Vďaka vám vieme, prečo a ako často chodia Slováci do reštaurácií

Približne pred mesiacom sme uzavreli dotazník „Ako vám chutí ZlavaDna.sk“, do ktorého sa zapojilo 2 000 ľudí. Údaje z neho sme doplnili o nezávislý prieskum externej agentúry, aby sme zistili, aký reálny vzťah majú Slováci k reštauráciám. Výsledok potešil nie len nás, ale dokonca aj média. Čo sme teda zistili? Poďme sa na to pozrieť spolu.

Výsledky prieskumu potvrdili, že sa Slováci už naučili stravovať v reštauráciách. Až 21% Slovákov sa v reštauráciách stravuje aj niekoľkokrát do týždňa, pričom 39% z nás zavíta do reštaurácie aspoň raz za týždeň.



Najčastejším dôvodom návštevy reštaurácií pritom zostávajú obedové menu, ktoré sú so 73% suverénne najväčším lákadlom. Okrem toho sme zistili, že zákazníci ZlavaDna.sk, teda vy :), sa stravujú v reštauráciách častejšie ako priemerný Slovák a dokonca aj míňajú viac, ako je slovenský priemer.



Výsledky prieskumov sme prezentovali aj na tlačovej konferencii pre média v reštaurácii Tarpan a tak pripájame aj pár zaujímavých mediálnych výstupov. V nich sa dočítate ešte viac. O zisteniach z nášho prieskumu písali napríklad Stratégie, či Aktuality.sk. Pozrieť si tiež môžete reportáž na Markíze.

A na záver pripájame aj pár fotiek z tlačovej konferencie :)











Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: