Pozrite si slovenské reštaurácie s najlepšími hodnoteniami na ZľavaDňa za rok 2017

Aj vďaka novým komplexným hodnoteniam ste nám v roku 2017 nechali o 16 % viac recenzií ako rok predtým. Ďakujeme za úžasné číslo: 86 929 hodnotení. Priemerná známka sa oproti roku 2016 zvýšila z 9,05 na 9,07 z 10. Vďaka vám máme prehľad o stave prevádzok, ktoré ponúkame a môžeme pre vás vyberať stále tú najvyššiu kvalitu.

Ak si porovnáte rebríčky s rokom 2016, zistíte, že sa prevádzky takmer komplet vymenili. Znamená to, že stále pre vás hľadáme nové kvalitné zariadenia a vy radi skúšate novinky z našej ponuky. Víťazi jednotlivých kategórií nie sú len najlepšie hodnotení, dostali aj najviac hodnotení.

Pozrite si tie najlepšie mimobratislavské reštaurácie a vyrazte si pochutiť na dobrom jedle po celom Slovensku.

 

Najlepšie hodnotené reštaurácie v Bratislave za rok 2017

Reštaurácia Haluškáreň v Košiciach sa za rok posunula zo 6. na 3. miesto. Blahoželáme a držíme palce, aby to takto o rok bola prvá priečka :).

1. Liptovär Liptovský Mikuláš (57 hodnotení) - 9,66

Ak si potrpíte na milý a ústretový personál, ktorý sa vám bude venovať od začiatku vašej návštevy až kým za sebou nezavriete dvere, navštívte tento remeselný pivovar na Liptove. A aj keď si pochutíte hlavne na dobrom pive, zákazníci chvália aj výborné jedlo.

Zákazník Marián sa stane verným klientom: "Super prehliadka vďaka super sládkovi, pokecu, skvelé jedlo, super obsluha, pekné prostredie, detský kútik s hračkami... veľká spokojnosť, odporúčam a určite sa vrátime a zastavíme, keď pôjdeme opäť okolo."

2. Geronimo grill & bar - Atrium Optima Košice (165 hodnotení) - 9,61

Spojenie kaviarne s dobrou kávou, reštaurácie s gurmánskymi špecialitami a cocktail baru s kvalitnými nápojmi nájdete v Košiciach v Optime.

Zákazníčka Barbora odporúča, aby ste sem vzali aj priateľov: "Veľká spokojnosť v každom smere, od personálu, cez bezproblémovú rezerváciu, rýchlu obsluhu a vynikajúce jedlo! Odporúčam pre partiu ľudí ktorá si rada pochutná na kvalitnom jedle."

3. Haluškáreň Košice (84 hodnotení) - 9,50

Zbožňujete naše slovenské halušky?  Málokde vám ich pripravia ručne, po domácky, zo 100% ovčej bryndze a s úsmevom vám naservírujú takú porciu, že budete mať problém zjesť ju. Vyskúšajte košickú Haluškáreň a neoľutujete.

4. Cathedral caffe and crepes Košice (50 hodnotení) - 9,42

Dali by ste si niečo sladké, takú palacinku, ale vôbec sa vám nechce stáť hodinu pri sporáku a potom ešte umývať tie hordy riadu... Nemusíte! Zájdite do centra Košíc na mega 40-centimetrovú palacinku a budete sa olizovať až za ušami :).

5. BARBAKAN BAR Cocktail & Coffee Trenčín (31 hodnotení) - 9,33

Vezmite svoju polovičku na romantické rande alebo deti na nedeľný dezert a oslaďte si život lahodnou horúcou čokoládou priamo pod mestskou bránou v útulnej trenčianskej kaviarni.

6. Husacina u Galika Slovenský Grob (37 hodnotení) - 9,14

Ak ste ešte neboli na husacine vo vychýrenom Slovenskom Grobe, je čas to zmeniť. Zájdite s rodinou alebo priateľmi ku Gálikovi na hody a poseďte si v príjemnom prostredí pri dobrom vínku a skvelom jedle. 

Zákazníčka Katarína vyskúšala take away: "Dostupnosť voľného termínu na take away zo dňa na deň hodnotím veľmi pozitívne a prozákaznícky zamerané. Jedlo bolo fantastické. Obávala som sa, že menu pre 5 osôb bude málo, tak som uplatnila 2 kupóny. Nakoniec aj jeden by stačil, naozaj veľkorysé porcie bez obmedzovania. Balenie a prípravu na odber hodnotím veľmi pozitívne."

7. Reštaurácia Staré časy Košice (35 hodnotení) - 9,04

Všetkým milovníkom piva odporúčame košickú reštauráciu Staré časy. A keďže k dobrému pivu patrí aj poriadny kus mäsa, hlad zaženiete napríklad chutným údeným kolenom.

Zákazník Ivan si pochutil: "Naozaj poctivé koleno, veľa mäsa, minimum mastného, chutilo všetkým."

8. Express Geronimo Košice (314 hodnotení) - 9,00

Americký streetfood v centre Košíc v Auparku? Znie vám to ako sci-fi? Nie je :). Kvalitný hovädzí burger v čerstvo upečenej žemli s pikantnou omáčkou vám rozprúdi krv v žilách.

Darius je verný zákazník: "Geronimo ma akýmkoľvek burgrom ešte nikdy nesklamalo... značka je zárukou kvalitného burgra!"

9. Reštaurácia a Café Jaskyňa Košice (84 hodnotení) - 8,99

V netradičnom prostredí si pochutíte na čerstvom jedle a deň vám spríjemní milý a vyškolený personál. 

10. Reštaurácia U Richtára Banská Bystrica (53 hodnotení) - 8,96

Na námestí v Banskej Bystrici nájdete novú reštauráciu s jedinečnou atmosférou. Nachádza sa totiž v dome, kde kedysi žil prvý bystrický richtár. Ak sa vám žiada zahrať sa na šéfkuchára, môžete si na terase ugrilovať klobásky a potom výborné jedlo vytancovať pri živej hudbe.

"Všetko na 1*. Asi najviac nám chutila paštéta s domácim chlebíkom. Výborné, všade odporúčam!", povedala zákazníčka Eva.

Prekvapila vás niektorá prevádzka v našich rebríčkoch? Neváhajte a vyskúšajte ju... a nezabudnite nechať hodnotenie ;-). Ak máte tip na niečo ešte lepšie, sem sa s ním.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Alexandra Gulič

B2B Specialist

Saška zastrešuje komunikáciu s obchodnými partnermi. Stará sa, aby mali všetky potrebné informácie, vedeli používať našu stránku a vybavuje pre nich mediálne výstupy. Baví ju život, nedokáže si ho predstaviť bez jej manžela a jazvečíčky Penny. Jej vášňou je kozmetika, oddychuje pri tvorbe hand-made vecičiek a dobrej knihe.

Ďalšie články z kategórie Objavte Slovensko: