Pozrite si bratislavské reštaurácie s najlepšími hodnoteniami na ZľavaDňa za rok 2017

Aj vďaka novým komplexným hodnoteniam ste nám v roku 2017 nechali o 16 % viac recenzií ako rok predtým. Ďakujeme za úžasné číslo: 86 929 hodnotení. Priemerná známka sa oproti roku 2016 zvýšila z 9,05 na 9,07 z 10. Vďaka vám máme prehľad o stave prevádzok, ktoré ponúkame a môžeme pre vás vyberať stále tú najvyššiu kvalitu.

Ak si porovnáte rebríčky s rokom 2016, zistíte, že sa prevádzky takmer komplet vymenili. Znamená to, že stále pre vás hľadáme nové kvalitné zariadenia a vy radi skúšate novinky z našej ponuky. Víťazi jednotlivých kategórií nie sú len najlepšie hodnotení, dostali aj najviac hodnotení.

Pozrite si tie najlepšie bratislavské reštaurácie a vyrazte si pochutiť na dobrom jedle.

 

Najlepšie hodnotené reštaurácie v Bratislave za rok 2017

Reštaurácia Mama's Panasian restaurant nám poskočila o 2 priečky a dostala sa na prvé miesto medzi bratislavskými reštauráciami... už viete, kam pôjdete najbližšie na sushi?

1. Mama's Panasian Restaurant  (108 hodnotení) - 9,49

Ak do reštaurácií v Starom Meste nechodíte, lebo nemáte kde zaparkovať, v Mama's s tým nebudete mať vďaka vyhradeným miestam pre návštevníkov problém. Navyše si vychutnáte luxusné priestory a naozaj kvalitné jedlo.

Zákazník Tomáš chváli aj veľký výber čajov: "Perfektné SUSHI, hlavne také dobré s tempurou som ešte nejedol. Porcia akurát pre 2 osoby. Odporúčam vyskúšať aj ich domácu sójovú omáčku. Suroviny čerstvé a chutné, dostatočný výber čajov."

2. Bubličaj (40 hodnotení) - 9,40

Ak radi skúšate nové netradičné veci, ste na správnej adrese. Nevadí, že sa vám zatočí hlava z obrovskej ponuky príchutí a kombinácií, milý personál vám rád poradí a pomôže pri výbere.

Zákazníčka Martina naše slová potvrdzuje: "Majú na výber super príchute, obsluha bola veľmi milá, keďže sme boli prvýkrát, s radosťou poradili, odporučili. Určite sa ešte zastavíme :)"

3. La Maison des WAFFLES (153 hodnotení) - 9,36

Kam po nedeľnom obede? No predsa na dobrú kávu a niečo sladké :)

"Zákusok s kávičkou boli vynikajúce, spríjemnili nám nedeľu a veľmi sme si pochutili. Personál v Cubicone bol milý a príjemný, cítili sme sa tam veľmi dobre.", povedala zákazníčka Nina.

4. Reštaurácia Hradná Hviezda (297 hodnotení) - 9,34

Vezmite rodinu alebo návštevu do štýlovej reštaurácie pod Bratislavským hradom, kde sa spája história a dobrá kuchyňa.

Zákazníčka Soňa sa tu cítila výborne: "Jedlo bolo veľmi chutné, nemuseli sme čakať dlho na prípravu. Čašníci boli úžasní - správali sa k nám rovnako úslužne ako k ostatným hosťom, aj napriek tomu, že sme mali kupóny. Odporúčam! My sa tam určite ešte vrátime!"

5. Zeitlos (262 hodnotení) - 9,30

Široký výber piva, vynikajúce hranolky a žeby ten najlepší burger, aký ste jedli?

Zákazník Viktor si to rozhodne myslí: "Trúfam si povedať, že tu robia najlepšie hamburgery na Slovensku (a to mám pochodených už veľa hamburgární)."

6. Srbská reštaurácia Vojvodina (92 hodnotení) - 9,30

Kedy ste naposledy jedli domáci chlieb? V reštaurácii Vojvodina ho robia naozaj výborný. A ak vám deň vedia spríjemniť milí ľudia, ktorí sa o vás zaujímajú, tu sa vám bude páčiť.

Zákazníčka Dana bola milo prekvapená: "Misa srbských špecialít bola fantastická, jedlo chutilo vynikajúco. Misy (mali sme objednané 3 misy, pretože nás bolo šesť) boli bohaté, ani sme všetko nezjedli. K mäsu bola výborná zelenina, super chutiaci cesnakový dresing a chutný čerstvý kapustový šalát. Pred podávaním jedla nás prišiel pozdraviť zrejme majiteľ reštaurácie, bolo počuť v jeho prejave srbský prízvuk. Ponúkol nám aperitív ako pozornosť podniku a daroval nám zvláštne poháriky, v ktorých sa aperitív podával. Bol veľmi milý, sympatický a zábavný. Jedlo bolo vynikajúce a za akciovú cenu sme naozaj dostali viac, ako sme čakali. Radi využijeme podobnú ponuku znova."

7. Ramen Kazu (96 hodnotení) - 9,28

Ak si potrpíte na pekne servírované jedlo, zbožňujete japonskú kuchyňu a páči sa vám upravený personál, navštívte malé Japonsko priamo v centre Bratislavy.

Zákazník Marek si prišiel na svoje: "Super japonský ramen, ktorý pripravujú originál chalani z Japonska. Určite tam pôjdem aj nabudúce! Kto má rad ramen alebo japonskú kuchyňu, tak si tam určite príde na svoje. Dokonca majú aj japonské originálne pivká :-)"

8. Classic moment (141 hodnotení) - 9,26

Fičia si na nich foodblogeri a všetci, čo obľubujú streetfood - bublinkové wafle. Bratislavčania majú šťastie, nikde inde na Slovensku túto "mňamku" zatiaľ nenájdete. 

Zákazníčka Alena si pochutila: "Bubbblinkové wafle boli vynikajúce, chutné a originálne, momentálne vypredané banány boli nahradené ešte lepšími malinami. Veľmi príjemným prekvapením bola káva - výborná :)."

9. Koutská piváreň (431 hodnotení) - 9,22

Všetci pivári si prídu na svoje pri dobrom šumavskom pivku Kout a mega porcii mäsa.

Zákazníčka Mária odporúča na stretnutia s priateľmi: "Veľmi príjemná, ochotná a ústretová čašníčka, mäkučké a veľmi chutné rebierka aj koleno, dobré pivo a prostredie blízko centra - ideálne pre stretnutie s priateľmi."

10. UFO watch.taste.groove. (1028 hodnotení) - 9,19

Túto prevádzku netreba predstavovať. Ikonická reštaurácia nad Dunajom je zaradená aj v cestovateľských bedekroch a ak ste tam ešte neboli, je najvyšší čas to napraviť.

Zákazníčka Janeta to vystihla: "Keby takáto možnosť, úchvatný výhľad na metropolu, bol v cudzej krajine, kam ste sa rozhodli vycestovať, neváhali by ste... Tak prečo ju nevyužiť doma? Je to zážitok: či cez deň, či v noci! Určite vyskúšajte!"

Prekvapila vás niektorá prevádzka v našich rebríčkoch? Neváhajte a vyskúšajte ju... a nezabudnite nechať hodnotenie ;-). Ak máte tip na niečo ešte lepšie, sem sa s ním.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Alexandra Gulič

B2B Specialist

Saška zastrešuje komunikáciu s obchodnými partnermi. Stará sa, aby mali všetky potrebné informácie, vedeli používať našu stránku a vybavuje pre nich mediálne výstupy. Baví ju život, nedokáže si ho predstaviť bez jej manžela a jazvečíčky Penny. Jej vášňou je kozmetika, oddychuje pri tvorbe hand-made vecičiek a dobrej knihe.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: