7 zážitkov pre milovníka adrenalínu

Vianoce klopú na dvere a vy ešte stále hľadáte ten správny darček? Skúste podarovať zážitok! Spomienky zostanú predsa navždy. A navyše vám stačí len vytlačiť kupón, vybrať krásny darčekový motív a super prekvapenie je na svete. A to pokojne aj 24. decembra :) Pripravili sme pre vás pár tipov, s ktorými zabodujete.

 

Adrenalínová jazda tankom

Bojové vozidlo si razí cestu extrémnym terénom, cez ktorý by ste sa nedostali autom ani po vlastných. Tak na tento zážitok bude obdarovaný určite spomínať celý život. Ruku na srdce, kto sa netúžil aspoň raz v živote previesť na tanku? Jazdu si môžu vyskúšať jednotlivci, ale i skupiny pod vedením skúseného vodiča. 

Šup pod stromček

 

 

Pretekárom na jeden deň

Venujte pod stromček adrenalín na štyroch kolesách! Za jeden deň si obdarovaný bude môcť vyskúšať jazdu až na troch pretekárskych autách Porsche, Mustang a KTM X BOW. To všetko na modernom pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING.

Šup pod stromček

 

 

Zoskok nad prekrásnymi Bojnicami

Tandemový zoskok s výhľadom na najkrajší zámok na Slovensku - to je skutočne adrenalínový zážitok. Voľný pád z výšky až 3000 m n. m. predstavuje výzvu. No pod dohľadom skúsených inštruktorov to bude bezpečné a zároveň zábavné.

Šup pod stromček

 

 

Vstup do soľnej bane

Zaujímavá alternatíva pobytu pri mori :) Pobyt v soľnej bani je bezpečná a relaxačná terapia. Ozdravné účinky soli nabijú telo energiou a prispejú k zvýšeniu imunity. Môžu ju navštevovať všetky vekové kategórie dospelých aj detí.

Šup pod stromček

 

 

 

Kurz bezpečnej jazdy na motorke na SLOVAKIA RINGU

Ideálny darček pre všetkých motorkárov. Darujte im poukážku na motokurz, na ktorom sa so svojou motorkou dokonale zoznámia a spoznajú jej, aj svoje limity. Pre začiatočníkov aj skúsených vodičov všetkých vekových kategórií.

Šup pod stromček

 

 

Súkromná expedícia na Gerlach alebo Lomničák

Milovníci hôr budú skákať od šťastia až po strop :) Podarujte im zimnú 2-dňovú expedíciu na Gerlachovský alebo Lomnický štít s výcvikom, výstrojom aj ubytovaním. Všetko samozrejme pod odborným vedením horských vodcov.

Šup pod stromček

 

 

Kurz potápania

Darujte kurz potápania v päť hviezdičkovom potápačskom centre Academia Aquatica s 20-ročnou praxou. Obdarovaný sa stane certifikovaným potápačom a otvoríte mu bránu poznania a pole nesmiernych možností.

Šup pod stromček

 

 

Video tipy na darčeky

 

Na záver si pozrite video, kde vám predstavím pár ďalších darčekov, ktoré potešia všetkých dobrodruhov :)

 

 

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: