Pozrite si voľnočasové atrakcie s najlepšími hodnoteniami na ZľavaDňa za rok 2017

Aj vďaka novým komplexným hodnoteniam ste nám v roku 2017 nechali o 16 % viac recenzií ako rok predtým. Ďakujeme za úžasné číslo: 86 929 hodnotení. Priemerná známka sa oproti roku 2016 zvýšila z 9,05 na 9,07 z 10. Vďaka vám máme prehľad o stave prevádzok, ktoré ponúkame a môžeme pre vás vyberať stále tú najvyššiu kvalitu.

Pozrite si tie najlepšie voľnočasové aktivity z najlepších a inšpirujte sa pri ďalších nákupoch.

 

Najlepšie hodnotené atrakcie v cestovaní za rok 2017

1. Chochołowskie Termy (2943 hodnotení) - 9,34

Iba 3 kilometre od slovenských hraníc nájdete novučičký aquapark s množstvom bazénov, vodných atrakcií, liečivou termálnou vodou a úžasným wellness centrom, v ktorom môžete zažiť aj efektné saunové seansy.

Zákazníčka Magdalena si overila, že jazykovej bariéry sa netreba báť: "Atrakcie a bazény sú rozložené indoor aj outdoor. Veľká výhoda v čase nepriaznivého počasia. Kapacita lehátok aj stravovacieho zariadenia postačujúca. Jedlo nám veľmi chutilo. Vždy sa na obed tešíme a je si z čoho vyberať. Jedlo je pravidelne dokladané a personál veľmi ochotný. Jazykovú bariéru vďaka ochote ani necítiť."

2. Lyžiarske stredisko Jurgów SKI (357 hodnotení) - 9,32

Či ste skúsený lyžiar alebo začiatočník, na svoje si prídete v poľskom lyžiarskom stredisku Jurgow Ski hneď za našimi hranicami. Zákazníci najlepšie hodnotia čistotu, prostredie a novú reštauráciu s regionálnymi špecialitami.

Zákazníčka Barbora odporúča: "Výborná cena za jarnú lyžovačku, perfektne upravený svah, málo ľudí, parkovanie, bufet a toalety tiež OK. Vrelo odporúčam."

3. Lyžiarske stredisko Jasenská dolina (906 hodnotení) - 9,23

Lyžovačku pre celú rodinu si užijete v Jasenskej Doline. Rodičia, deti, aj babka s dedkom, v tomto lyžiarskom stredisku môže svahy brázdiť každý. Či prídete cez deň alebo večer, areál je kompletne osvetlený a ozvučený.

Zákazník Jaroslav to vyjadril stručne a jasne: "Nákup - bezproblémový, výmena kupónu za skipas - bezproblémová (cca 5 min), lyžovačka - výborná :- )))"

4. Rabkoland (808 hodnotení) - 9,23

Neviete, čo robiť s deťmi cez víkend? A ako vám znie: 34 atrakcií, 16 ulíc, 6 námestí plných zábavy, múzeá, divadlá a akcie pre deti od 4 do 12 rokov? Výletom do takéhoto lunaparku rozžiarite detské očká zaručene... a možno aj tie svoje :)

Zákazníčka Ingrid to riskla aj so staršou dcérou: "Perfektná zábava pre celú rodinu. Boli sme s dvoma dcérami, štrnásťročná sa najskôr tvárila, že to nie je nič pre ňu, ale nakoniec sa zabavila aj ona a my dospelí s nimi. Na malom priestore je toho naozaj dosť, strávili sme tam celý deň. Personál milý, ústretový a nápomocný. Stánkov s občerstvením tak akurát aj za prijateľné ceny. Určite sa ešte vrátime."

5. Gorący Potok (212 hodnotení) - 9,14

V tomto aquaparku si užijete vonkajšie kúpanie v horúcej termálnej vode. V lete sa tu vyšantia aj vaše ratolesti a v zime môžete relaxovať vo dvojici, vyhriať sa v bazénoch a potom sa ochladiť v čerstvo napadnutom snehu.

Zákazníčka Agáta ocenila prostredie: "Vychutnali sme si prostredie a použitie prírodných materiálov: masívneho dreva a kameňa. Teplota vody bola úžasná na relax a tiež sme ocenili bazén s trochu chladnejšou vodou na plávanie. Určite sa sem znovu vrátime."

6. Aqualand Moravia (1231 hodnotení) - 9,12

Leto v každom ročnom období nájdete v najväčšom a najmodernejšom aquaparku v Čechách. Množstvo bazénov, toboganov a šmýkačiek si vychutná každá dobrodružná a aktívna duša. A ak radšej oddychujete a milujete saunovanie a radi by ste túto príjemnú činnosť ukázali aj vašim deťom, tu, vďaka detskému saunovaniu, môžete.

Naše slová potvrdzuje aj zákazníčka Alexandra: "Mali sme kupóny so vstupom do wellness. Boli sme aj s deťmi a boli sme maximálne spokojní. Deťom sa páčil najmä saunový ceremoniál, po ktorom dostali nakrájané pomaranče. Wellness má výborný výber rôznych sáun, v čase detského saunovania so zníženou teplotou prispôsobenou deťom. Boli sme maximálne spokojní."

7. Terma Bania (442 hodnotení) - 9,12

Terma Bania je spojením aquaparku a termálnych kúpeľov, ktoré vás prekvapia zaujímavou kombináciou goralského folklóru a moderného dizajnu. Oddýchnete si tu s celou rodinou. Kým sa deti budú zabávať v detských bazénoch s vodnými atrakciami, vy si môžete popíjať obľúbený drink vo vírivke.

Zákazníčka Ivana sa sem rada vracia: "Do Banie chodíme častejšie, kedže bývame neďaleko. Príjemne nás prekvapila saunová časť, ktorá má v pravidelných časových intervaloch špeciálne saunovacie rituály. Relaxačná zóna je vynikajúca najmä na oddych v bublinkách, je tam na rozdiel od Fun zóny oveľa väčší pokoj. Vo Fun zóne sú aj bublinky, ale aj atrakcie pre deti či dospelých :) Tobogany (určite treba vyskúšať :) ), umelé vlny, prúd a podobne.. Deti, dospelí aj dôchodcovia si tam vedia nájsť to svoje. Osobitné čaro má výhľad na Tatry. Čo sa nápojov a jedla týka, cena príjemne prekvapí. Odporúčam vyskúšať najmä polievky a poľské koláče."

8. Malinô Brdo ski & bike park (1299 hodnotení) - 9,11

Zalyžujete si na jednej z najdlhších zjazdoviek na Slovensku, užijete si až 12 kilometrov zjazdových tratí. Lyžiarske stredisko je ideálne pre rodiny s deťmi a navyše tu sú výborné možnosti na bežecké lyžovanie, turistiku a skialpinizmus.

Zákazník Martin si váži snahu personálu: "Malinô Brdo môžem vrelo odporučiť, krásne zariadenie, nádherná príroda dookola a skvelá lyžovačka. Počasie síce neposlúchalo, ale pracovníci tohto zariadenia robili všetko preto, aby bol svah pripravený na sto percent. Takže spokojnosť je na mieste."

9. Snowparadise Veľká Rača Oščadnica (489 hodnotení) - 9,10

V tomto stredisku sa nebudete nudiť ani v zime, ani v lete. V zime vám tri navzájom prepojené doliny zaručia množstvo možností na lyžovanie. V lete sa odreagujete v zábavno-adrenalínovom centre. A v každom ročnom období môžete vyskúšať najväčšiu atrakciu v stredisku - bobovú dráhu. 

10. SKI Monkova dolina (47 hodnotení) - 9,04

Hovorí sa, že Belianske Tatry sú najkrajšie. Už ste tam boli? Ak s lyžovaním začínate, malé lyžiarske stredisko SKI Monkova dolina s rodinnou atmosférou je ideálne miesto. Priamo na svahu je hotel Magura, kde sa môžete ubytovať a vychutnať si napríklad vašu prvú lyžovačku počas jarných prázdnin.

"Krásna dolina s možnosťou bežkovania, super upravený svah a škôlka aj pre malé deti. V blízkosti hotela a reštaurácie.", hovorí zákazník Jan.

Prekvapila vás niektorá prevádzka v našich rebríčkoch? Neváhajte a vyskúšajte ju... a nezabudnite nechať hodnotenie ;-)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Alexandra Gulič

B2B Specialist

Saška zastrešuje komunikáciu s obchodnými partnermi. Stará sa, aby mali všetky potrebné informácie, vedeli používať našu stránku a vybavuje pre nich mediálne výstupy. Baví ju život, nedokáže si ho predstaviť bez jej manžela a jazvečíčky Penny. Jej vášňou je kozmetika, oddychuje pri tvorbe hand-made vecičiek a dobrej knihe.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: