7 hotelov, ktoré naplnia všetky vaše očakávania

Chceli by ste si dopriať oddych, no zatiaľ ste nenašli nič, čo by vás oslovilo? Dajte nám ešte jednu šancu. Vybrali sme 7 cestovateľských tipov, ktoré by vás mohli presvedčiť.

 

Oddych pre deti aj dospelých? Vodný svet a wellness hotel v jednom

Nájsť miesto na ideálnu dovolenku s deťmi nie je vždy jednoduché. Na jednej strane chcete mať za každého počasia dosť aktivít pre vaše ratolesti, na strane druhej si chce každý rodič trošku oddýchnuť. My však máme riešenie, ktoré dokáže uspokojiť záujmy všetkých – deti sa vybláznia a vy si trošku oddýchnete.

Hotel Alexandra v Nízkych Tatrách je miestom ako stvorené pre rodiny s deťmi. Pod jednou strechou nájdete 50-metrový bazén, veľkú telocvičňu, bowling a množstvo hier ako biliard, pingpongové stoly, ale aj veľký detský kútik. Rodičov poteší wellness centrum so saunami a množstvom procedúr. Poloha hotela zaručuje skvelé možnosti na turistiku a v zime poteší blízkosť viacerých lyžiarskych stredísk. Jednoducho, nudiť sa tu nebudete.

Alexandra Wellness Hotel

 

 

 

Podobne je na tom aj poľský hotel Klimek. Deti poteší predovšetkým vodný svet, kde sa okrem bazénov nachádza aj vnútorný tobogan. Len si to predstavte: v papučkách pôjdete zo svojej izby rovno do vodného sveta s vlastným toboganom. Deti necháte tam necháte šantiť a vy si môžete odbehnúť do sauny alebo na masáž.

Hotel Klimek

 

 

 

Kráľovský pokoj v romantickom kaštieli

Ak hľadáte miesto, kde bude detí pomenej a vy si budete môcť dopriať poriadnu dávku romantiky a súkromia, historický kaštieľ je tým pravým miestom. Šľachtické sídlo, výborná kuchyňa a wellness s parádnym výhľadom na anglický park. Štvorhviezdičkový hotel Château Appony ponúka všetko toto a ešte niečo navyše. Národná kultúrna pamiatka ukrýva vo svojich útrobách aj prekrásnu historickú knižnicu s dreveným zdobením a množstvom historických zväzkov. Jedna zo slovenských pamiatok, ktoré treba navštíviť.

Château Appony

 

 

 

Bývajte priamo na lyžiarskom svahu

Ak hľadáte aktívny odpočinok, môžete využiť posledné dni aktuálnej lyžiarskej sezóny. Dobrá lyžovačka nie je iba o celodennom lyžovaní na svahu. Je aj o kvalitnom oddychu po lyžovačke. A keďže počasie ovplyvniť neviete, zabezpečte si aspoň dobrý hotel hneď pri zjazdovke, kde môžete po lyžovačke dobre zregenerovať.

Takým miestom je napríklad hotel Green na Kubínskej holi. Okrem parádneho výhľadu sa tu môžete tešiť na pekné wellness centrum, výbornú kuchyňu a krásnu prírodu. Stredisko Kubínska hoľa je jedno z najlepších a zároveň jedným z mála 5-hviezdičkových stredísk na Slovensku. Je to ideálne miesto na jarnú lyžovačku.

Hotel Green

 

 

 

Lákajú vás svahy v zahraničí? Potom si určite pozrite hotel Zawrat v Poľsku. Ide o jeden z najlepšie hodnotených hotelov na ZľavaDňa. Nachádza sa priamo na svahu, nájdete tu nie len krásne wellness centrum, ale aj bohaté možnosti spoločenského vyžitia či detský kútik. Bonusom bude výhľad na naše Tatry z poľskej strany.

Hotel Zawrat

 

 

 

Liečebný pobyt pre seniorov

Medzi našimi odporúčaniami nemôžu chýbať liečebné pobyty populárne medzi seniormi. Hotel Granit Piešťany - kúpeľný ústav F. E. Scherera patrí k popredným protireumatickým kúpeľom v Európe a vyznačuje sa výbornou kvalitou prírodných zdrojov. Okrem toho tu nájdete pekné zmodernizované priestory hotela a pri nástupe na pobyt aj vstupná lekárska prehliadka, po ktorej príde na rad množstvo liečebných procedúr.

Hotel Granit Piešťany

 

 

 

V Kúpeľoch Nimnica plynie čas akosi pokojnejšie. Každý rok sem zamieria tisícky ľudí za relaxom, takže sa jedná o overené miesto na oddych a regeneráciu.  Nájdete tu liečivú vodu s jedinečným zložením a k tomu krásnu prírodu Javorníkov a Strážovských vrchov. Doprajte si jarnú regeneráciu so 7 procedúrami na mieru a plnou penziou!

Kúpele Nimnica

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: