Beauty expertky radia: Buďte krásna aj na jeseň

Leto sa s nami už nenávratne rozlúčilo a k slovu sa hlásia chladné, upršané dni. Čo bolo, to bolo. Milé dámy, práve teraz je ten správny čas, kedy nesmieme zabudnúť venovať nejaký ten čas aj sebe. A my vám prezradíme, ako na to!

Cez letnú sezónu dostali naše vlasy aj pokožka riadne zabrať, pálivé slnko ich rozhodne nešetrilo. Zaslúžia si preto trochu opatery a regenerácie. Jeseň a zima nám však na kľude tiež nepridajú. Tieto dni si vyžadujú jednoducho špeciálnu starostlivosť. A keďže na seba vždy kladieme najvyššie nároky, prinášame vám tie najlepšie beauty ponuky, ktoré na ZľavaDňa môžete nájsť. Sú to ponuky s najlepším hodnotením priamo od vás, našich zákazníčok. Kto iný totiž rozumie lepšie ženám ako my samé? :)

Zájsť do salóna krásy je po lete jednoducho nutnosť. S chladnými mesiacmi sa však celkom účinne dokážeme vysporiadať, stačí na to pár overených trikov. Šikovné beauty expertky priamo zo salónov krásy vám prezradia niekoľko praktických tipov, ako sa v zime postarať o svoju pleť či vlasy.

 

Ošetrenia pleti

Kozmetička Branka z Beauty Salon INA radí: Určite každej dáme odporúčam dokonalé čistenie pleti s prípravkami vhodnými pre daný typ pleti. To je základ krásnej žiarivej pokožky. V poslednej dobe sa stretávam s prípadmi, keď klientky už dávno nie sú v puberte a aknózne prejavy na ich pleti sú stále veľkým problémom. Preto by som im odporučila čistenie pleti zamerané práve na tieto prejavy.

 

Luxusné ošetrenie pleti 4v1 s 24-karátovým zlatom

Chcem vyskúšať

 

 

Jedinečné omladenie pleti ošetrením Hydra Beauty – Facial

Chcem vyskúšať

 

 

Natália z Beauty Bar radí:

1.
Počas chladnej jesene nezabúdajte na rukavice. Chlad totiž nepriaznivo vplýva na pokožku rúk – jej hydratáciu, peeling či začervenanie.

2. Okrem rukavíc nezabudnite so sebou vždy nosiť aj špeciálny krém na ruky. Ten tak viete použiť vždy, keď budete cítiť, že vaša pokožka je suchšia.

3. V zime neodporúčam umývať ruky pod horúcou vodou. Tá totiž, rovnako ako bežné mydlo, suší jemnú pokožku. Je lepšie umyť si ruky pod teplou vodou s mydlom na báze glycerínu a nezabudnite ich následne ošetriť výživným krémom.

4. Aj napriek tomu, že používate krém, vaše ruky nebudú tak jemné a upravené ako po peelingu či kúpeli. Nájdite si čas a venujte svojim rúčkam zaslúženú pozornosť. Masírujte ich so špeciálnym krémom na báze kokosového alebo bambuckého masla. A pred spaním si vyskúšajte dať bavlnené rukavice od značiek ako The Body Shop, Sephora, Mavala, Oriflame alebo Avon.

 

Spa pedikura + gél lak

Chcem vyskúšať

 

 

Starostlivosť o vlasy

Dana zo Salónu pod hradom radí: Je to tip z mojej vlastnej skúsenosti :) Keďže mám veľmi suché vlasy a po lete boli v katastrofálnom stave, hľadala som niečo čo mi ich zachráni, ale zároveň mi to nenaruší môj harmonogram umývania vlasov. Je to nočná kúra - ALTERNA Caviar overnight hair RESCUE. Večer ju nanesiete, necháte pôsobiť a ráno umyjete. Vlasy sú po nej vyživené, krásne a mäkučké.

 

Účes nielen pre nevesty

Chcem vyskúšať

 

 

Poukážka na všetky kadernícke služby

Chcem vyskúšať

 

 

Melír, strih a regeneračný balíček na vlasy

Chcem vyskúšať

 

 

Ako vidíte, v Bratislave nájdete dosť kvalitných salónov, ktoré stoja za návštevu. Pozývame vás do nášho skrášľujúceho kútika, kde nájdete aj ďalšie ponuky na skrášľucúce procedúry.

 

Máte nejaké svoje overené tipy a triky, ako sa o seba starať v zimných mesiacoch? Pochváľte sa s nimi v komentároch pod týmto blogom.

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Alexandra Gulič

B2B Specialist

Saška zastrešuje komunikáciu s obchodnými partnermi. Stará sa, aby mali všetky potrebné informácie, vedeli používať našu stránku a vybavuje pre nich mediálne výstupy. Baví ju život, nedokáže si ho predstaviť bez jej manžela a jazvečíčky Penny. Jej vášňou je kozmetika, oddychuje pri tvorbe hand-made vecičiek a dobrej knihe.