11+1 darčekov za vysvedčenie, ktoré si užijú aj rodičia

Polročné prázdniny sú za dverami, takže koncom januára čaká školákov vysvedčenie. Po ňom si v pondelok 3.2. užijú zaslúžené voľno. Pripravili sme pre vás zaujímavé tipy, ako odmeniť všetkých šikovných žiakov za vysvedčenie. Je to skvelý spôsob ako oceniť dobré výsledky, prípadne malá motivácia k zlepšeniu v ďalšom polroku. Navyše tento predĺžený víkend si s nimi parádne užijete aj vy! :)
 
 

Za odmenu parádna lyžovačka

Šikovní žiaci si za dobré vysvedčenie určite zaslúžia fantastickú lyžovačku. Ľahko dostupné lyžiarske stredisko Skalka arena leží vo vysokej nadmorskej výške 1 252 m n.m. Pohodlne zaparkujete rovno v blízkosti hlavnej lanovky a ide sa na to! Nájdete tu trate všetkých náročností a pre začínajúcich lyžiarov je k dispozícii baby vlek a 2 detské vleky.

 

Pozrieť ponuku

 

Tip na výlet v okolí:

 

Pozrite si, ako sa v Skalka arene páčilo našej profesionálnej snowboardistke Baši Števulovej:

 

Lyžovačka v poľských Tatrách

Ďalší tip na skvelú rodinnú lyžovačku. Len kilometer od hraníc s Poľskom leží obľúbené stredisko Slovákov, Jurgow Ski. Nájdete tu až 7 upravených lyžiarskych zjazdoviek, dve lanovky, štyri vleky a nádherný panoramatický výhľad na Tatry. Dieťa do 120 cm má vstup zdarma a zjazdovky sú vhodné pre začiatočníkov aj skúsených lyžiarov.  Celodenný skipas platí navyše aj na večerné lyžovanie.

 

Pozrieť ponuku

 

Tip na výlet v okolí:
 
Baša Števulová vyskúšala svahy aj v tomto obľúbenom poľskom stredisku:

 

 
 

Poľský aquapark Olza

U našich severných susedov ešte chvíľu zostaneme.  Poďte sa so svojimi školákmi vyblázniť do obľúbeného aquaparku Olza, kde nájdete bazén (30 °C), tobogan, sauny aj soľnú jaskyňu. V okolí leží prekrásny prírodný park v srdci Beskýd a nájdete tu aj minizoo len pár krokov od aquaparku. Hneď vedľa je svah, takže po lyžovačke môžete skočiť do horúcej vody.

 

Pozrieť ponuku

 

Tip na výlet v okolí:

 

Relax v AquaCity Poprad alebo dobrodružstvo v Slovenskom raji

Divoké rokliny, kaňony, nádherné vodopády, nedotknutá príroda - tento rok oslávte vysvedčenie v Slovenskom raji. V ponuke máme aj  pobyt s celodenným vstupom do obľúbeného AquaCity Poprad, kde sa vaše deti vyjašia dosýta.
 
Pozrieť ponuku
 
 
Tip na výlet v okolí:

 

 

Hotel s výhľadom na Lomnický štít

Hotel Lesana je skvelé miesto na rodinnú dovolenku. Rodičia si užijú neobmedzený wellness a deti sa zasa zamilujú do herne KINDERLAND. Čaká ich tu lezenie a naháňačky na ihrisku, šmýkačky a preliezačky, kútik plný farebných guličiek, trampolíny, stolný futbal, stolný tenis, air hockey aj spoločenské hry.

Pozrieť ponuku

 

Tip na výlet v okolí:

 

 

Rozprávkové Donovaly

4-hviezdičkový RESIDENCE HOTEL & CLUB ponúka širokú škálu možností relaxu, zábavy a dobrodružstva pre celú rodinu. 250 m od hotela je lyžiarsky vlek, každá izba má balkón s výhľadom na hory a deti sa určite dobre zabavia v MOMO detskom kútiku, kde majú voľný vstup. No a rodičia si zatiaľ môžu oddýchnuť napríklad v saune, hm? :)

Pozrieť ponuku

 

Tip na výlet v okolí:

 

Pohoda na Liptove

Nádherné a tiché prostredie v strede Liptova je ako stvorené na oddych po náročnom školskom polroku. Môžete sa vybrať na lyžovačku do neďalekých SKI centier (Jasná, Ružomberok, Donovaly, Štrbské pleso). Alebo nechajte deti šantiť na atrakciách v skvele vybavenom Sojka resorte a vy si zatiaľ užívajte pohodu vo wellness. Nech z tej dovolenky tiež niečo máte :)
 
Pozrieť ponuku
 
 
Tipy na výlet v okolí:

 

 

Science workshop

 
Máte doma malého vedátora? V tom prípade ho takýto darček určite poteší! Deti od 5 do 12 rokov si tu zábavnou formou rozširujú vedomosti z matematiky, fyziky, chémie a prírodovedných odborov. Čakajú ich aj netradičné vedecké experimenty, samozrejme pod dohľadom skúsených lektorov.
 

Pozrieť ponuku

 

 

HistoryLand z milióna kúskov LEGA

Kto v mladosti nemal rád LEGO? Stavíme sa, že túto legendárnu dánsku stavebnicu milujú aj vaše deti! Urobte si spolu výlet do poľského Krakova za výnimočnou interaktívnou výstavou, ktorá sa skladá z viac ako milióna kociek. Máte odvahu čeliť drsným bojom priamo na fronte? Postaviť sa zoči-voči drakovi? Vidieť, počuť a prežiť históriu na vlastnej koži? Presne to vás totiž čaká v interaktívnom HistoryLande, kde sa zabavia malí aj veľkí!

Pozrieť ponuku

 

Len si dajte dobrý pozor, kam stúpate :)
 
 

Náš tip: Spojte výlet za Lego kockami rovno s ubytovaním v tejto poľskej metropole. Máme pre vás voľné pobyty na tento predĺžený víkend. Pozrite ubytovanie v Krakove

 
 

Najnovšia Laser tag aréna v Bratislave

Zoberte svojich huncútov vyblázniť sa na reálnu strieľačku, ktorá nebolí :) Odmeňte sa za vysvedčenie obľúbeným Laser Tagom v najnovšej a najmodernejšej SWAT aréne v Bratislave. Užije si to až 12 hráčov a vašu hru obohatí niektorí z 5 hudobných motívov s mega ozvučením či hustá hmla. Nájdete tu aj PS4 Gameroom. Sme presvedčení, že si to budete chcieť vyskúšať aj vy. No a vlastne, prečo nie? :)
Pozrieť ponuku
 
 
 

Detské taburetky so zvieracím motívom

Vďaka týmto veselým zvieratkovským taburetkám urobíte z obyčajnej detskej izby rozprávkové kráľovstvo. Sú vyrobené z mäkkého plyšu, udržia až 60 kg a prídu k vám do 3 dní od objednania.

Pozrieť ponuku

 
 
 
Na záver máme jeden špeciálny tip. Ako odmeniť školáka, ak jeho vysvedčenie nedopadlo tak úplne podľa vašich predstáv? Takýto darček ho bude určite motivovať k lepším výsledkom. Zoberte ho "za odmenu" k zubárovi! :)
 

Dentálna hygiena pre deti s inštruktážou pomôcok + detská kefka zadarmo

Ale teraz vážne, starostlivosť o zúbky nemusí byť strašiak. Čím skôr sa to deťúrence naučia, tým lepšie. Zoberte ich na dentálnu hygienu kde sa zoznámia s ordináciou a naučia sa správne starať o svoje zúbky. Už sa viac nebudú báť návštevy u zubára!

Pozrieť ponuku

 

 

 
 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: