6 tipov na zážitkové darčeky pre ženu vášho srdca

Hľadanie originálnych vianočných darčekov vie veľmi potrápiť najmä mužov. Keď chcú potešiť svoje drahé polovičky často tápajú a nevedia si poradiť - hoci im žena medzi riadkami iste naznačila, aký darček by ju potešil :) Vezmite to tento rok z iného konca a inšpirujte sa skvelými tipmi na zážitkové vianočné darčeky, z ktorých bude vaša žena nadšená.

Tipy na vianočné darčeky

Vráťte do vzťahu romantiku

romanticka vecera darcek na vianoce pre zenu

Máte pocit, že sa z vášho vzťahu vytráca vášeň? Správne zvolený vianočný darček pre ženu vie zaručene rozdúchať oheň lásky. Prekvapte ju romantickou večerou iba pre vás dvoch, kde budete mať dosť času na príjemný rozhovor a vzájomné pohľady do očí. Stačí si len vybrať obľúbenú kuchyňu, ktorá vám obom pohladí chuťové poháriky. Láka vás indické menu, chcete ochutnať tradičné srí lanské chute, preferujete mediteránsku kuchyňu plnú rýb a morských plodov alebo nedáte dopustiť na taliansku pizzu a cestoviny? Voľba je len na vás.

Romatická večera ako darček

 

Lístok na kultúrny zážitok

divadlo muzeum galeria koncert darcek na vianoce pre zenu

Ak máte doma milovníčku kultúry, potešte ju vstupenkou do divadla, galérie, múzea alebo na koncert. Lístok samozrejme kúpte aj sebe, aby ste mohli prežiť krásne chvíle spoločne. Budete na ne určite spomínať s láskou. Slovensko ponúka množstvo skvelých galérií bez ohľadu na to, či preferuje moderné alebo tradičné umenie. Môžete ju zobrať na vernisáž jej obľúbeného maliara alebo ju prekvapiť vašimi znalosťami o umelcovi, ktorého nepozná. Pokiaľ preferuje divadlo, zoberte ju na činohru, operu alebo balet a vychutnajte si nefalšovaný kultúrny zážitok. Ak spolu radi tancujete na koncerte obľúbeného interpreta alebo práve naopak, počúvate vážnu hudbu, lístok na tento druh podujatia bude rana do čierneho. Alebo máte doma knihomoľku, ktorá chce vedieť o všetkom všetko? Navštívte spolu múzeum, kde sa nabažíte pútavých expozícií a odídete z nich o niečo múdrejší.

Kultúra ako darček

 

Doprajte jej oddych, aký si zaslúži

single parova masaz darcek na vianoce pre zenu

Má vaša manželka veľa stresu? Sťažuje sa, že má toho veľa s deťmi, v domácnosti aj v práci? Dáme vám ten správny tip na vianočný darček pre ženu. Darujte jej na Vianoce relax, ktorý jej vráti stratenú životnú rovnováhu. Určite jej radi darujete single masáž, ktorá ju uvoľní. Keď s ňou však chcete stráviť pri tejto činnosti čas, môžete zvoliť dokonca romantickú párovú masáž. V prípade, že chcete partnerke darovať zážitkový darček, ktorý chcete zdieľať s ňou, navštívte spoločne saunu alebo wellness, ktorý si môžete dopriať na celom území Slovenska. Už si iba vybrať miesto a preferovanú procedúru.

Masáž ako darček

 

Aby bola ešte krajšia

skraslujuce procedury darcek na vianoce pre zenu

Bez ohľadu na vek, všetky ženy chcú byť príťažlivé, svieže a vyzerať atraktívne. Kult mladosti a krásy nie je len znakom modernej doby. Jemnejšia časť populácie chcela byť krásna stále, no súčasnosť im starostlivosť o vzhľad výrazne uľahčuje. Darček na Vianoce sa teda môže starať o jej pôvab. Darujte jej prvotriednu starostlivosť z rúk profesionálov. Svojej láske môžete na Vianoce darovať skrášľovacie procedúry, možnosť rozmaznať sa na kozmetike, manikúre, pedikúre či u kaderníčky. Ak jej po návrate domov venujete ešte aj kompliment ako príťažlivo a osviežene vyzerá, odmení vás zase ona svojou pozornosťou.

Skrášľujúce procedúry ako darček

 

Ročné predplatné obľúbeného časopisu

predplatne casopicu darcek na vianoce pre zenu

Rovnako ako muži, aj ženy potrebujú občas čas pre seba s vyloženými nohami na stole. Prekvapte ju pod stromčekom ročným predplatným jej obľúbeného časopisu. Už si ho nebude musieť kupovať v trafike, ale príde za ňou pohodlne až do schránky. Tento vianočný darček ju prenesie do sveta módy, zdravého životného štýlu, relaxu, života celebrít, krásneho bývania či záhradkárčenia. Už iba otáčať strany a ponoriť sa do riadkov tém, ktoré ju zaujímajú.

Predplatné ako darček

 

Aj poukaz je darček

darcekovy poukaz darcek na vianoce pre zenu

Ak si ani po tipoch vyššie neviete rady, darujte jej Darčekový poukaz na pobyt na ZľavaDňa alebo Darčekový poukaz na nákup na ZľavaDňa. Vďaka nim nešliapnete vedľa a vaša polovička si bude môcť vybrať sama po akom zážitku jej srdce piští. U nás nájdete každý deň viac ako 400 kvalitných hotelov a penziónov a množstvo zážitkov. V prípade darčekových poukážok na nákup si môžete vybrať z 8 možností vo zvýhodnenej cene od 20 do 275 eur. Ak chcete svoju lásku potešiť pobytom, poskytujeme 7 variant darčekových poukazov na nákup pobytu v hodnote 95 až 365 eur.  

Poukaz ako darček

Tipy na vianočné darčeky


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: