Vieme druhí: Takto ovplyvníte voľby!

Už túto sobotu sa otvoria volebné miestnosti a my si budeme musieť zo spleti programov, názorov a sľubov vybrať jeden jediný. Voľby sa preberali v práci, doma, v krčme, u lekára a zrejme sme už všetci radi, že sa ten kolotoč čoskoro skončí. Možno si hovoríte, prečo to práve my riešime, veď zľavy a voľby toho nemajú veľa spoločného. Ale našli sme spôsob, ako efektívne využiť zľavy a našu ponuku aj v prípade volieb ;)

Aj vy máte vo svojom okolí ľudí, s ktorými sa vaše volebné názory nezhodujú ani v jednom bode a najradšej by ste ich v tú volebnú sobotu vymkli doma? Vediete s nimi búrlivé diskusie, vysvetľujete, prečo to nie je správna voľba. Môžete sa hádať, alebo ich naozaj v deň volieb zamknúť. My však ponúkame oveľa sofistikovanejšiu metódu. Pošlite ich... na pobyt ;)

Tak napríklad rodičia a starí rodičia... Týždne a mesiace ste ich márne presviedčali o tom, že mladí potrebujú niečo iné ako istoty spred tridsiatich rokov? Vyťahovali ste im potajomky noviny zo schránky, odpojili televízor, aby nemohli sledovať predvolebné diskusie, schovali okuliare, vytrhli marcovú stránku z kalendára? My máme úplne iný tromf. Darčekový kupón na kúpeľný či wellness pobyt, náhodne naplánovaný na 5. marca, pookreje ich srdce a zabudnú aj na svoje občianske povinnosti či nedeľnú omšu. Úspech zaručený.

Čo ak sú jedincami s nesprávnymi volebnými názormi vaši kamaráti? Môžete im v piatok večer do piva hodiť nejakú tú tabletočku preháňacieho typu ale s najväčšou pravdepodobnosťou by vás odhalili a stonásobne vám to oplatili. Posuňte im radšej nejaký fajný pobyt v horskom hoteli alebo na chate  práve cez volebný víkend. Budú vás ešte dlho velebiť a zároveň zachránite svoju rodnú hrudu.

A čo ak je nevhodne voliaca osoba vaša polovička? Akože, od vzťahu vás odhovárať nebudeme, aj keď nám to napadlo ako prvé ;) V takom prípade musíte použiť ťažký kaliber. Vyskúšajte ju/jeho tak zamestnať, že si ani nespomenie, čo je za dátum. Odporúčame kombo – wellness, večera, kino alebo celý deň v Aquaparku.

Ak sa vám podarí odpratať naraz rodičov a polovičku alebo polovičku a kamarátov, máte náš obdiv a skvelý pocit na srdci k tomu.

A teraz trošku vážnejšie...V žiadnom prípade vás nechceme odhovárať od volenia, ani nikoho z vášho okolia. Práve naopak, choďte do toho a voľte tak, ako vám myseľ a srdce kážu. Sme rôzni a každý má právo vyjadriť svoj názor, aj keď s ním súhlasiť nemusíme ;) Tak vyberte v sobotu správne, aj my vyberieme a za odmenu potom skočíme niekam cez ZlavaDna.sk.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Silvia Gonglíková

Marketing Manager

Silvia sa venuje online marketingu, komunikácii so zákazníkmi a podujatiam. Má rada veci s dušou, zvieratá, svoju rodinu a kamarátov. Za ZlavaDna.sk je ochotná sa aj pobiť. :) Po práci si rada sadne s kamarátmi na pohár kvalitného oroseného a poriadny steak.

Ďalšie články z kategórie Na odľahčenie: