7 tipov, ako netradične preziť Veľkú noc

Opäť sa nám blíži Veľká noc. Je to obdobie tradičnej oblievačky, ktorá však nie je každému po chuti... Ak hľadáte úkryt pred šibačmi alebo inšpiráciu na netradičné zážitky, práve vám sú venované tieto riadky.

40 000 veľkonočných vajec na jednom mieste

Navštívte Veľkonočné trhy vo Viedni priamo v centre mesta na námestí Freyung. Čakajú vás tisícky veľkonočných vajíčok rôznych tvarov a veľkostí a tiež špeciálna atrakcia: najväčšia hora vajíčok v Európe! V stánkoch od viac ako 40 vystavovateľov nájdete sviečky, kvety, šperky, hračky, prútené koše, ručne vyrábané produkty z dreva, keramiky a kameňa. Doprava je zabezpečená luxusným autobusom.

 

Chcem vyskúšať

 

Najrýchlejší únik pred šibačmi

Vyskúšajte adrenalínovú novinku na Slovenku! Nechajte sa vystreliť na jedinom ľudskom katapulte Bungee Shot v strednej Európe. Čaká vás zrýchlenie z 0 na 60 km/hod. za jedinú sekundu. Tento jedinečný zážitok si navyše môžete nahrať aj na GoPro kameru ako dôkaz vašej odvahy. Garantujeme, že ide o najrýchlejší spôsob úniku pred šibačmi.

 

Chcem vyskúšať

 

Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku

Šibači majú vždy po ruke kýble s vodou alebo hadice, neštítia sa dokonca svoje obete hodiť do studeného potoka. Rozhodne by ste preto nemali podceniť tréning. Ponúkame vám možnosť nahliadnuť pod vodnú hladinu v programe Potápanie na skúšku s profesionálnym inštruktorom. Zapožičajú vám kompletnú potápačskú výstroj a navyše získate aj cerfitikát s diplomom.

 

Chcem vyskúšať

 

Toskánska pohodička

Viete si predstaviť stráviť Veľkú noc v krásnom Toskánsku? To je sen mnohých cestovateľov, ktorý vám dokážeme splniť :) Len si to predstavte: nádherná vila z 19. storočia obkolesená parkom s výhľadom na toskánsku prírodu. Bazén máte neobmedzene k dispozícií a do stredovekého mesta San Gimignano to je len 10 km. Tak čo, idete? :)

 

Chcem vyskúšať

 

Keď veľkonočné kúpanie, tak v kúpeľoch

Ak si predsalen potrpíte na tradičnej oblievačke, dá sa to aj štylovo. :) No a my nepoznáme vhodnejšie miesto než naše preslávené slovenské kúpele s termálnou vodou.

 

Chcem vyskúšať

 

Veľká noc na lyžiach

Čo tak stráviť veľkonočný víkend v stredisku Malinô Brdo? Užije si to naozaj - od začiatočníkov a detí až po náročných zdolávateľov čiernych zjazdoviek. Na 3,9 km dlhej trase si úžasne prevetráte hlavu. Na svoje si prídu aj nelyžiari, v okolí totiž môžu vyberať z množstva turistických zaujímavostí.  Svahy v stredisku Malinô Brdo vyskúšala aj naša profesionálna snowboardistka Baša Števulová!

 

Chcem vyskúšať

 

Alebo výlet do Peru?

Cestovať sa dá aj prstom po mape alebo, tak ako je to v našom prípade, aj na tanieri! :)  Ochutnajte najobľúbenejšiu kuchyňu Južnej Ameriky. Na jednej strane nájdete v peruánej gastronómii tradíciu od pôvodných Indiánov, na strane druhej sú v nej prvky americkej, španielskej a ázijskej kuchyne. A vegetariáni si tiež prídu na svoje. Toto musíte ochutnať.

 

Chcem vyskúšať

 

 

 

 

A ako budete tráviť tohtoročnú Veľkú noc vy, priatelia? Bude to niečo netradičné, alebo práve naopak? Napíšte nám o tom do komentárov a možno inšpirujete ďalších ľudí.

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: