Vyberáme najlepšie zľavy: Týždeň v znamení oddychu

Minulý týždeň sme naštartovali seriál, v ktorom prinášame tipy na najzaujímavejšie zľavy. Veľa vody v riekach nepretieklo a sme tu s jeho druhým dielom. Tento krát sme si zvolili tému a tou je oddych. Prečo by aj nie? Zima pomaly končí, jar tu ešte nie je a my si myslíme, že si zaslúžite oddych. Poďte si vybrať s nami.


Mesiac čítania sa práve začína

Marec nie len mesiacom kníh, ale aj čítania samotného. Pripravili sme preto najširšiu ponuku časopisov na trhu. Vybrať si môžete predplatné s viac než 20 populárnych titulov od Slovensky, Bikera, FORMEN, Auto, motor a šport i mnohé ďalšie. Pre ortodoxných milovníkov kníh máme zase pripravený balíček 4 romantických bestsellerov, ktoré sa dajú kúpiť aj zvlášť. Ako povedal Konfucius, najlepší oddych je ten, pri ktorom sa naučíme niečo nové. Alebo to nebol on? :)

Najširší výber predplatného časopisov už od 3,50 eur.

Mesiac čítania


Ticho, teplo, tekutiny

Nie, nejde o 5T z prvej pomoci, ale o 3T správneho oddychu a zábavy v ZlavaDna.sk. Ticho je síce v Aquaparku Aquacity Poprad relatívny pojem, no v tepidáriu vynoveného wellness centra ho určite nájdete. Pri toboganovej veži či detskom svete Treasure Island ho budete hľadať márne. Vaše deti tam však rozhodne nájdu veľa vody, zábavy a nových zážitkov. V 9 termálnych prameňoch bude zabezpečený dostatok tepla a keď budú ostatní šantiť, vy môžete skočiť na nejaké tekutiny do baru priamo v bazéne. My tomu hovoríme „spokojnosť na všetkých frontoch“.

Celodenný vstup do Aquaparku AquaCity Poprad kúpite od 10 eur.

Aquacity


Bio, homemade, lokálne i bezlepkové

Také sú fantastické wafle z Oázy Ľubovník. Otestované na stovkách zákazníkov s fantastickým hodnotením 4,85 z 5 hviezdičiek. Tieto chutné wafle sú odpoveďou na vaše sladké slabosti – chutné, no zdravé domáce. Okrem poctivej chuti ponúka Oáza Ľubovník príjemnú a pokojnú atmosféru, ktorá je zakódovaná v samotnej DNA tohto miesta. A nezabúdajte, najlepšie sa oddychuje s plným bruchom.

Domáce wafle s čajom pre dvoch stojí len 4,49 eur.

Vafle


Päťhviezdičková romantika a nádych histórie

Ak hľadáte najlepší oddych s nekompromisnými službami a romantiku ako z rozprávky, práve ste ich našli. Historický päťhviezdičkový kaštieľ Chateau Béla splní všetky vaše túžby. Krásna architektúra sa tu spája s puncom luxusu, ktorý dopĺňa oceňovaná kuchyňa a vínna pivnica so širokým výberom vín. Pre romantický víkend vo dvojici odporúča 11 z 10 zamestnancov ZlavaDna.sk a pripája sa aj naše prasiatko.

Luxusnú romantiku v Chateau Béla kúpite od 111 eur.

Chateau Béla


Zregenerujte svoje zmysly

Veríme, že si už zvykáte na naše špecializované kampane. Postupne v nich predstavujeme Slovensko, alebo len upriamujeme pozornosť na nejakú tému. Keďže sme tento týždeň vyhlásili za týždeň oddychu a relaxu, máme pre vás rovno celú kampaň zameranú na wellness. Preto nestresujte, netrápte sa. Dajte si pauzu a vypnite. Doprajte si oddych, jednoducho zregenerujte svoje zmysly. Zima sa s nami pomaly lúči a je čas nabrať energiu do ďalšieho obdobia. Akcia potrvá 2 týždne, stačí si len vybrať z našej širokej ponuky.

Vstupy do wellness centier a rôzne procedúry už od 2,69 eur.

Wellness


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: