Vďaka vám vieme, prečo a ako často chodia Slováci do reštaurácií
Z našej kuchyne | Peter | 06 november 2015
Približne pred mesiacom sme uzavreli dotazník „Ako vám chutí ZlavaDna.sk“, do ktorého sa zapojilo 2 000 ľudí. Údaje z neho sme doplnili o nezávislý prieskum externej agentúry, aby sme zistili, aký reálny vzťah majú Slováci k reštauráciám. Výsledok potešil nie len nás, ale dokonca aj média. Čo sme teda zistili? Poďme sa na to pozrieť spolu.
Výsledky prieskumu potvrdili, že sa Slováci už naučili stravovať v reštauráciách. Až 21% Slovákov sa v reštauráciách stravuje aj niekoľkokrát do týždňa, pričom 39% z nás zavíta do reštaurácie aspoň raz za týždeň.
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468075341720.jpg)
Najčastejším dôvodom návštevy reštaurácií pritom zostávajú obedové menu, ktoré sú so 73% suverénne najväčším lákadlom. Okrem toho sme zistili, že zákazníci ZlavaDna.sk, teda vy :), sa stravujú v reštauráciách častejšie ako priemerný Slovák a dokonca aj míňajú viac, ako je slovenský priemer.
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468095476282.jpg)
Výsledky prieskumov sme prezentovali aj na tlačovej konferencii pre média v reštaurácii Tarpan a tak pripájame aj pár zaujímavých mediálnych výstupov. V nich sa dočítate ešte viac. O zisteniach z nášho prieskumu písali napríklad Stratégie, či Aktuality.sk. Pozrieť si tiež môžete reportáž na Markíze.
A na záver pripájame aj pár fotiek z tlačovej konferencie :)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468075874428.jpg)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468075984474.jpg)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468076146163.jpg)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468076257943.jpg)
Výsledky prieskumu potvrdili, že sa Slováci už naučili stravovať v reštauráciách. Až 21% Slovákov sa v reštauráciách stravuje aj niekoľkokrát do týždňa, pričom 39% z nás zavíta do reštaurácie aspoň raz za týždeň.
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468075341720.jpg)
Najčastejším dôvodom návštevy reštaurácií pritom zostávajú obedové menu, ktoré sú so 73% suverénne najväčším lákadlom. Okrem toho sme zistili, že zákazníci ZlavaDna.sk, teda vy :), sa stravujú v reštauráciách častejšie ako priemerný Slovák a dokonca aj míňajú viac, ako je slovenský priemer.
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468095476282.jpg)
Výsledky prieskumov sme prezentovali aj na tlačovej konferencii pre média v reštaurácii Tarpan a tak pripájame aj pár zaujímavých mediálnych výstupov. V nich sa dočítate ešte viac. O zisteniach z nášho prieskumu písali napríklad Stratégie, či Aktuality.sk. Pozrieť si tiež môžete reportáž na Markíze.
A na záver pripájame aj pár fotiek z tlačovej konferencie :)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468075874428.jpg)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468075984474.jpg)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468076146163.jpg)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fblog%2Fimages%2F2015%2F1106%2F14468076257943.jpg)
Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:
Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne:
Najnovšie
- Hurá do vody! Toto je 9 najlepších kúpalísk v Bratislave a okolí
- Najobľúbenejšie kúpele na Slovensku. Zažite liečivé vody, ktoré pomáhajú
- Wellness na Slovensku: Top miesta pre dokonalý relax
- Zakopané: Tieto atrakcie musíte zažiť u našich poľských susedov
- Lacná letná dovolenka na Slovensku: Top miesta, ktoré musíte navštíviť v roku 2025