3 x ďakujeme

„Buďte zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete,“ hovorí jeden z najznámejších a najsilnejších citátov indického mysliteľa Mahátma Gándhího. Aj my v ZlavaDna.sk cítime tento záväzok a preto sa snažíme svojou troškou prispieť k zlepšeniu nášho okolia i Slovenska. Vieme totiž, že nie každý má v živote šťastie byť šťastným.

V roku 2014 sme preto podporili niekoľko zmysluplných projektov a občianskych združení. V apríli sme sa podieľali na Dni narcisov, kedy sme pre Ligu proti rakovine vyzbierali za jeden deň 1 020 eur. Naši zákazníci si mohli priamo na stránke kúpiť virtuálny narcis a týmto pomôcť dobrej veci.

Počas Vianoc sme zase z každého predaného kupónu prispeli 2 centami Hodine deťome, ktorá pomáha deťom rôznych sociálnych skupín rozvíjať svoj talent, alebo naopak ľahšie znášať svoj handikep. Vďaka množstvu nákupov sa nám podarilo vyzbierať 2 364,12 eur.

Počas minulého roka sme začali aktívne spolupracovať aj so Slovenským Červeným krížome, ktorému sme síce neprispeli peňažným darom, za to sme však darovali nejeden liter našej krvi. Celkovo sme sa v minulom roku zúčastnili 3 hromadných odberov krvi.

V neposlednom rade sme podporili aj pre nás nesmierne milú iniciatívu šoféra električky, pána Dureca, ktorý zo svojej vôle robí radosť ľuďom nielen vo svojej električke, ale aj deťom v detských domovoch. Viac o našej spoločnej aktivite sa môžete dočítať v našom staršom blogu.

Za celý náš tím by sme sa chceli z celého srdca poďakovať. Ďakujeme ľuďom, ktorým osudy iných nie sú ľahostajné. Ďakujeme občianskym združeniam za to, že svojou prácou pomáhajú zlepšovať Slovensko a podporujú ľudí, ktorí nemali v živote toľko šťastia ako my. A na záver ďakujeme vám, našim zákazníkom za to, že nám pomáhate pomáhať iným. Bez vás by to nešlo.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: