Vyberáme najlepšie zľavy

Keďže toho máme na stránke pomerne dosť a chceme vám to uľahčiť, rozhodli sme sa pre vás pravidelne vyberať pár tipov na najlepšie akcie. Toto je prvý diel seriálu, v ktorom vám budeme predstavovať to najlepšie, čo momentálne môžete kúpiť na ZlavaDna.sk.

Doprajte si najlepší oddych na Slovensku

Náš prvý tip je naozaj exkluzívny. Piešťanské Kúpele totiž nikdy neboli na žiadnom zľavovom portáli. Máte teda jedinečnú príležitosť vychutnať si dokonalý relax v najznámejšom kúpeľnom meste na Slovensku. Danubius Health Spa Resort Esplanade**** patrí k najlepším slovenským hotelom. Nájdete tu perfektne vybavené wellness centrum, profesionálny personál a špičkové služby. V areáli sa nachádza aj legendárne zrkadlisko a bahnisko, ktoré sú synonymom slovenského kúpeľníctva. Vďaka prvotriednym wellness procedúram a dokonalému relaxu je kúpeľný ostrov čoraz vyhľadávanejším pre mladšie ročníky.

Pobyt pre 2 osoby na 2 noci s polpenziou a procedúrami môžete kúpiť po 50 % zľave za 246 eur

kupele Piestany

Burgre naše milované

V ZlavaDna.sk milujeme dobré jedlo a pre hamburgery máme špeciálnu slabosť. Aj preto sme pre vás vybavili fantastický Colorado burger v Geronimo grill & bare v Košiciach. Naša kolegyňa Monika ho bola osobne vyskúšať a nesmierne si ho pochvaľovala. Podľa nej je Colorado burger „syntéza mäsovosti, syrovosti, zeleninky a jemného štípania na jazyku.“ Nám nezostáva nič iné, len jej veriť a menej básnicky dodávame, že tento burger sa oplatí vyskúšať.

Colorado burger s hranolkami, BBQ omáčkou a majonézou kúpite za 5,90 eur

burgre Colorado

Niečo pre dámy

Všetky shopoholičky pozor! Máme pre vás super akciovú ponuku, 50 % zľavu na celý sortiment populárnej módnej značky Gatta. Uplatniť ho môžete vo vybraných obchodných centrách v Bratislave, Nitre a Košiciach. Teplé pančušky nemusia byt nudné, dajte prednosť vzorom a farbám. Potrebujete ďalšiu zámienku, aby ste šli nakupovať? :-)

50 % zľavu na všetky produkty značky Gatta kúpiť za 1,99 eur

Gatta

Romantika ako z rozprávky

Všetci poznáme príbeh o Popoluške, ktorej sa život zmenil vďaka jednej jedinej noci. Skutočný život síce nie je rozprávka, priblížiť sa jej však môžete na Chopku vo výške 2 000 m. n. m. Noc na horách má vždy osobité čaro, no stráviť večer vo dvojici priamo na hrebeni Nízkych Tatier je niečo unikátne. Aj hviezdne nebo vyzerá odtiaľto inak, rozprávkovo.

Noc v hoteli Rotunda pre 2 osoby s romantickou večerou kúpite za 119 eur

Rotunda


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: