Vyberáme najlepšie zľavy: Ťažký život celebrít

Byť celebritou nie je také ľahké, ako sa možno na prvý pohľad zdá. Všade, kde sa zjavíte, ľudia vás poznajú, chcú sa fotiť a rozpovedať svoj životný príbeh. No na druhej strane, užívať si život v kvalitných hoteloch a fajnových reštauráciách... Neohrdli by sme. A ohrdnúť nemusíte ani vy. Nižšie ponúkame pár príkladov, ako žiť na veľkej nohe aj bez 6 cifier na účte.


Lyžovačka do poslednej vločky

Alberto Tomba ani Herminátor by vás určite nepochválili, že ste už lyže vyniesli na povalu. Prvý zákon poctivého lyžiara predsa hovorí: lyžovať budem do poslednej vločky. Keďže u nás Alberto minulý rok stážoval, prehovoril nás, aby sme podržali akciovú cenu v lyžiarskom stredisku Snowparadise Veľká Rača do konca sezóny. Máte tak jednu z posledných šancí zalyžovať si v tomto roku. A možno stretnete aj fešáka Alberta na svahu ;)

Celodenný lístok do SNOWPARADISE Veľká Rača kúpite za 11,90 eur.


GRANDiózny relax v Tatrách

Grandhotel Budapešť bol parádny film, no nebolo by lepšie zažiť atmosféru skutočného grand hotela na vlastnej koži? Že ako? Jednoducho. V Tatrách sú hneď dva takéto prekrásne hotely a za špeciálnu cenu ich nájdete u nás na stránke. Grandhotel Praha v Tatranskej Lomnici a Grand Hotel Starý Smokovec ponúkajú nie len 100-ročnú históriu, ale aj štvorhviezdičkové služby, skvelý wellness a neopakovateľnú tatranskú prírodu. Nebojte sa, doprajte si a cíťte sa ako v Oscarovom filme.

Dvojdňový pobyt pre 2 osoby v Grandhoteli Praha alebo v Grand Hoteli Starý Smokovec len za 149 eur.


Po stopách poctivej chuti

Ak dostávate v práci gastro lístky, pokojne ich odložte bokom. So ZlavaDna.sk ich najbližšie týždne potrebovať nebudete. Spustili sme pre vás totiž nie jednu, ale rovno dve kampane pre mlsné jazýčky. V Bratislave sme zahájili akciu „Nájdi si svoj burger“, pretože chceme rozlúsknuť jeden zo základných životných poslaní. Na prázdno neobídu ani Košičania, ktorí sa môžu tešiť na množstvo chutí vo svojej vlastnej gastroceste. Šušká sa, že kvôli týmto akciám k nám mieria na pozvanie Petra Justina Topoľského aj Gordon Ramsey s Jamiem Oliverom. Uvidíme.

Do prejedenia, priatelia.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: