Pozrite si zahraničné prevádzky s najlepšími hodnoteniami na ZľavaDňa za rok 2017

Aj vďaka novým komplexným hodnoteniam ste nám v roku 2017 nechali o 16 % viac recenzií ako rok predtým. Ďakujeme za úžasné číslo: 86 929 hodnotení. Priemerná známka sa oproti roku 2016 zvýšila z 9,05 na 9,07 z 10. Vďaka vám máme prehľad o stave prevádzok, ktoré ponúkame a môžeme pre vás vyberať stále tú najvyššiu kvalitu.

Ak si porovnáte rebríčky s rokom 2016, zistíte, že sa prevádzky takmer komplet vymenili. Znamená to, že stále pre vás hľadáme nové kvalitné zariadenia a vy radi skúšate novinky z našej ponuky. Víťazi jednotlivých kategórií nie sú len najlepšie hodnotení, dostali aj najviac hodnotení.

Pozrite si tie najlepšie hotely a penzióny zo zahraničia a inšpirujte sa pri ďalších nákupoch.

 

Najlepšie hodnotené zahraničné prevádzky v cestovaní za rok 2017

1. Rožnovské pivní lázně (33 hodnotení) - 9,84

Pivo sa nielen pije, ale môžete sa v ňom aj kúpať. Pre všetkých pivárov bude pobyt so špičkovým wellness, masážami a procedúrami splneným snom.

Zákazníčka Ľubica sa do týchto kúpeľov vracia opakovane: "Perfektný relax, vrátili sme sa opakovane a ideme znova. Personál a služby na vysokej úrovni."

2. Pensjonat Orlik ****  (38 hodnotení) - 9,59

Štvorhviezdičkový penzión je poľská rozprávka, kde zabudnete na každodenný stres. Zákazníci s deťmi tento pobyt odporúčajú a pozitívne hodnotia detské atrakcie, kde aj vaše ratolesti zabudnú na čas.

Zákazníčka Beata bola penziónom unesená: "Bola som už na mnohých príjemných pobytoch zakúpených cez zľavové portály, ale tento sa mi zatiaľ páčil asi najviac. Penzión je krásny, personál veľmi milý a ochotný. Raňajky servírované na švédskych stoloch, ktoré boli bohaté a pestré. V piatok nás pozval penzión na opekačku - všetko bolo grátis, celý večer sa nám venoval personál. Wellness veľmi príjemné, využili sme aj možnosť doplatiť si masáž a stálo to za to. Určite odporúčam, dokonca by som sa sama chcela niekoľkokrát na toto miesto vrátiť."

3. Hotel Klimek **** (329 hodnotení) - 9,40

Stavte na istotu a navštívte dlhodobo výborne hodnotený rodinný Hotel Klimek. Vlastný hotelový aquapark je výhoda, ktorú len tak niekde inde nenájdete.

Zákazníčka Michaela našla hotel, do ktorého by sa chcela vrátiť: "Hotel je veľmi pekný. Pracovníci recepcie boli vždy usmievaví a v prípade potreby nám poradili. Čašníčky v reštaurácii veľmi pozorné a ochotné. Starali sa o čistotu bufetových stolov, stále boli na rajóne, nebol problém ani s požiadavkou navyše. Ponuka bufetov - no poviem to takto, bol problém sa neprejedať :-). Aquapark: Veľký bazén, množstvo atrakcií. Super možnosť ísť do bazéna od 9,00. Personál v pohode, pre detičky možnosť požičať si vodné pomôcky na plávanie. Dve sauny sú super, ale chýba ochladzovací bazén alebo možnosť vyjsť na terasu. A chýba tepidárium. Žiaden problém s rezerváciou. K dispozícii je veľké parkovisko pre hotelových hostí. Vrelo odporúčam pre rodinky s deťmi. Detský kútik je všade: v aquaparku, v reštaurácii, dokonca aj v soľnej jaskyni boli hračky pre deti. Celkový dojem bol pozitívny a s priateľom sme sa zhodli, že toto je prvý hotel, do ktorého by sme sa vrátili."

4. Hotel Zbójnicówka *** (31 hodnotení) - 9,37

Jediné zariadenie v Poľsku s takýmto výhľadom na Tatry a navyše aj bazén s panoramatickým výhľadom na hory. Zákazníci oceňujú najmä fakt, že sa tu vôbec nenudia.

Zákazník Richard by sa sem presťahoval: "Plusy: Obrovské parkovisko, kde nebol problém zaparkovať, krásna recepcia vykladaná drevom, izby so spektakulárnym výhľadom na Tatry, krásna luxusná sprcha. Parádny bazén, sauna super. Raňajky fantastické, večere taktiež. Mínusy: Že nevlastním ten hotel a nemôžem si tam prepísať trvalé bydlisko."

5. Alpenhof Hotel (51 hodnotení) - 9,32

Ak už na Slovensku máte všetko zlyžované, vyskúšajte tento alpský hotel v blízkosti lyžiarskych stredísk Semmering a Stuhleck ideálny pre rodiny s deťmi, kde hostia pozitívne hodnotia možnosť dokonalého oddychu a relaxu.

Najväčším plusom pre zákazníčku Andreu bol slovensky hovoriaci personál: "Bola som veľmi spokojná, prostredie je prekrásne, počasie vyšlo fantasticky. Vítala som možnosť výletov do okolia. Veľkým plusom je slovensky hovoriaci personál. Jednoducho super, určite sa ešte vrátim."

6. Hotel Pegaz **** (46 hodnotení) - 9,28

Neviete sa rozhodnúť medzi wellnessom a lyžiarskym svahom? Ani nemusíte, v tomto poľskom hoteli nájdete všetko a navyše v prekrásnej prírode len na skok od čarovného kúpeľného mestečka Krynica - Zdrój.

Zákazník Richard poslal na pobyt rodičov: "Kupované pre rodičov, pochvaľovali si a to je otec celkom náročný. Hotel a wellnes super. Rodičia by sa kľudne vrátili, takže ja odporúčam."

7. Bachledówka Hotel & Spa (66 hodnotení) - 9,24

Zákazníkom sa najviac páči vybavenie pre deti, čistota zariadenia a pocit oddychu a relaxu. Za niektorými vecami sa naozaj oplatí cestovať.

Zákazník Jan svoj pobyt hodnotí pozitívne: "Hotel má vynikajúce umiestnenie so skvelým výhľadom. Je nový so službami na vysokej úrovni. Wellnes čisté, voda v bazéne primerane teplá - 28°C. Večere sú podávané formou teplého bufetu, kde je na výber cca 6 jedál + dve polievky. V kombinácii s naozaj bohatými raňajkami je človek najedený celý deň :) Pomer cena ubytovania a čo za to dostanete, je naozaj vynikajúci!"

8. Hotel Ondrášův dvůr (36 hodnotení) - 9,20

Ak máte radi aktívnu dovolenku, určite oceníte ponuku Hotela Ondrášův dvůr. Budete mať k dispozícii toľko aktivít v hoteli a okolí, že nebudete vedieť, čo skôr. :)

Zákazníčka Vlasta si tu dobila baterky: "Moc jsme si vše užili i využili. Přesto, že nám moc nepřálo počasí, vůbec jsme se nenudili. Díky volnému vstupu do wellness i možnosti přikoupení procedur. Prostředí v klidu lesa, procházky mezi kapkami v lese, hříbečky a báječný vzduch nám nabily baterky do dalších podzimních dnů."

9. Hotel Praga 1885 (34 hodnotení) - 9,05

Atmosféru historickej Prahy vo vás umocní ubytovanie v historickom hoteli, kde býval aj samotný Einstein. Pobyt využívajú hlavne mladé bezdetné dvojice a užívajú si spoločenské vyžitie a pulzujúci život hlavného mesta.

10. Hotel & Residence Royal Standard (66 hodnotení) - 9,03

Výhľad na Pražský hrad z luxusného apartmánu vás nemusí vyjsť vôbec draho. Hotel  nájdete priamo v centre Prahy na nábreží pri Vltave. Pred hotelom je prístavisko výletných parníkov, pešia kolonáda a cyklotrasa.

Zákazník Peter si užíval, že všade sa dalo pohodlne dostať pešo: "Výborné ubytovanie v tesnej blízkosti Vltavy, Vyšehradu a s ľahkou dostupnosťou peši alebo električkou do starého mesta. Milý personál, pekne a účelovo zariadené izby a dostatočné raňajky v ponuke. Možnosť parkovať v blízkosti hotela. Radi sa sem vrátime aj v budúcnosti."

 

Prekvapila vás niektorá prevádzka v našich rebríčkoch? Neváhajte a vyskúšajte ju... a nezabudnite nechať hodnotenie ;-).


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Alexandra Gulič

B2B Specialist

Saška zastrešuje komunikáciu s obchodnými partnermi. Stará sa, aby mali všetky potrebné informácie, vedeli používať našu stránku a vybavuje pre nich mediálne výstupy. Baví ju život, nedokáže si ho predstaviť bez jej manžela a jazvečíčky Penny. Jej vášňou je kozmetika, oddychuje pri tvorbe hand-made vecičiek a dobrej knihe.

Ďalšie články z kategórie Cestovanie: