Koniec nudným darčekovým kupónom

Objavili ste u nás správny darček, ktorým chcete potešiť niekoho blízkeho? Paráda! :) Pripravili sme pre vás niekoľko spôsobov, ako urobiť z kupónu naozaj krásne a štýlové prekvapenie. Vyberte si originálny darčekový motív.

Pri každej položke vo svojom nákupnom košíku nájdete možnosť "Vytvoriť darčekový kupón". Následne si môžete vybrať z niekoľkých možností, ako upraviť vzhľad svojho kupónu na krásny darček.


Darčekový motív

Pripravili sme pre vás niekoľko motívov, s ktorými rýchlo upravíte kupón na každú príležitosť. Darujete prekvapenie partnerovi na Valentína, gratulujete k narodeninám či promóciám? Vyberte si obrázok, ktorý presne vystihne situáciu alebo charakter darčeka. Všetky obrázky sme pre vás prehľadne usporiadali do kategórií: Vianoce, Blahoželania, Romantika, Zážitky, Relax, Cestovanie, Milé a Dizajnové.

Do darčekového motívu môžete pridať aj vlastné venovanie.



Vlastný obrázok

Ak chcete urobiť svoj darčekový kupón osobnejším, jednou z možností je pridať svoj vlastný obrázok. Kreativite sa medze nekladú a vo svojom mobile, digitálnom foťáku či na disku počítača určite nájdete fotku, ktorou obdarovaného potešíte. Aby sa fotografia nahrala správne a po vytlačení vyzerala pekne a ostro, musíte dodržať 3 jednoduché pravidlá: obrázok musí byt vo formáte .jpg, minimálne rozlíšenie musí byť 2426 x 1756 pixelov a maximálna veľkosť  5 MB.



Omaľovánka

Milujeme omaľovánky! :) Nielenže vás zbavia stresu, napríklad v hektickom predvianočnom období, ale navyše vymaľovaný kupón vyzerá nádherne. Je to vlastne taký spôsob, ako do darčeku vložíte kúsok zo seba. Alebo necháte obdarovaného, aby si vymaľoval motív sám? Je to len na vás. Na výber máte 4 druhy omaľovaniek.


Skladačka

Ručne vyrobené darčeky urobia najväčšiu radosť. Vyskúšajte poskladať obálku s krásnym dizajnovým motívom, do ktorej vložíte kupón. Jedna strana bude obsahovať samotný kupón s motívom darčeku a na druhej strane nájdete motív skladačky s návodom. Elegantné riešenie, ktoré trošku potrápi vaše prsty. Ale naozaj len trošku. Nemusíte sa báť, túto obálku dokáže poskladať naozaj každý.  Stačí postupovať podľa nášho návodu:

Pri výbere darčekového motívu si môžete nechať zobraziť náhľad, ako bude výsledný darčekový kupón vyzerať.

Keď ste so svojim výberom darčekového dizajnu konečne spokojný, stačí kliknúť na zelené tlačidlo „Uložiť všetky zmeny“. Po dokončení nákupu vám na email pošleme kupón so zvoleným motívom. Nezabudnite, že kupóny objavíte aj vo svojom konte po prihlásení na ZľavaDňa.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Vaša ZľavaDňa: