Cestovať na dovolenku autom alebo vlakom?

Len si to predstavte, vonku svieti slnko, letné prázdniny sú v plnom prúde a vy sa balíte za vašim vytúženým letným dobrodružstvom. Otázka dopravy je pri riešení logistiky celej dovolenky veľmi dôležitá. Pôjdete vlakom alebo vlastným autom? Ak riešite rovnakú dilemu a neviete sa rozhodnúť, prečítajte si tento blog. Nájdete v ňom 5 dôvodov, pre ktoré sa aj nevinne vyzerajúca cesta vlakom môže stať adrenalínovým dobrodružstvom. No a po prečítaní možno dospejete k odpovedi, ktorý dopravný prostriedok je pre vás ten pravý :)

 

1. Príchody a odchody vlakov sú často vo hviezdach

 

2.  Nie len v lete býva vo vlaku naozaj horúco

Zdroj: Mizantropia.sk

 

3. Mať dosť miesta a komfort je základ

Obrázok: funnylimca.blogspot.com

 

4. Nikdy nevieš kto bude tvoj spolucestujúci

 

5. Pokiaľ nie ste študent či dôchodca, zadarmo to nepôjde

 

Aj pre tieto dôvody, môže byť cesta autom pohodlnejšia a bezpečnejšia, jednoducho stávka na istotu. Auto si môžete požičať, no najkomfortnejšie  bude, keď pôjdete svojim vlastným. Využiť pri tom môžete túto jedinečnú ponuku, ktorá sa len tak nevidí. Spoločnosť Opel sa rozhodla tento rok venovať Slovákom dotáciu na úplne nové autá až do výšky 1 500 000 €. Táto skvelá ponuka je však limitovaná iba na 24 hodín, preto si poriadne zapíšte dátum 13.3. - 14.3.2020 :) Dovtedy sa môžete zaregistrovať a dohodnúť si stretnutie so svojim predajcom Opel.

Navyše všetci zaregistrovaní cez ZľavaDňa sú v hre o nový Opel GRANDLAD HYBRID 4 na týždeň a víkendový pobyt pre 2 osoby od ZľavaDňa :)

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Cestovanie: