Veľká noc 3x inak: tradične aj v bublinkách

Ak už teraz plánujete útek pred šibačmi, máme pre vás zopár zaujímavých tipov. Tento rok môžete Veľkú noc stráviť v lone prírody, vo vírivke s bublinkami alebo spoznávaním slovenských tradícií. Jedna vec je istá, čaká vás kopec zábavy a parádny oddych.

Pobyty na Velku noc

 

Veľká noc v raji Grand Hotela Spiš

Ubytovanie Grand Hotel Spiš

Poďte si cez cez Veľkú noc oddýchnuť do Slovenského raja. Okrem nádhernej prírody, za ktorou tu návštevníci tradične cestujú, vás čaká aj výnimočný veľkonočný program. Ak sa rozhodnete pre ubytovanie v 3-hviezdičkovom Grand Hoteli Spiš, zoberte určite celú rodinku. Zabavia sa tu totiž malí aj veľkí.

Počas celého pobytu bude prebiehať premietanie rozprávok. V sobotu vyrazíte na túru na Tomašovský výhľad, a potom vás čaká večerná zábava.  Na nedeľu je na programe spoločné varenie guľášu, poobede deti zabaví animátorka a perfektný deň zakončí grilovačka a vystúpenie ľudového súboru. Tento rok si veľkonočné sviatky aj s kultúrnym programom užijete v obklopení Slovenského raja!

Zobraziť ponuku Grand Hotela Spiš

 

Zaujímavosť v okolí:

Tomášovský výhľad

 

Veľká noc v Poľsku neďaleko Rabkolandu

Ubytovanie Kompleks Beskid

Utiecť pred oblievačkou k našim severným susedom, to znie ako geniálny nápad. Pozývame vás do obľúbeného 3-hviezdičkového Kompleks Beskid. K dispozícii máte nádhernú prírodu a ak by vám bolo predsa len smutno za tradičnou oblievačkou, neváhajte využiť neobmedzený vstup do wellness centra. Stráviť Veľkú noc vo vírivke môže byť celkom zaujímavá zmena, čo poviete? :)

 

Navyše do obľúbeného Rabkolandu to máte z hotela iba 20 minút jazdy autom. Tento vychýrený zábavný park určite počas pobytu nevynechajte. Vaše deti sa vám určite poďakujú a na tieto veľkonočné prázdniny budú spomínať naozaj s radosťou.

 

Zobraziť ponuku v Kompleks Beskid

 

Zaujímavosť v okolí:

Rabkoland vstup

 

Prechádzky aj wellness na Plejsoch

Ubytovanie Hotel Plejsy

Ráno sa zobudíte a máte okamžite chuť niekam vyraziť? Ak na dovolenke okrem leňošenia radi spoznávate okolie, pobyt na Plejsoch si zamilujete. Ranná kávička na terase s takýmto  nádherným výhľadom chutí akosi lepšie :) V okolí nájdete kopec zaujímavostí, ako napríklad Kaštieľ vo Fričovciach alebo Hámre v Medzeve.

Po návrate z výletu vám určite dobre padne oddych v bublinkách.  Počas pobytu môžete neobmedzene využiť ponuku wellnesska - bylinkovú, infra a fínsku saunu, tepidárium, bazén aj vírivku.

No a ak so sebou pobalíte aj svojho drobca (do 12 rokov má pobyt zadarmo) určite si dovolenku v Hoteli Plejsy*** SPA & Fun Resort užije rovnako. Kým vy budete oddychovať, vaše dieťa sa vyšantí v detskom kútiku, na ihrisku alebo na programe s animátormi. Dovolenka a ubytovanie v Hoteli Plejsy*** je preto vhodná naozaj pre celú rodinu.

Zobraziť ponuku v Hoteli Plejsy*** SPA & Fun Resort

 

Zaujímavosť v okolí:
Travertínová kopa Sivá brada

Velkonocne pobyty ubytovanie


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: