Extrémne tipy (nielen) pre milovníkov adrenalínu

Vonku sa nám konečne oteplilo a to znamená jediné – poďme si užívať outdoorové aktivity! Dosť bolo vysedávania na gauči, papučová kultúra dostane na frak. Výlety a prechádzky znejú síce lákavo, čo by ste však povedali na niečo netradičné?

Pre všetkých milovníkov extrémnych zážitkov máme pripravených niekoľko tipov, ako si zvýšiť v krvi hladinu adrenalínu. Jarná únava nedostane žiadnu šancu! Okrem overených aktivít máme v rukáve aj niekoľko špeciálnych ponúk, ktoré sa naozaj oplatí vyskúšať. Poriadne sa teda pri čítaní usaďte pred monitorom, niektoré z týchto zliav vás totiž budú doslova zdvíhať zo stoličky! :)

 

Adrenalínový skok zo 110-metrovej veže


Náš prehľad nemôžeme začať ničím iným, než naozajstnou výzvou. Viete, kde nájdete najvyšší objekt na Slovensku, z ktorého je možné skočiť? Impozantnú 110 metrovú vežu, resp. továrenský komín nájdete v Pezinku. Pri tomto extrémnom zážitku vyskúšate novú techniku zoskoku s názvom Action Jump, ktorá využíva súbor dynamických istiacich lán a kladiek. Voľný pád trvá 3,8 sekundy. Ale slová sú v tomto prípade zbytočné, treba si pozrieť video:
 


Chcem vyskúšať

 

 

 

Skywalk okolo UFO alebo jeho zlaňovanie


Mysleli ste si, že na Bratislavu sa najlepšie pozerá z hradného vŕšku? Omyl, priatelia. Tým miestom je najznámejšie slovenské UFO. :) Spoznajte túto dominantu hlavného mesta z úplne inej perspektívy. Vo výške 95 metrov zažijete druh adrenalínu, ktorý je obľúbený v najväčších svetových metropolách. Prejdite sa po vonkajšej parapete alebo si vyskúšajte zlaňovanie. Okrem naozaj extrémneho zážitku, ktorý by vám závidel aj taký Spiderman, si vychutnáte tiež nádherný výhľad až do diaľky 100 kilometrov.



Chcem vyskúšať

 

 

 

Pilotovanie lietadla Boeing 737


Vyhliadkové lety či pilotovanie lietadla ste so ZlavaDna.sk už mohli vyskúšať aj v minulosti. Čím je teda táto ponuka výnimočná? Jedná sa o letecký simulátor Boeingu 737 - najpredávanejšieho prúdového dopravného lietadla v histórii letectva. Ocitnete sa v kokpite, ktorý verne zachytáva skutočné priestory a na vlastnej koži si vyskúšate, aké je to byť dopravným pilotom. Vzlietnete do oblakov, a pritom zostávate nohami pevne na zemi. :) V rámci tejto ponuky je niekoľko možností, ako si let na tomto simulátore môžete vychutnať. Vyhliadkový let nad New Yorkom, voľné lietanie alebo si vyskúšate jeden so scenárov, kedy musíte zachrániť celú posádku pred katastrofou? Výber je len na vás!



Chcem vyskúšať

 

 

 


Vyhliadková jazda na Harley Davidson


Keď sa povie legenda na dvoch kolesách, okamžite sa nám vybaví Harley-Davidson. Tieto motorky sa vyrábajú nepretržite od roku 1903 a jazda s nimi neznamená len obyčajný transport z miesta A na miesto B. Je to vášeň, zážitok, životný štýl. Máme pre vás jedinečnú šancu ako si užijete pocit slobody, ktorý je možný len na tejto legende. Nemusíte byť motorkár a dokonca ani mať vodičák na veľkú motorku. Stačí sa usadiť a vychutnávať si nádhernú trasu po východe Slovenska. Kúpou kupónu navyše podporíte nadáciu World Charity Road www.worldcharityroad.com



Chcem vyskúšať

 

 

 


Výstup s horským vodcom


Panoráma našich veľhôr je naozaj čarovná. Viete si však predstaviť, aké to musí byť nádherné sledovať krajinu priamo z tatranských štítov? Šancu na takýto zážitok vám ponúkame práve teraz. Za pomoci horského vodcu môžete absolvovať výstup na Ihlu v Ostrve (1 890 m). Na ceste zdoláte 500 m prevýšenie - odmenou vám budú nádherné výhľady a pocit, že ste prekonali samých seba.



Chcem vyskúšať

 

 

 

Splav dravej rieky


Belá je najnavštevovanejšou prírodnou riekou vhodnou na rafting na Slovensku. Zažite úžasný pocit víťazstva nad týmto prírodným živlom. Srdce poskočí každému vodákovi. Je to skvelá zábava vhodná pre jednotlivcov, ale aj väčšie skupiny kamarátov či kolegov z práce. Dostanete k dispozícií kompletnú výbavu (vesta, helma, neoprénové oblečenie,...) a váš vodný zážitok zvečnený na videu.



Chcem vyskúšať

 

 

 


Bungee jumping alebo ľudský katapult


V našom výbere adrenalínových zážitkov nesmie chýbať úplná klasika akou je bungee jumping. Skok odvahy na lane z výšky 60 metrov predstavuje pre mnohých životnú výzvu. Hľadáte však niečo trošku netradičnejšie? Dobre teda, skúsime to opačným smerom - nechajte sa vystreliť katapultom priamo k oblakom bungee katapultom!



Chcem vyskúšať



Inšpirovali sme vás? Ak ste objavili v našej ponuke aktivitu, ktorá vás zaujala, nie je nič jednoduchšie ako si spríjemniť blížiace sa leto adrenalínovým zážitkom. Posúvajte hranice svojich možností alebo originálne obdarujte svojich blízkych, kamarátov či kolegov. Veď najlepší darček je zážitok, na ktorý budete spomínať celý život!

 

Ďalšie zaujímavé zľavy nájdete v našej kampani Adrenalínové zážitky


Vyskúšali ste už nejakú adrenalínovú aktivitu? Napíšte nám o svojich zážitkoch a podeľte sa so svojimi pocitmi v komentároch.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: