Zľava 25 % na nákup tvrdých syrov v predajni Knip

Knip, Bratislava - Staré Grunty (Cubicon)

Sledujte prevádzku a upozorníme Vás na novú ponuku

Táto ponuka sa už minula, ale našli sme pre vás ideálnu náhradu:

Zľava 25 % na nákup tvrdých syrov v predajni Knip

Knip, Bratislava - Staré Grunty (Cubicon) Knip, Bratislava - Staré Grunty (Cubicon) (mapa)

Ukončené 1,99 €

1,99 €

Ach, len teraz pre ktorý sa rozhodnúť... jemná textúra, plná chuť, prirodzené zrenie. Toľko druhov, toľko chutí, ovčí, kozí, z Francúzska, z Talianska, 1 rok či 3 roky starý, s dierkami či prasklinkami. Asi bude treba zobrať kúsok z viacerých druhov, pretože ochutnať len jeden by bola naozaj veľká škoda. Samozrejme, v predajni vám radi pomôžu vybrať ten najlepší syr podľa vašej chuti.

Zatiaľ bez hodnotení

Zatiaľ bez hodnotení

Garantujeme kvalitu!

Táto ponuka je u nás nová, zatiaľ teda nemá žiadne hodnotenia. Prácou len s preverenými partnermi vám ale garantujeme kvalitu. Na ZľavaDňa je momentálne vyše 654 235 hodnotení, ich priemer je 8,9 z 10.

Prečo si vybrať túto ponuku

Poznáte zo Starej Tržnice na SNP

Poznáte zo Starej Tržnice na SNP

Rôzne druhy syrov z rôznych krajín

Rôzne druhy syrov z rôznych krajín

Milý personál, ktorý príde na to čo vám ulahodí

Milý personál, ktorý príde na to čo vám ulahodí

Mňam, mňam a ešte raz mňam

Mňam, mňam a ešte raz mňam

Flexi ponuka

Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac

Knip

Vitajte vo svete kvality

"Sme KNIP a žijeme kvalitou." Takto vás privíta predajňa syrov a delikates v OC Cubicon. A naozaj, z toľkých chutí kvalitných syrov sa vám môže aj hlava zatočiť. Lebo vybrať si bude veru ťažké. 

Nahliadnite do sveta syrov

Le Chartreux
Syr je vyrobený z nepasterizovaného kravského mlieka pochádza z oblasti Vallée des Entremonts, vo francúzskych Alpách. Typický je hladkou a jemnou textúrou a bohatou chuťou sladkého masla a orechov, dôsledkom čoho je plná a dlhá chuť v ústach.

Pecorino s hľuzovkou
Je syr z nepasterizovaného ovčieho mlieka s charakteristickou orechovou, zemitou a slanou chuťou. Obsahuje čierne hľuzovky, ktoré dodávajú syru exotickú a aromatickú chuť. Táto vysoko cenená huba je obľúbená najmä v talianskych a francúzskych syroch.

Pecorino Romano
Pecorino Romano je tvrdý, slaný taliansky syr, ktorý často používa na strúhanie, vyrobený z ovčieho mlieka (talianske slovo Pecora, z ktorého je odvodený názov, znamená ovca). Je jedným z najstarších syrov v Taliansku, väčšina jeho produkcie je zo Sardínie.

Comté Rouge
Comté je francúzsky syr vyrobený z nepasterizovaného kravského mlieka v regióne Franche-Comté vo východnom Francúzsku. Comté má najvyššiu produkciu zo všetkých francúzskych syrov AOC, okolo 40.000 ton ročne. Kôra je zvyčajne hnedej farby, vnútro je svetlo krémovo žlté. Textúra je pomerne tvrdá a pružná, má silnú a mierne sladkú chuť.

Old Amsterdam
Dvojročný syr s jedinečne hladkou konzistenciu, bohatou a robustnou chuťou, vyvolanou jemnými kryštálikmi zrenia.

Delfts Blauw
Delfts Blauw je holandský  smotanový syr s modrou plesňou. Krémová štruktúra je posiata modrou plesňou, jej chuť je však jemná.

Gouda 3,5 ročná
Originálny syr pochádzajúci z mesta Gouda sa vyrába tradične podľa špeciálnej receptúry s menším obsahom soli. Syr Gouda je prirodzene zrejúci a preto má plnú chuť a krémový charakter.

Cheddar
Tento cheddar pochádza z rodinnej farmy Barber v Marylande a predstavuje vrchol úspechov tejto farmy, kde sa vyrába už šesť generácií. Dozrieva 24 mesiacov, aby prejavil úplný potenciál. Výsledkom je silná intezita, výrazný hladký a krémový základ, chrumkavá textúra a hlboká chuť.  Je držiteľom niekoľkých ocenení, čo z neho robí najlepší cheddar na svete.

Gouda stredne mladá
Originálny syr pochádzajúci z mesta Gouda sa vyrába tradične podľa špeciálnej receptúry s menším obsahom soli. Syr Gouda je prirodzene zrejúci a preto má plnú chuť a krémový charakter.

Le Petit Doruvael
Tento syr pochádza z malej dediny Montfoort  v Holandsku. Zreje približne 4 mesiace v komorách s vysokou vlhkosťou, následkom čoho je výrazná vôňa syru. Má krémovú štruktúru a aromatickú chuť.

Gouda stredne stará
Originálny syr pochádzajúci z mesta Gouda sa vyrába tradične podľa špeciálnej receptúry s menším obsahom soli. Syr Gouda je prirodzene zrejúci a preto má plnú chuť a krémový charakter.

Farmársky syr Pikant
Tento syr sa vyrába tradičným spôsobom z nepasterizovaného kravského mlieka, čím získava svoju nezameniteľnú chuť. Doba zrenia je asi 1 rok na drevených policiach.

Passendale Caractère
Pripravený podľa tradičnej receptúry, vyrobený s veľkou starostlivosťou, s cieľom čo najvyššej kvality. Aby dosiahol pikantnú chuť a typickú krémovú textúru, dozrieva 4 mesiace v syrových pivniciach.

Kozí syr stredne mladý
Je vyrobený zo 100% čistého kozieho mlieka, ktoré má jemnejšiu chuť ako kravské mlieko a je aj ľahšie stráviteľné a bohaté na cenné minerály. Syr je polotuhý ale hodvábne hladký s plnou chuťou, ktorá je dosiahnutá prirodzeným zrením.

Kozí syr starý
Je vyrobený zo 100% čistého kozieho mlieka, ktoré má jemnejšiu chuť ako kravské mlieko a je aj ľahšie stráviteľné a bohaté na cenné minerály. Syr je polotuhý ale hodvábne hladký s plnou chuťou, ktorá je dosiahnutá prirodzeným zrením.

Old Rotterdam
Je približne 1 rok starý a veľmi sa hodí pre sendviče alebo k vínu. Vyznačuje sa malými mliečnymi krištálikmi v podobe bielych bodiek. Tie sú výsledkom zrenia na drevených doskách, čo dáva syru príjemnú a lahodnú chuť.

Manchego
Manchego má pevnú a kompaktnú konzistenciu a maslovú štruktúru, často obsahuje malé, nerovnomerné vzduchové kapsy. Farba syru sa pohybuje od bielej až  po slonovinovú kosť. Syr má charakteristickú chuť, dobre vyvinutú, ale nie príliš silnú, krémovú s miernou pikantnosťou a pachuťou charakteristickou pre ovčie mlieko.

Gruyère
Gruyère má mierne slanú až sladkú príchuť, ktorá sa mení s vekom. Jeho chuť je v mladom veku krémová a orechová, s vekom sa postupne mení na zemitú a komplexnú. Zrením sa vytvárajú male praskliny a vytvárajú tak zrnitú textúru.

Fontina Vera Aosta
Fontina je vyrobená z nepasterizovaného mlieka od kráv pasúcich sa na pláňach v údolí Aosta. Štruktúra a chuť tohto syru závisí od toho, ako dlho zreje, zvyčajne je to však 90 dní. Svetlo-krémová farba, textúra prešpikovaná dierami, bohatá a krémová chuť.

Kontakt

Knip

Knip

Staré Grunty (Cubicon)
84101 Bratislava
Slovensko
+421 903 613 052

frank@knip.sk
www.knip.sk
Zobraziť partnerskú stránku

Mohlo by Vás zaujímať