických chvíľ so svojou polovičkou. Maximálne súkromie si užijete v hotelovom relax centre s vírivkou a saunou.

Pobyt v Hoteli Summit

 

 

Hotel Husárik****

Rodinná dovolenka na malebných Kysuciach v Hoteli Husárik je skvelá voľba. Má svoju vlastnú zázračnú atmosféru, ktorá vás vytrhne z kolobehu všedných dní. Oceníte najmä netradičné wellness centrum, ktorého prostredie vás upokojí a navodí ľahký relaxačný spánok. V štýlovej reštaurácii sa budete cítiť ako šľachtici a po dobrom jedle sa môžete odviezť na saniach ťahaných koňom, čo si užijú najmä vaše deti. A aby sme nezabudli, do lyžiarskeho strediska Snow Paradise Veľká Rača Oščadnica to máte na skok.

Pobyt v Hoteli Husárik

 

 

APLEND Natur Resort***

Radi by ste strávili pobyt niekde, kde budete medzi prvými hosťami? Vyskúšajte úplne nový rezort pod Tatrami medzi Veľkou a Tatranskou Lomnicou. Zaparkujete priamo v rezorte, vybalíte sa v pohodlnom apartmáne, vyložíte si nohy a kocháte sa krásnym výhľadom. Apartmán vám svojím vybavením poskytne maximálny komfort, nachádza sa v ňom spálňa s manželskou posteľou, obývacia izba s televízorom a sedačkou, kuchynská linka s chladničkou, varnou doskou, varnou kanvicou, jedálenský stôl a kúpeľňa so sprchou a WC. Už len zbaliť lyže a hor sa na svahy.

Pobyt v rezorte APLEND Natur Resort

 

 

Hotel Kultúra***

Lyžovačka v horách je síce fajn, ale večer by ste radšej strávili prechádzkou po pešej zóne v meste a pri dobrej kávičke v útulnej kaviarni? Historický Hotel Kultúra priamo v centre Ružomberka je tá správna voľba. Celodenný skipas do lyžiarskeho strediska SKI Kubínska hoľa vám zabezpečí program cez deň a večer môžete spoznávať centrum dolného Liptova a jeho okolia.

Pobyt v Hoteli Kultúra

 

 

TIP: Oravský hrad

 

Ak budete prechádzať Oravou alebo Liptovom, nenechajte si ujsť prehliadku jedného z našich najkrajších a najnavštevovanejších hradov. Oravský hrad vám poodhalí svoje tajomstvá za zvýhodnené vstupné a určite sa nebudete musieť predierať davom turistov ako to býva v lete ;-)

Vstupenky na Oravský hrad

 

 

Nech sa už rozhodnete jarné prázdniny tráviť kdekoľvek, užite si hlavne to, že môžete byť celá rodina spolu. Nenechajte si dovolenku pokaziť drobnosťami ako je počasie, zablatené dieťa alebo zabudnutý sveter, všetko ide ľahšie s úsmevom a pozitívnym prístupom.

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Alexandra Gulič

B2B Specialist

Saška zastrešuje komunikáciu s obchodnými partnermi. Stará sa, aby mali všetky potrebné informácie, vedeli používať našu stránku a vybavuje pre nich mediálne výstupy. Baví ju život, nedokáže si ho predstaviť bez jej manžela a jazvečíčky Penny. Jej vášňou je kozmetika, oddychuje pri tvorbe hand-made vecičiek a dobrej knihe.

Ďalšie články z kategórie Cestovanie: