1 deň dovolenky = 4 dni voľna alebo ako čo najlepšie využiť najbližší víkend

Čo vy a spontánne rozhodnutia? Niekedy sú to práve tie najlepšie! Berte v piatok dovolenku a hneď máte pred sebou 4 dni voľna. :) Prinášame vám výber pobytov a zážitkov, ktoré vám pomôžu stráviť tieto 4 voľné dni naplno a užiť si tak posledné výkriky leta. Vyberte si a poďte do toho! :)

Apartmány Tatragolf Mountain Resort

Vitajte v najväčšom apartmánovom komplexe vo Vysokých Tatrách! Potrebujete spojiť ideálne miesto pre deti a zároveň výborný východiskový bod pre vaše výlety a turistiky? Potom sme pre vás našli to pravé. :) Deti sa vybláznia v aqua fun parku priamo pri apartmánoch a poloha Veľkej Lomnice je pre výlety priam ideálna! Vítaným bonusom je výborné hodnotenia od tých, ktorí tento rezort navštívili. 

TIP na aktivitu: Pomerne jednoduchou turistikou, ktorú odporúčame aj pre rodiny s deťmi je výstup na vodopád Skok.

Kúpiť pobyt

 

 

Hotel Holiday Inn v Žiline

Kto by nepoznal celosvetovo známu sieť hotelov Holiday Inn? Zastúpenie má aj v Žiline, kde spája overenú kvalitu, pohodlie a služby s polohou v regióne, kde sa nudiť nebudete. Luxus a pohodlie tu bude vašim každodenným spoločníkom, ostatní vám budú len ticho závidieť. :) K hotelu patrí aj wellness na 10. poschodí, kde môžete relaxovať vo vírivke pri pohľade na Žilinu a široké okolie. 

Tip na aktivitu: Vyberte sa na hrad Strečno. Odmenou vám bude krásny výhľad a história, ktorá pred vami priam ožije.

Kúpiť pobyt

 

 

Hotel Gold v Terchovej

V Malej Fatre nájdete hotel, ktorý sa špecializuje na rodiny s deťmi. V cene pobytu je vozenie sa na poníkovi pre najmenších a na aquapark Terchovec narazíte hneď vedľa hotela, takže vaše ratolesti úplne zabudnú na to, že dokážu byť neposlušné. Turistickým centrom Malej Fatry je práve dedinka Terchová zasadená do krásneho prostredia a možno tu niekde stretnete aj potomkov slávneho Jánošíka.

Tip na aktivitu: Oddychovať v Terchovej a nevidieť na vlastné oči Jánošíkove diery? Navštívte ich a bude vám jasné, prečo sú také známe a obľúbené.

Kúpiť pobyt

 

 

Penzión Burkaty v poľských Tatrách

Presuňme sa do Poľska, ktoré je obľúbenou destináciou množstva Slovákov. Poľská strana Tatier je typická vynikajúcimi službami, množstvom možnosti, ako stráviť deň a prírodou, ktorú od "našich" Tatier neodlíšite. V penzióne Burkaty oceníte jeho rodinnú a útulnú atmosféru oproti veľkým hotelom, no zároveň si v ňom užijete napríklad VIP wellness. Penzión sa môže pýšiť certifikátom "baby friendly" a "family friendly" ubytovania.

Tip na aktivitu: Po celodennom programe výborne padne relax v termálnej vode. Vyskúšajte termálne kúpalisko Terma Bania neďaleko penziónu.

Kúpiť pobyt

 

 

Horský hotel Hrebienok

Tak toto je úplná lahôdka hlavne pre milovníkov turistiky. Čo je predsa lepšie, ako sa budiť priamo medzi štítmi a z hotela vyjsť rovno na turistické značky? Ak ste zarytí turisti, tak nie je nad čím váhať. :) Na Hrebienku ste už určite boli, takže teraz je na čase vyskúšať pobyt v tomto známom horskom hoteli. Výhľad na Slavkovský štít vám bude servírovaný každý deň a vy nebudete chcieť odísť. :)

Tip na aktivitu: Je jasné, že táto lokalita je najmä o turistike. Z hotela Hrebienok je výborný prístup na až štyri horské chaty - Rainerovu, Zbojnícku, Zamkovského a Téryho chatu.

Kúpiť pobyt

 

 

Hotel Flóra v Dudinciach

Relax, relax a ešte raz relax. Práve ten bude počas pobytu v Dudinciach vašim každodenným a vítaným spoločníkom. Viete, ktoré mesto má najviac slnečných dní v roku? Áno, sú to práve Dudince. Načerpáte tu posledné letné lúče a najmä pokojnú kúpeľnú atmosféru, ktorú Dudince ponúkajú. V hotelových bazénoch, pri masážach a procedúrach vám bude v podstate jedno, aké je za oknami počasie. :)

Tip na aktivitu: Neďaleko sa nachádza dedinka Brhlovce, ktorá je známa výnimočnými obydliami vytesanými priamo v stene z pieskovca. Nič podobné u nás inde nenájdete. 

Kúpiť pobyt

 

 

Rodinný hotel Sojka na Liptove

To by snáď ani nebolo ono, keby sme vám neponúkli aj Liptov. Tento región je na predĺžený víkend ideálny, pretože sa tu na pomerne malom území nachádza kopec možností ako využiť drahocenný čas. V rodinnom hoteli Sojka si okrem toho vychutnáte pokojnú lokalitu aj wellness. Rezort Sojka pozostáva z viacerých budov. vrátane drevených chatiek, ktoré sú položené v krásne upravenej záhrade. 

Tip na aktivitu: Históriu Liptova spoznáte najlepšie v Pribyline. Nachádza sa tu skanzen, ktorý vás prevedie tradičným životom obyvateľov tohto regiónu.

Kúpiť pobyt

 

 

Aqua Hotel Termál v maďarskom Mosonmagyaróvári

Tak, ako je Liptov známy svojou krásou je Maďarsko známe svojimi kúpeľmi a kúpeľnou tradíciou. Túto ich povesť môžete potvrdiť napríklad počas pobytu v maďarskom kúpeľnom mestečku Mosonmagyaróvár. Wellness bude pre vás neobmedzené a to isté platí o výnimočnom bio kúpalisku Flexum, takže už vám musí byť jasné, že tento pobyt bude najmä o úplnom relaxe. :)

Tip na aktivitu: Mosonmagyaróvár sa nachádza neďaleko Bratislavy. Po ceste môžete navštíviť napríklad  Múzeum moderného umenia Danubiana.

Kúpiť pobyt

 

 

Vyrazte za zábavou a relaxom!

Pobytmi sa ale naše tipy, ako stráviť predĺžený víkend ani zďaleka nekončia. Stále pomerne teplé počasie praje aj oddychu a zábave v aquaparkoch! Najväčším lákadlom, a to doslovne, je AQUAPARK TATRALANDIA na Liptove ale zahanbiť sa rozhodne nedá ani THERMALPARK V ORAVICIACH uprostred krásnej oravskej prírody.

Poďme ale za hranice, pretože aj tam na vás čakajú tony zábavy pre malých aj veľkých. Lunaparky Energylandia a Rabkoland sú dobre známe aj v našich končinách. ENERGYLANDIA vás ohúri svojou veľkosťou a možnosťami na zábavu na viac ako 60 atrakciách. RABKOLAND bude rajom najmä pre deti, jeho výhodou je aj výborná poloha len 30 kilometrov od hraníc.

Nie každý ale hľadá zábavu a práve pre týchto milovníkov maximálneho relaxu odporúčame novootvorený AQUAPARK CHOCHOLOWSKIE TERMY, kde je každý z 3000 m2 vodnej plochy prispôsobený na výborný oddych alebo termálne kúpalisko GORACY POTOK s teplotou vody až do 40 °C.

Tak ako? Máte po prečítaní tohto blogu nové plány? Budú to hory alebo relax pri vode? Prajeme vám veľa krásnych zážitkov, nech budete voľno tráviť akokoľvek! :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Michal Kösegi

PPC, Social Media

Michal je najmladším členom marketingového tímu. Na starosti má najmä správu sociálnych sietí a PPC kampane. Okrem toho píše blogy a pomáha kde treba. Zaujíma sa najmä o nové technológie a marketing. Miluje hory a bicykel, takže vo voľnom čase má o program postarané.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: