Ako sme pomáhali Mikulášovi

Nie nadarmo sa hovorí, že najväčšia radosť je tá, ktorú sprostredkujete niekomu inému. Pri deťoch to platí dvojnásobne. Tento týždeň sme sa preto mikulášsky naladení rozhodli pripraviť stovky sladkých balíčkov pre deti. Samozrejme pri tom nesmel chýbať ani pravý Mikuláš! :)

Ako prvé sme obdarovali deti z vianočnej električky, ktorá už pravidelne od 5. decembra až do Vianoc premáva po bratislavskom centre. Pod Maskou nášho Mikuláša sa skrýva najobľúbenejší vodič električiek pán Durec, ktorý na svoje narodeniny pravidelne prekvapuje cestujúcich sladkosťami a milým odkazom. Dočítate sa o ňom v tomto článku. Pamätáte si ho? :)

Potom sa náš Mikuláš presunul na miesta, kde sú detská radosť a smiech veľmi potrebné. A pretože Mikuláš nikdy nechodí sám, dohodili sme mu dvoch pomocníkov – anjela a čerta :) Spolu s pomocníkmi potešili sladkým prekvapením deti v dvoch krízových centrách a dvoch detských domovoch. A musíme priznať, že sme sa z detských úsmevov nikdy netešili viac.

Za profesionálne zvládnutú úlohu Mikuláša ďakujeme pánu Durecovi a tešíme sa zasa o rok! :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: