Čo robiť cez týždeň? 7 tipov na trávenie voľného času

Všetky filmy v kine ste už videli, knihy ste prečítali a najznámejšie pamiatky v okolí Bratislavy už máte obehané. Čo robiť ďalej, ako zabiť nudu? Prinášame niekoľko tipov na aktívny odpočinok pre jednotlivcov, páry i partie.

Náš tip: Divná Bratislava


Takzvané escape roomy sú čoraz populárnejšie, no divná Bratislava je iná. Ide o kombináciu escape roomu s outdoorovou hrou. Veľa anglických názvov, však? Jednoducho povedané, cieľom hry je v prvom kroku nájsť priestor, kde sa to všetko zomelie :) Ideálne pre partie 3 – 5 ľudí alebo na teambuildingy pre menšie tímy.


Náš tip: 5D kino Cinema Maxim


5D je rozhodne viac ako 3D, to je jasné. Čo to v praxi znamená? Okrem 3D obrazu sa môžete tešiť na pohyblivé sedačky, vietor, vodu, hmlu či poriadne blýskanie. Interaktívne sledovanie filmov je úplne novým zážitkom a nedá sa porovnávať s tradičným kinom. Navyše ide o „rýchlovku“, ktorú vybavíte za 5-6 minút počas nákupov v nákupných centrách. Je si z čoho vybrať, zoznam filmov je dlhý.


Náš tip: Choďte si zastrieľať



Nič neodbúra stres lepšie ako streľba a adrenalín. Jednotlivcom odporúčame streľbu z reálnych zbraní na strelnici v centre mesta. Od 9mm zbrane až po „guľomet“. Partiám zase paintball v hale, kde nie ste závislí od počasia. Minimálne 8 a maximálne 25 ľudí – to bude poriadny fight ;)


Náš tip: Naučte sa niečo nové


Koľko kurzov si absolvoval, toľkokrát si človekom. Okej, celkom to neplatí, no vždy je fajn naučiť sa niečo nové. Prvým tipom z rubriky „Učíme sa“ je workshop o cvičení a armotarepii, ktorý poteší dušu i telo. Iným príkladom môžu byť workshopy vytvárania šperkov. Tie precvičia vaše ruky a zároveň dodajú prísun osobnejších vlastnoručných darčekov pre kamarátky :)


Náš tip: Mäso, mäsko, mäsíčko


Už Maslow vedel, že jedlo je základ. Nenechajte si preto ujsť našu aktuálnu kampaň zameranú na mäsové špeciality. Nájdete tam všetko od burgrov, cez steaky, až po bravčové koleno. Ak by sme si vyberali my, kúpili by sme si burgre v Zámockom pivovare alebo Staromestskom pube, ktoré sú novinkou na ZlavaDna.sk. Ideálne pre partiu priateľov, ktorí sa chcú dobre najesť a vychutnať si kvalitné pivo.


Náš tip: Kontroverzné hry v divadle Meteorit


Ak poznáte a máte radi divadlo GUnaGU, dávame vám do pozornosti aj divadlo Meteorit, ktoré prináša kontroverzné, osobité a veľmi odvážne predstavenia. Posúďte sami, tu sú názvy niektorých z nich: Ojeb, Spovede Vagín, Shopping and Fucking, Dialógy penisov...


Náš tip: Romantická večera v reštaurácii Boutique hotela Pri mlyne


Večerou nikdy nič nepokazíte, obzvlášť ak vyberiete príjemné miesto. Takým je nepochybne Boutique hotel Pri mlyne nachádzajúci sa, ako inak, pri starom mlyne :) K tomu si prirátajte poctivú lokálnu kuchyňu a zážitok je dokonalý. Malý výlet s perfektnou večerou a prechádzkou je ideálnou voľbou pre páriky.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Beáta Amersteinová

Deal Manager

Bea má u nás na starosti starostlivosť o klientov a schvaľovanie dealov. Má čuch na úspešné ponuky a rada píše blogy. Viete ju stretnúť aj na stretnutiach spolu s našimi obchodnými konzultantmi.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: