3 skvelé escape roomy. Pred dobrou zábavou neuniknete!

Escapeky sú obľúbená aktivita nielen na teambuilding s kolegami. Stačí zavolať kamošov a z nudy vás vytrhne parádne a netradičné popoludnie. Chcete sa báť? Riešiť logické úlohy? Alebo objavovať spoločne nepoznané zákutia Bratislavy? Tak smelo čítajte ďalej, pripravili sme vám výber z obľúbených únikových hier v Bratislave. A niektoré sme dokonca aj sami vyskúšali.

 

Hrôzostrašná nemocnica

Nemocnica nie je veru príjemné miesto. V tomto prípade teda rovno blázinec... A čo ešte, keď vás uväzní šialený vedec? V Asylum escape room vás čaká hororová atmosféra, prepracované šifry a kopec zaujímavých výziev. Dokážete za 60 minút uniknúť?

Naša vlogerka Barborka, nazbierala odvahu, zobrala kamošov a rozhodla sa do tejto nemocnice vstúpiť. Pozrite sa, ako to tam vyzeralo:

 

Chcem vyskúšať

 

 

Zachránite ľudstvo pred zombíkmi?

Vo vojenských laboratóriách v Petržalke došlo k úniku nebezpečného vírusu. Ľudia sa menia na monštrá a záchrana ľudstva je vo vašich rukách. V úlohe špeciálneho komanda ste vyslání spoločne situáciu vyriešiť...

Ak by ste chceli aspoň na chvíľu zažiť, aké je to  ocitnúť sa vo svete Walking Dead či Resident Evil, escape hra vo WOLF Aréne je práve pre vás. Pre dokonalú atmosféru sa hrať začína až od 20.00. Čaká vás zombie komparz a prepracovaný scenár na ploche fantasických 1400 m² .

 

Chcem vyskúšať

 

 

Spoznajte ulice Brainteaselavy

Na záver tu máme niečo netradičné. Escape room pod holým nebom! Myslíte, že poznáte Staré mesto ako vlastné topánky? Tak si teda obujte obľúbené tenisky a poďte sa o tom presvedčiť. Batôžtek a príbeh - to je jediné, čo na začiatku mestskej hry Brainteaselava dostanete. Outdoorová hra priamo v uličkách Bratislavy je super spôsob, ako spoznáte Hlavné mesto z nové uhla pohľadu. Po Bratislave sa už nikdy nebudete prechádzať ako pred tým...

 

Chcem vyskúšať

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: