6 tipov, ako využiť zvýšenú hladinu adrenalínu

Dvíha vám súčasná situácia na Slovensku tlak? Vystrelila vaša hladina adrenalínu raketovo niekam do atmosféry? Máme tu niekoľko zaručených tipov, ako sa dobre odreagujete, dostanete zo seba nadbytočný adrenalín a hlavne sa perfektne zabavíte!

 

3, 2, 1... a ste preč!

Ak by sa chcel niekto z vás čo najrýchlejšie katapultovať preč, vieme čo s tým - a to doslova :) Vyskúšajte jediný ľudský katapult v strednej Európe! Zrýchlenie z 0 na 60 km/hod dosiahnete za jedinú sekundu. Alebo podarujte kupón niekomu ako darček, určite vám už niekto napadne... :)

Chcem vyskúšať

 

 

Keď sa to už nedá počúvať

Niekedy sa to už naozaj nedá počúvať... Môžete si zaobstarať buď štuple do uší alebo vyskúšať niečo originálne. Pri takom zoskoku z lietadla nepočujete vôbec nič, teda až na svištiaci vietor :) Voľný pád si môžete vyskúšať napríklad vo veternom tuneli! Zážitok v Hurricane Factory Tatralandia sa rovná zoskoku z lietadla vo výške 4 km a v presklenej letovej komore prúdi vzduch rýchlosťou až 270 km/h.

 

 

Chcem vyskúšať

 

 

Ve dvou se to lépe táhne  padá

Máme tu aj spôsob ako si vyskúšate skutočný voľný pád. Tandemový zoskok z vrtuľníka len tak niekde nezažijete. 50 sekúnd voľného pádu a 6 až 8 minútový let padákom vás isto privedie na iné myšlienky.

Chcem vyskúšať

 

 

 

Keď Matrix vyzerá ako celkom dobrý nápad...

Vstúpte radšej do virtuálnej reality, ktorá bude rozhodne zábavnejšia než tá naša skutočná. Poznáme miesta, kde na vás čakajú zážitky z iných svetov a na tú našu slovenskú realitu budeme môcť aspoň na chvíľu zabudnúť.

Chcem vyskúšať

 

 

Z mosta do prosta

Lezie vám na nervy, keď ľudia nehovoria jasne a otvorene pravdu do oči? Vyskúšajte adrenalínový zoskok z mosta Lafranconi, pri ktorom zaručene prídete (aspoň na chvíľu) na iné myšlienky.

Chcem vyskúšať

 

 

Keď už nič nepomáha

V horách nájdete skutočný pokoj a kľud. Dokonalý únik od všetkého, čo vám môže zdvihnúť tlak. Len vy a hory. Podniknite expedíciu na Gerlach alebo Lomničák a uvidíte, že razom zabudnete na všetky problémy, ktoré na váš čakajú tam dole. Skvelý spôsob ako získať stratenú duševnú rovnováhu a prekonať skutočnú adrenalínovú výzvu.

Chcem vyskúšať

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: