13+1 romantických tipov na Valentína

Hľadáte inšpiráciu, ako stráviť tento rok Valentína a prekvapiť svoju polovičku výnimočným zážitkom? Poďte si spolu oddýchnuť na romantický pobyt, relaxujte v bublinkách, na masáži alebo si vychutnajte večeru pri sviečkach. Toto sú naše tipy na romantické záźitky, ktoré si zamilujete!

Valentin darceky

 

Láska hory prináša…

Romantické pobyty v apartmáne Exclusive v Grand Hoteli Bellevue

Valentin v Grand Hotel Bellevue

Obľúbený GRAND HOTEL BELLEVUE****  je ako stvorený na romantické chvíle vo dvojici, priamo pod tatranskými štítmi. Ubytujete sa v Exclusive Grand Apartmáne, kde vás bude čakať fľaša sektu aj ďalšie prekvapenie... V cene pobytu je aj procedúra podľa vášho výberu a vo vynovenom wellness centre (aj privátnom) zažijete ničím nerušený relax vo dvojici. 

Pobyt v Grand Hoteli Bellevue

 

Valentín v Sojka resorte

Valentin v Sojka resorte

Dovolenka na Liptove, to je tá romantika na počkanie. Valentínsky víkend v Sojka resort bude plný krásnych zážitkov. Môžete si vychutnať romantickú večeru (aj vo vegetariánskej verzií) alebo oddychovať na pobyte s neobmedzený wellness užívať si skevlé možnosti na aktivity aj turistiku. Rezort je skvelým východiskovým bodom, odkiaľ máte blízko na lyžovačku aj výlety a vďaka Liptov Region Card získate množstvo dodatočných zliav na ďalšie zážitky a aktivity. Je to ideálny pobyt pre všetkých romantikov, ktorí milujú relax v bublinkách aj našu slovenskú prírodu.

Romantika v Sojka resorte

 

Romantika v hoteli Banderium***

Valentín v hoteli Banderium Komarno

Ubytujte sa priamo v historickej časti Komárna a užívajte si dokonalú romantiku vo dvojici na pobyte v obľúbenom Hoteli Banderium***.  Čaká vás 90 minút osamote v privátnom wellness aj 5-chodová večera. V skvelej dostupnosti máte tiež termálne kúpaliská: to maďarské je len 7 minút autom a slovenské iba 9 minút pešo. 

Pobyt v Hoteli Banderium

 

Pobyty na Valentina na ZlavaDna

 

Večera pri sviečkach s relaxom vo wellness

Kráľovská romantika v Château Appony****

Valentin v Chateau Appony

V známom Château Appony**** si užijete dokonalú kráľovskú atmosféru, ktorou je tento kaštieľ v Oponiciach preslávený. Po romantickej 3-chodovej večeri v nádhernej reštaurácií vás čaká vírivka, bazén s výhľadom na park, relax v saunovom svete alebo zábava na bowlingu. Takýto luxusný zážitok si môžete navyše užiť nielen na Valentína, ale vďaka dlhej platnosti kupónu aj kedykoľvek až do decembra 2022!

Romantika v Château Appony

 

Romantická večera aj privátny wellness vo W hoteli***

Valentin vo W hotel

Prípitok s proseccom, príjemná hudba, tlmené svetlo a dokonalá spoločnosť vašej drahej polovičky. Navštívte na Valentína obľúbený W Hotel*** v Devínskej Novej Vsi, kde pre pre vás pripravia ideálny romantický večer. Po prípitku a predjedle v podobe mini mozzarelkového špízu vám naservírujú grilovaného lososa na hráškovom pyré alebo medajlónky z bravčovej panenky s rokfortskou omáčkou. A čo sladká bodka na záver? Tou bude čokoládový fondánový koláč so zmrzlinou alebo dezert s lesným ovocím a domácou šľahačkou. K dobrému jedlu patrí samozrejme aj prvotriedne víno - v tomto prípade fľaša značky Pavelka (neskorý zber alebo výber z hrozna). Svoj romantický zážitok môžete navyše obohatiť aj o relax v privátnom wellness.

Romantika vo W Hoteli

 

Romantika na kľúčik v Boutique Hoteli Zlatý Kľúčik

Valentin v Boutique Hotel Zlatý Kľúčik

V luxusnom Boutique Hoteli Zlatý Kľúčik pod Zoborom vás čaká nielen zážitková gastronómia zo špičkových surovín, ale rovno celý Spa day plný romantiky a relaxu. Naservírujú vám 5-chodovú večeru pri sviečkach zo sezónneho A la Carte menu a môźete využiť aj vstup do Oriental Luxury Spa. Zrelaxujte sa vo fínskej, herbal či parnej saune, bublinky si okrem šampanského užijete aj vo vírivke a môžete vyskúšať aj vedro odvahy. 

Day Spa v Boutique Hoteli Zlatý Kľúčik

 

Pobyt v Boutique Hoteli Zlatý Kľúčik

 

Valentínsky večer 4-hviezdičkovom Holiday Inn Trnava

Valentin Holiday Inn Trnava

Nezabudnuteľný Valentín môžete stráviť aj priamo v historickom centre Trnavy. V luxusnom Holiday In**** Trnava si vychutnáte nielen vynikajúcu večeru, ale aj relax v štýlovom wellness centre. Romantické chvile so 4-hviezdičkovými službami - taký môže byť váš Valentín v Trnave!

Romantika v Holiday Inn Trnava

 

 

Láska ide cez žalúdok

Vegánsky Valentín v najväčšej vegánskej reštaurácii na Slovensku

Valentin v Loove restaurant by Vegana Bratislava

Láska, tá dokáže prekonať aj rozdiely medzi vegetariánmi a milovníkmi steakov :) Ten pravý vegánsky Valentín si spolu vychutnáte v Loove restaurant by Vegana.  Všetky výrobky sú 100 % rastlinné, bez GMO či palmového oleja. Romantické menu začnete predjedlom v podobe  ražného chlebíka s domácou paštétou a marinovanou zeleninou, Vyberte si z dvoch hlavných jedál:  cviklové risotto s vegan feta syrom alebo  Seitan Gyros Bowl. Na koniec si spoločný zážitok osladíte dezertom, ktorým je jahodový mousse. Vegánska reštaurácia, ktorá má už vo svojom názve lásku, je skvelé miesto na romantickú večeru, ktorá bude určite chutiť nielen vegánom :)

Večera v Loove restaurant

 

3-chodové menu vo Wine bar & tapas by Provino

Valentin vo Wine bar & tapas by Provino Bratislava

V ružinovskom OC RETRO na vás čaká výnimočný romantický zážitkok v krásnom prostredí. Vo Wine bar & tapas by Provino vás privítajú welcome drinkom a gastro cesta po Španielsku sa môže začať! Tapas je názov pre malé degustačné ochutnávky (pôvodom zo Španielska), ktoré milujú ľudia po celom svete. Najčastejšie si ho vychutnávajú v dobrej spoločnosti priateľov, je to teda ideálny zážitok práve na Valentína! Prejedlom bude ricotta, kôra z citrusov, pečená kreveta a hrášok. Nasleduje tuniak, sezam, divoká brokolica, pyré z mladej karotky alebo hovädzie líčko, polentový koláčik, chrenový krém, nakladané reďkovky. Nebude chýbať ani dezert v podobe malinovej panna-cotty, kokosovej mrveničky s ovocnou omáčou.

K dobrému jedlu patrí aj dobré víno. Môžete si vybrať z viac ako 300 druhov  značkových svetových a slovenských vín z miestnej vinotéky.

Večera vo Wine bar & tapas

 

Romantika na nábreží Dunaja v reštaurácii Leberfinger

Valentin v Leberfinger Bratislava

V obľúbenej reštaurácii Leberfinger vedia, ako osláviť Valentína. 3-chodové menu začína  terinou z kozieho syra. Na výber máte z dvoch hlavých jedál: plnená prepelička alebo cviklový Wellington a sladkou bodkou  bude variácia čokolády na jahodovom tartare. Určite nevynechajte po večeri aj nádhernú romantickú prechádzku pri vysvietenom Dunaji!

Večera v Leberfinger

 

 

Láska vie rozumieť aj bez slov. Romantika na párovej masáži.

Romantické masáže v Ayurasan massages & relax

Valentin masaz v Ayurasan massages and relax Bratislava

Relaxačná hudba, prírodné masážne oleje, kúsky zlata, zábaly aj orientálny čajík. Závan exotiky si spolu užijete na romatických párových masážach v salóne Ayurasan massages & relax.

Masáže v Ayurasan massages & relax
 

Čaro thajských masáží a rituálov v BaanThai

Valentin masaz v  BaanThai Bratislava

Zažite relax, ktorý vychádza z východných učení o tele a energiách. V BaanThai si budete spoločne vychutnávať romantiku a oddych vo wellness so saunami aj na pravej thajskej masáži.

Masáže v BaanThai
 

Relax pod rukami masérok z Thajska v Samoi Thai Massages

Valentin masaz v Samoi Thai Massages Bratislava

Tradičnú thajskú masáž v minulosti vykonávali výhradne majstri v thajských chrámoch. Dnes si môžete vychutnať tento výnimočný zážitok aj vy. V štúdiu Samoi Thai Massages vás budú masírovať pravé thajské masérky.  

Masáže v Samoi Thai Massages

 

Tip na záver:

Prekvapenie, ktoré ocení každá žena: Krásna kytica kvetov

Kytica kvetov na donasku

Prekvapte svoju lásku nádhernou kyticou, ktorú jej donesie kuriér priamo k nohám!

Kytice na donášku alebo osobný odber

 

 

Na ZľavaDňa nájdete ešte množstvo daľsích zaujímavých tipov na zážitky, pobyty aj darčeky, s ktorými bude váš Valentín nezabudnuteľný.

Ďalšie tipy na Valentína

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: