Balíčky javorových dobrôt priamo z Kanady

Javorový sirup, Slovensko

Sledujte prevádzku a upozorníme Vás na novú ponuku

Táto ponuka sa už minula, ale našli sme pre vás ideálnu náhradu:

Balíčky javorových dobrôt priamo z Kanady

Javorový sirup, Slovensko Javorový sirup, Slovensko (mapa)

Ukončené od 9,99 €

od 9,99 €

Až 35 % zľava Bežná cena: 15,50 - 23,60 €

Ej javor, javor, javor zelený, pod oblôčkom milej sadený. Vy si ho však vysádzať nemusíte, pretože máme pre vás pripravené 4 výnimočné balíčky, v ktorých nájdete javorové dobrôtky v podobe sirupu, cukríkov, cukru a kanadského čaju. Mňam!

Zatiaľ bez hodnotení

Zatiaľ bez hodnotení

Garantujeme kvalitu!

Táto ponuka je u nás nová, zatiaľ teda nemá žiadne hodnotenia. Prácou len s preverenými partnermi vám ale garantujeme kvalitu. Na ZľavaDňa je momentálne vyše 666 856 hodnotení, ich priemer je 8,9 z 10.

Flexi ponuka

Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac

Javorový sirup

Javorový sirup je 100 % prírodné, zdravé a chutné sladidlo, ktoré sa používa namiesto bieleho cukru. Neobsahuje žiadne pridané sladidlá, farbivá ani konzervačné látky. Je to čistý prírodný produkt, ktorý si zamiluje naozaj každý, kto ho raz ochutná.



Používa sa na sladenie všetkých druhov jedál, od predjedál až po dezerty, ako sú: pečivo, palacinky, koláče, mäso, ryby, šaláty, omáčky, vločky, jogurty, koktaily, zmrzlinové a ovocné poháre, a tiež na sladenie mlieka, kávy a čaju.


Jeden liter čistého javorového sirupu sa vyrobí odparením vody zo 40 litrov javorovej miazgy. Sezóna zberu miazgy trvá každý rok len čosi viac ako mesiac. Dôvod je veľmi jednoduchý- teplota! Dátum zberu je závislý od počasia a lokalizácie. Obyčajne však od 15. marca do 25. apríla. Na zber je totiž potrebná nočná teplota pod 0 °C a teplota +2 °C až +15 °C počas dňa.


Keď je veľká zima, len 2 °C až 4 °C, javorová miazga je pred koncentráciou veľmi chladná a priezračná. Čím je cez deň teplejšie, tým je javorová miazga teplejšia a tmavšia. Na konci sezóny zberu, keď je 12 °C až 15 °C počas dňa, javorová miazga je už teplá a tmavá. Pri zbere sa najprv z miazgy vyrobí Light, potom Medium a na konci Amber. Všeobecne sa ale vyrobí 40 % javorového sirupu Light, 40 % javorové sirupu Medium a len 20 % javorového sirupu Amber.


Javorový sirup sa má pred otvorením skladovať pri izbovej teplote, na chladnom a tmavom mieste. Po otvorení je nutné ho mať v chladničke. Otvorený vydrží minimálne 3 mesiace a aj dlhšie bez akýchkoľvek problémov. Javorový sirup môže zamrznúť a roztopiť sa bez vplyvu na kvalitu.


Zdravý, čistý, javorový sirup je chuťovým základom pri varení a má mnohé využitie v gastronómii aj okrem raňajkových jedál, napríklad ako sladidlo do čaju, kávy, zálievka na zeleninu, alebo glazúra na grilovanú hydinu alebo rybu.


Javorový sirup je jedinečný. Je to jediný produkt v potravinárstve, ktorý pochádza z miazgy stromu. Počas histórie z jeho zdravotných výhod profitovali mnohé kultúry, používajúc ho ako liek na rôzne choroby vrátane chrípky, bolestí žalúdka, vysokého krvného tlaku a cholesterolu. Vysoké hladiny zinku a mangánu v javorovom sirupe sú nápomocné pre zdravie srdca a zlepšujú imunitný systém.




Mohlo by Vás zaujímať