Ako vyzerá rodinná dovolenka? Predstavy vs. realita

Rodinné dovolenky v reklamách a na plagátoch vyzerajú rôzne, no spája ich jedna vec – sú na kilometre vzdialené od reality bežných rodinných dovoleniek :) Pozreli sme sa na to, ako si dovolenky predstavujeme a aká realita nás obyčajne čaká.

Všetci, ktorí už na rodinnej dovolenke boli, vedia, že nič také ako dokonalá rodinná dovolenka neexistuje. Deti testujú odolnosť nervov rodičov bez ohľadu na to, či ste na chate v Ždiari alebo v 5*hoteli v Dubaji. Pravdepodobne neznížite ani množstvo vymenených plienok, spotrebovaných vlhčených servítok, stresových situácií, pádov, umrnčaných chvíľ a balenie a vybaľovanie je kapitola sama o sebe. Nesmieme zabudnúť ani na nejakú tú o pár rokov úsmevnú, teraz skôr trápnu, príhodu typu „Tati, prečo je ten ujo tak veľmi chlpatý? Vyzerá ako medveď “ Samozrejme zakričané tak, aby to počula celá pláž.

Aj napriek tomu, že dovolenka s deťmi už nikdy nebude tak úplne bezstarostná, „vyvaľovacia“ a s fotkami ako zo žurnálu, vôbec nie je čo ľutovať. Asi všetci rodičia nám dajú za pravdu, že tá dokonalosť a naškrobenosť ako z reklám by bola jednoducho nuda. Pripravili sme si preto pre vás niekoľko rozdielov medzi predstavami rodinnej dovolenky a realitou :) Ak vám napadnú ďalšie príklady, napíšte nám ich do komentáru.

Veď pobalíme sa za hodinu

rodinná dovolenka

Neviem čo zas panikáriš, všetko sa to do auta v pohode zmestí

rodinná dovolenka

Deti, úsmev, vyrážame na cestu! :) Tešíte sa?

rodinná dovolenka

rodinná dovolenka

Túto budeme mať doma nad krbom...

rodinná dovolenka

Decká si budú stavať hrad z piesku a my budeme zatiaľ „vegetiť“

rodinná dovolenka

Poďme si spraviť takú jednu slušnú do albumu

rodinná dovolenka

A najviac sa teším na tie spoločné večere pri západe slnka, to bude romantika...

rodinná dovolenka

Už sa teším ako dorazíme domov po dlhej ceste a vyložím si nohy ;)

rodinná dovolenka

A ako má teda vyzerať tá dokonalá rodinná dovolenka? No presne tak, ako sa páči vám a vašim ratolestiam, bez ohľadu na to, čo sa patrí alebo čo je dnes in. Dôležité je, aby ste si odniesli spomienky, na ktoré budete vy a vaše deti spomínať ešte desiatky rokov. A ak rodinné cesty ešte len plánujete, určite si pozrite náš výber pobytov ako stvorený pre rodiny


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Silvia Gonglíková

Marketing Manager

Silvia sa venuje online marketingu, komunikácii so zákazníkmi a podujatiam. Má rada veci s dušou, zvieratá, svoju rodinu a kamarátov. Za ZlavaDna.sk je ochotná sa aj pobiť. :) Po práci si rada sadne s kamarátmi na pohár kvalitného oroseného a poriadny steak.

Ďalšie články z kategórie Na odľahčenie: