Pozrite si hotely s najlepšími hodnoteniami na ZľavaDňa za rok 2017

Aj vďaka novým komplexným hodnoteniam ste nám v roku 2017 nechali o 16 % viac recenzií ako rok predtým. Ďakujeme za úžasné číslo: 86 929 hodnotení. Priemerná známka sa oproti roku 2016 zvýšila z 9,05 na 9,07 z 10. Vďaka vám máme prehľad o stave prevádzok, ktoré ponúkame a môžeme pre vás vyberať stále tú najvyššiu kvalitu.

Ak si porovnáte rebríčky s rokom 2016, zistíte, že sa prevádzky takmer komplet vymenili. Znamená to, že stále pre vás hľadáme nové kvalitné zariadenia a vy radi skúšate novinky z našej ponuky. Víťazi jednotlivých kategórií nie sú len najlepšie hodnotení, dostali aj najviac hodnotení.

Pozrite si tie najlepšie hotely z najlepších a inšpirujte sa pri ďalších nákupoch.

 

Najlepšie hodnotené hotely za rok 2017

1. Château Appony **** (203 hodnotení) - 9,69

Romantická atmosféra historického kaštieľa, anglický park, pocit súkromia a vysoko hodnotený personál, to všetko nájdete v Oponiciach pri Nitre:

Zákazníčka Janka zhodnotila svoj pobyt takto: "Krásny kaštieľ, klobúk dolu, ako krásne ho dokázali zrekonštruovať. Výborná obsluha, jedlo, personál. Prostredie je prekrásne. Najviac nás očarila knižnica... je to nádherný skvost, na čo by sme mali byť my, Slováci, patrične hrdí."

2. Hotel The Grand Vígľaš **** (102 hodnotení) - 9,59

Zákazníci, ktorí navštívili Hotel The Grand Vígľaš **** si chvália výborné jedlo v dobovej reštaurácii a štýlové bývanie na zámku.

Zákazníčka Bibiana odporúča: "Nádherné priestory zámku a úžasnú stravu môžeme len vrelo odporučiť. Určite sa plánujeme na toto čarovné miesto opäť vrátiť."

3. Salamandra Hotel **** (126 hodnotení) - 9,55

Ak si chcete hlavne poriadne oddýchnuť a zrelaxovať s Vašou rodinou, navštívte Salamandra Hotel **** v Štiavnických vrchoch.

Zákazník Tomáš s rodinou ocenil: "Krásne prostredie v prírode. Odporúčame rodinám s deťmi, animátorky na jednotku. Cykloturistický raj s veľkým množstvom trailov. Pre milovníkov adrenalínu je tam aj flowtrail s lanovkou."

4. Park Hotel Tartuf (53 hodnotení) - 9,55

Oceňujete bezproblémovú rezerváciu a nápomocný personál? Potom je Park Hotel Tartuf najlepšou voľbou. 

Zákazníkovi Andrejovi sa páčil prístup personálu: "Od samého začiatku, od prvého telefonátu do hotela bol personál veľmi milý. Dostal som vopred vyčerpávajúce informácie o regióne, aktivitách, výletoch a programe. Po našom príchode bolo všetko vopred vybavené, pripravené a všetko sa zhodovalo s tým, čo nám bolo prisľúbené."

5. Hotel PARK **** (63 hodnotení) - 9,53

Mladí ľudia a mestské typy si užijú spoločenské aktivity a pobyt priamo v Dolnom Kubíne v Hoteli PARK ****. 

Zákazníčka Veronika sa tu cítila výborne: "Krásny čistý hotel, personál na úrovni, reštaurácia s vynikajúcimi jedlami, bohaté raňajky, wellness, bowling, biliard a využitie voľného času s maximálnou spokojnosťou."

6. Hotel Galileo Donovaly **** (185 hodnotení) - 9,52

Priamo v centre Donovál nájdete špičkový wellness hotel s toskánskou atmosférou určený všetkým vekovým kategóriám. 

Zákazníčka Lucia ocenila hlavne wellness: "Výborný hotel, môžeme jedine odporúčať - vymakané wellness, super zvládnuté aj pri plnej obsadenosti hotela, raňajkám nič nechýbalo a aj jedlo v reštaurácii bolo veľmi fajn. Na čistotu nemôžem povedať pol slova."

7. Eko-šport hotel Björnson (89 hodnotení) - 9,51

Zákazníci legendárneho hotela Björnson v Jasnej vyzdvihli krásne okolie a flexibilitu personálu pri ich požiadavkách. 

Zákazníčka Monika mala takúto skúsenosť: "Je to prekrásny štýlová hotelík, ktorý uspokojí aj náročných hostí. Izby sú zariadené vynikajúco, dokonca v malých 2-lôžkových izbičkách je priestor skvelo využitý a je tam všetko, čo človek potrebuje. Už pri príchode ma milo prekvapil recepčný, ktorý bol veľmi nápomocný a nechýbal mu zmysel pre humor. Nadšenie pokračovalo aj v bare/reštaurácii, kde bol taktiež veľmi príjemný personál. Všetci boli veľmi ochotní, s radosťou nám rozprávali, čo sa dá kde navštíviť v okolí a radili na akú turistiku sa oplatí vybrať."

8. Hotel BANDERIUM *** (30 hodnotení) - 9,49

Hotel BANDERIUM *** v Komárne je ako stvorený na romantický víkend vo dvojici a navyše vás milo prekvapí chutným jedlom. 

"Veľmi pekný hotelík, príjemné, čisté, kľudné prostredie. Reštaurácia na vynikajúcej úrovni, pekná, čistá, veľmi chutné jedlá, rozmanité, lahodiace oku aj vynikajúcej chuti. Personál sú príjemní, slušní, mladí ľudia.", hovorí zákazníčka Dušana.

9. Hotel U Leva (34 hodnotení) - 9,48

Prvý deň pobytu si pozriete pamiatky UNESCO, večer skočíte na pohár vínka do príjemnej mestskej kaviarne a na druhý deň si pôjdete vyvetrať hlavu do okolitých hôr. Hotel U Leva vám ponúka všetko. 

Zákazník Juraj videl ako najväčšiu výhodu polohu hotela: "Veľmi pekný hotel v prekrásnom prostredí v centre Levoče, takže sme mali všetky pamiatky na dosah pešo."

10. Kaštieľ Lučivná (130 hodnotení) - 9,44

Je pre vás v hoteli dôležitá rodinná atmosféra, ústretový personál a možnosť aktívne tráviť voľný čas? V akomkoľvek ročnom období strávite aktívnu dovolenku v Kaštieli Lučivná. 

Zákazníčka Nina chváli kuchára: "Pobyt v Kaštieli Lučivná hodnotím veľmi pozitívne. Krásne prostredie, pokoj, izby čisté. Strava veľmi chutná, palec hore pre pána kuchára. Personál bol veľmi príjemný - v kaštieli vládne rodinná atmosféra. Do Lučivnej sa určite vrátime, pre zmenu možno na zimnú lyžovačku."


Prekvapila vás niektorá prevádzka v našich rebríčkoch? Neváhajte a vyskúšajte ju... a nezabudnite nechať hodnotenie ;-)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Alexandra Gulič

B2B Specialist

Saška zastrešuje komunikáciu s obchodnými partnermi. Stará sa, aby mali všetky potrebné informácie, vedeli používať našu stránku a vybavuje pre nich mediálne výstupy. Baví ju život, nedokáže si ho predstaviť bez jej manžela a jazvečíčky Penny. Jej vášňou je kozmetika, oddychuje pri tvorbe hand-made vecičiek a dobrej knihe.

Ďalšie články z kategórie Objavte Slovensko: