Tento rok sa šibači u vás naozaj nacinkajú. Vy budete totiž na veľkonočnom pobyte

Fašiangy, Turice, Veľká noc ide, kto nechce korbáčom, na pobyt ide. Už nemusíte doma pred veľkonočnými sviatkami upratovať, vyvárať, vajíčka maľovať a šibáky splietať. Oddýchnite si od zhonu sviatkov jari na miestach, kde sa naopak postarajú o vás. A pokojne si môžete tradície užiť napríklad aj v hoteli s výhľadom na horské končiare.

zdroj: news.nationalgeographic.com

 

Máme pre vás niekoľko tipov na veľkonočné pobyty.

 

Namiesto kraslíc, golfové loptičky

Celkom dobrá zmena, čo poviete? V Hoteli Tenis vo Zvolene si oddýchnete nielen pri golfe, ale napríklad aj pri bowlingu. A samozrejme v tomto pobytovom balíčku nechýba ani vstup do hotelového wellness centra. Vody si dosýta užijete v plaveckom a relaxačnom bazéne. K dispozícii máte aj 5 sáun a najmenší majú svoj vlastný bazénik. Spomenuli sme, že jedna ratolesť do 6 rokov ide s vami zadarmo?

Hotel Tenis

 

 

 

Keď veľkonočné kúpanie, tak v kúpeľoch

Ideálne v Piešťanoch, v štýlovom Hoteli Sandor Pavillon, ktorý sa hrdí štyrmi hviezdičkami. Buďte pokojne trochu fajnoví, v elegantných a komfortných izbách hotela si to môžete dovoliť. Príjemný luxus na vás bude dýchať z každej strany a vy si naplno užijete nielen pohostinnosť personálu, ale aj špeciálnu veľkonočnú večeru. Tá je zložená z 3 chodov tradičných veľkonočných pochutín. Len aby sme nezabudli, hotelový wellness je k vaším službám neobmedzene počas celého pobytu.

Hotel Sandor Pavillon

 

 

 

Bez rodiny ani na krok

Veľká noc je aj o rodine, tak zbaľte detváky a vyrazte na Liptov. V hoteli Jánošík sú na vaše poklady pripravení - deti môžete nechať hrať sa v detskom kútiku. Ak ich máte dve a majú menej ako 6 rokov, majú to zadarmo :)  Okrem toho si v obľúbenom hoteli zákazníkov ZľavaDňa užijete chutnú polpenziu, wellness a ako bonus máte   krásy Liptova ako na dlani - Liptovská Mara je za rohom, takisto aj  Demänovská jaskyňa.

Hotel Jánošík

 

 

 

Netradične tradične

Aj takto sa dá stráviť Veľká noc v Kúpeľoch Číž. Prečo? Okrem plnej penzie, ktorá rešpektuje veľkonočné tradície v stravovaní, zažijete aj veľkonočnú veselicu. Deti zase nebudú ukrátené o veľkonočné zvyky, čaká ich maľovanie kraslíc, či hľadanie čokoladového vajíčka. Dokonca je pre nich pripravený celodenný výlet, počas ktorého si môžete vy nerušene užiť balíček relaxačných procedúr.

Prírodné jódové kúpele Číž

 

 

 

A veľkonočnú grilovačku ste už zažili?

Ak nie, pri pobyte v hoteli Plejsy Spa & Fun to napravíte. V balíčku máte okrem grilovačky samozrejme aj lákavú polpenziu, vstup do oázy oddychu a relaxu - hotelové wellness vás privíta s otvorenou náručou. Skvelým bonusom je animačný program pre deti, detský kútik, detské ihrisko, X-box miestnosť. A čo ešte? Bowling, biliard, veľkonočný program, dieťa do 15 rokov zadarmo, ... Máliť sa vám ničoho nebude.

Hotel Plejsy Spa & Fun Resort

 

 

 

Viac pobytov počas Veľkej noci

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Miroslava Ondrušová

Content marketing specialist, ZľavaDňa

Mirka sa venuje textom, písaniu a vytváraniu obsahových kampaní pre ZľavaDňa. Cez príbehy a opisy približuje zákazníkom produkty aj služby a venuje sa aj písaniu blogov. Miluje varenie a všetko súvisiace s gastronómiou. Takisto sa snaží čo najviac cestovať, čítať a pozerať :)

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: