6 tipov, ako prežiť výnimočné Vianoce v horách

Všetci to milujeme. Domáca pohoda, relax, výborné jedlo, čas s rodinou a nezameniteľná vianočná atmosféra. Rozmýšľali ste ale niekedy nad tým, že vymeníte domáci relax za relax na pobyte? Len si to predstavte: prechádzky v prírode, lyžovačka, na zohriatie hotelové wellness a najmä, únik od každodenného stereotypu. Prečítajte si náš výber 6 vianočných pobytov, ktoré odporúčame vyskúšať. :)

Granit Tatranské Zruby

Čo vám napadne ako prvé pri slovách "zimná dovolenka na Slovensku"? Stavíme sa, že Vysoké Tatry. A preto začíname práve našim najvyšším pohorím. Ubytovanie v známom hoteli Granit po rekonštrukcii, polpenzia a možnosť zakúpiť si skipassy za výhodnejšie ceny. Výborná predstava, čo poviete? :) 

Pobyt v Hoteli Granit

 

 

Hotel Nezábudka

A čo tak Tatranská Štrba? K vynikajúcej polohe hotela pridajte 5-chodovú vianočnú večeru, wellness, procedúru a výbornú polpenziu. Hotel je baby friendly, vrúcne teda privíta aj rodiny s malými deťmi. :)  

Pobyt v Hoteli Nezábudka

 

 

Kúpele Brusno

O kúpeľoch Brusno ste už zaručene počuli. Základným prostriedkom liečby je tu minerálna voda, takže ak milujete oddych vo vode, našli sme miesto presne pre vás! Nájdete tu však aj osobitné oddelenie oxygenoterapie, ktoré ponúka liečbu plynovými injekciami a suchý uhličitý kúpeľ. Navyše, pitie minerálnej vody priaznivo pôsobí pri tráviacich problémoch a vášmu telu dodá nespočetné množstvo potrebných minerálov. Jednoducho povedané, tieto Vianoce môžete stráviť v lone prírody ponorený do liečivej minerálnej vody a vaše telo vás za to bude milovať. :)

Pobyt v Kúpeľoch Brusno

 

 

Hotel Eufória

Hotel, ktorého názov presne vystihuje vaše pocity po Vianociach strávených v Tatrách. Jednoducho zaparkujete v Novej Lesnej, zabudnete na všetky starosti a prežijete výnimočné Vianoce. :) Zasýti vás výborná polpenzia, uvoľníte sa v teple vírivky alebo sauny. Navyše sa môžete tešiť na vianočnú večeru a bohatý program pre deti aj dospelých. A to všetko, samozrejme, doplnené o skvelú lyžovačku alebo prechádzky zimnou krajinou.

Pobyt v Hoteli Eufória

 

 

Hotel Rysy

Sú vašou najväčšou záľubou prechádzky v prírode a turistika? Zasnežené Tatry si potom zamilujete! Hotel Rysy má vynikajúcu polohu neďaleko Štrbského plesa, takže vymyslieť nejaké to spoznávanie tatranskej prírody nebude žiadny problém. Samozrejmosťou je polpenzia, slávnostná vianočná večera a hrejivé wellness. :)

Pobyt v Hoteli Rysy

 

 

Hotel Plejsy

Tento hotel vás presvedčí, že zimný pobyt môže byť skvelý aj inde ako vo Vysokých Tatrách. Nachádza sa totiž v pokojnom prostredí lesa a čo je najlepšie, hneď pod lyžiaskym vlekom! Z izby tak môžete výjsť rovno v lyžiarkach. Lyžiari a snowboardisti, čo poviete? :) Súčasťou pobytu je aj štedrovečerný program, nočné wellness a bohaté štedrovečerné pohostenie. Vianočná atmosféra je teda zaručená. Aby sme nezabudli, k pobytu patrí aj výborná polpenzia a neobmedzené wellness. :)

Pobyt v Hoteli Plejsy

 

 

Čo hovoríte na takéto netradičné Vianoce? Nalákali sme vás vyskúšať takúto zmenu? Nech už sa rozhodnete akokoľvek, to hlavné ostáva. Stráviť sviatky v pokoji s vašimi blízkymi a poriadne si oddýchnuť. :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Michal Kösegi

PPC, Social Media

Michal je najmladším členom marketingového tímu. Na starosti má najmä správu sociálnych sietí a PPC kampane. Okrem toho píše blogy a pomáha kde treba. Zaujíma sa najmä o nové technológie a marketing. Miluje hory a bicykel, takže vo voľnom čase má o program postarané.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: