10 tipov na darčeky pre všetkých domasedov

Každý z nás má aspoň jedného takého kamoša. Má rád pohodu pre televízorom, nikam moc často nechodí a najradšej má papučovú kultúru priamo z gauča. Takémuto typu človeka hovoríme domased alebo odborne Home Sapiens :) Neviete si rady, čo takémuto domasedovi urobí pod stromčekom najväčšiu radosť? Máme pre vás niekoľko skvelých tipov.

 

1. Fusakle

Aké by to boli Vianoce, keby nedarujete alebo nedostanete pod stromček aspoň jeden pár ponožiek? Vianočná klasika však vďaka super Fusaklám nemusí byť nudná. Navyše ich dostanete zabalené v krásnej vianočnej plechovke či krabičke.

Pozrieť darček

 

 

2. Merino deka

Štýlová deka, ktorou určite spravíte radosť svojej sestre, či kamoške. Ručne pletená Merino deka vyrobená zo 100% ovčej vlny skvele zahreje . A tie farby.... Jednoducho nádhera.

Pozrieť darček

 

 

3. iRobot® Roomba®

Neodvráva, povysáva všetky podlahy v byte a venuje špeciálnu pozornosť všetkým zvieracím chlpom. Šikovný pomocník do domácnosti, ktorého si zamilujete.

Pozrieť darček

 

 

4. Ročné predplatné časopisu Pekné bývanie

Každý domased rád číta vo svojom kresle alebo pohovke. Zariaďuje, rekonštruuje, skrášľuje si byt alebo len miluje bytový dizajn? Časopis Pekné bývanie je presne tá správna voľba.

Pozrieť darček

 

 

5. Biokrb

Pokojná atmosféra, mihotavé tlmené tiene na stenách a príjemné teplučko. Tlejúci oheň uprostred obývačky, ktorý v chladných a sychravých večeroch krásne zahreje.

Pozrieť darček

 

 

6. Fotokalendár

Tie najkrajšie spomienky z celého roka môžete darovať vďaka fotokalendáru, ktorý je nezabudnuteľným darčekom pre vašich blízkych. Vybrať si môžete z nástenných aj stolových fotokalendárov rôznych veľkostí a vytvoríte ich jednoducho online!

Pozrieť darček

 

 

7. Spoločenské hry iHRYsko

Že hry sú len pre deti? Pché, to určite! Populárne spoločenské hry chytia za srdce nejedného hráča. Tento darček je vhodný pre rodiny, ale aj partie kamošov.

Pozrieť darček

 

 

8. Deka a vankúše zo 100% ovčej vlny

Spraviť si čaj, otvoriť si knihu, sadnúť si do kresla a zababušiť sa do teplučkej deky. Deky zo 100% ovčej vlny, výbornými termoizolačnými vlastnosťami, ktorá je navyše vhodná aj pre alergikov. Ideálna pohoda pre každého domaseda.

Pozrieť darček

 

 

9. Vitamilk

Vyrobiť si doma mlieko, ktoré je vhodné aj pre alergikov na laktózu? S Vitamilkom to je úplne jednoduché. Okrem toho zvláda prípravu chutných kaší, polievok či smootiečok. Mňam

Pozrieť darček

 

 

10. Difúzer

Vôňa lesa, upokojujúcej levandule či eukalyptu. Vône, ktoré sa prosto vedia dostať pod kožu a vyčarovať úsmev na tvári. Vďaka difúzeru bude vzduch doma vždy čerstvý, zvlhčený a obohatený o príjemné vône.

Pozrieť darček

 

 

Video tipy na darčeky

Rozmýšľate akým darčekom potešíte svojho domaseda? Sledujte Barborkin najnovší vlog.

 

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: