7 destinácií, kde zažijete leto hneď teraz

Akonáhle po studenej zime privítame jar, okamžite zablúdime myšlienkami niekam do teplých krajín. Myslíme na letnú dovolenku, slnko, more, pláž, relax... A viete, čo je najlepšie? Aby ste si užili perfektnú letnú dovolenku nemusíte čakať na prázdniny. Predstavujeme vám first minute pobyty, s ktorými si uchmatnete kúsok leta hneď teraz!

 

Dobro došli

Našu ponuku expresnej letnej dovolenky nemôžeme začať nikde inde ako na Jadrane. "Slovenské more" si dokonale vychutnáte v 3* hoteli, ktorý sa nachádza len 50 metrov od pláže. Mestečko Karlobag leží pod pohorím Velebit, asi  90 km od letiska Zadar. Z Hotela Zagreb*** máte krásny výhľad na známy ostrov Pag. Hotel ponúka aj bar, krytý bazén, saunu, wellness & spa, fitness, tenisový kurt či detské ihrisko. V okolí nájdete národné parky, historické miesta, spomínaný Pag, ale aj ostrov Rab.  Navyše si pobyt môžete spríjemniť polpenziou alebo All Inclusive.

Chcem vyskúšať

 

 

 

Máj pri mori? Nech sa páči!

Že si nemôžete užiť májové voľno pri mori? Tak táto ponuka vás presvedčí o opaku. V ponuke totiž máme voľné termíny s využitím májového predĺženého víkendu. Oddychujte na prekrásnej Paklenickej riviére. Ubytovaní budete v príjemnej Ville Santa Maria v Národnom parku Paklenica, asi 350 m od pláže s výhľadom na more.  Stravu vám zabezpečí polpenzia, vďaka ktorej ochutnáte špeciality dalmátskej kuchyne. More si užijete do sýtosti, určite však využite aj možnosti výletov po okolí.

Chcem vyskúšať

 

 

 

To pravé Toskánsko

Zažite Toskánsko ako sa patrí - relaxujte vo vile zo 16. storočia, uprostred viníc a olivových hájov.  Vila San Filippo si navyše vyrába vlastný olivový olej a víno . Florencia a Siena sú vzdialené len 30 km. Všetko, čo ste vždy chceli vidieť a zažiť zo slávnej toskánskej tradície tu máte na dosah.

Chcem vyskúšať

 

 

 

Poklad na slnečných jazerách

A čo na Slovensku? More síce nemáme (ak nerátame to Chorvátske), no príležitostí na vodnú zábavu tu je aj tak habadej. Napríklad také Slnečné jazerá, kde objavíte hotový poklad v podobe first minute leta v Hoteli Dolphin****. Náš kupón síce platí až od júna, slniečko si však budete užívať na súkromnej hotelovej pláži, navštívite miestny aquapark aj hotelový bazén. Kávičku či čajík si vychutnáte najlepšie v kaviarni s výhliadkovou terasou a ubytovaní budete v štýlových Exclusive izbách.

Chcem vyskúšať

 

 

 

Divočina na vlnách

Spojenie dovolenky a vody nemusí automaticky znamenať leňošenie na pláži. Čo tak zvýšiť hladinu adrenalínu na poriadnom vodáckom dobrodružstve? Poďte si užiť víkendový canyoning v kaňone Sušec v Slovinsku. Bude to dobrodružstvo ako sa patrí - čaká vás šmýkanie sa v prírodných tobogánoch, výlet k vodopádu Kozjak a ubytovanie v kempe. Skvelé miesto, kam môžete zobrať rodinu, kolegov či kamošov. Nuda rozhodne nehrozí.

Chcem vyskúšať

 

 

 

Perla Jadranského mora

Miesto, ktoré je zosobnená romantika. Tušíte správne, sú to Benátky, perla Jadranského mora. Čo o tomto skvoste viac napísať? Každý by sa sem podľa nás mal aspoň raz vybrať, zažiť tú jedinečnú atmosféru a objavovať tajuplné krásy Benátok. A že tu je naozaj čo objavovať - pamiatky ako Piaza San Marco, najstaršia kaviareň sveta, Canalazzo,... a mnoho, mnoho ďaľsích unikátov.

Chcem vyskúšať

 

 

 

Ponuka, ktorá sa neodmieta

Poďte oddychovať na najväčší ostrov Stredomoria - pozývame vás na Sicíliu. Váš apartmán bude vzdialený len pár minut od mora a pláží. Mestečko Custonaci je známe pre svoje mramorové lomy, môžete však navštíviť aj starobylé mesto Trapani, alebo známu prírodnú rezerváciu Zingaro - jedno z najkrajších a najznámejších plážových letovísk Stredozemného mora. 

Chcem vyskúšať

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: