Rybacina, Bratislava - Nové Mesto
Sledujte prevádzku a upozorníme Vás na novú ponuku
Táto ponuka sa už minula, ale našli sme pre vás ideálnu náhradu:
Ukončené 1,00 €
1,00 €
Bežná cena: 1,00 €
Rybacina je predajňa sladkovodných a morských rýb a morských plodov. No predovšetkým je to predajňa, kde ryby naozaj poznajú... a vždy vám aj radi poradia s výberom. S kupónom na 15 % zľavu na celý ich sortiment môže byť vaša slávnostná tabuľa tento rok o niečo bohatšia a zaujímavejšia.
Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac
S blížiacimi sa sviatkami stúpa aj predaj rýb, pretože tento druh mäsa zvyčajne nechýba na žiadnom vianočnom stole. No nielen na Vianoce, ale kvalitné rybie mäso by sme nemali postrádať na stoloch počas celého roka. V predajni Rybacina sa v rybách naozaj vyznajú, takže sa môžete zásobiť tradičným kaprom, sumcom či exotickejšími kúskami. Celý sortiment rýb a morských plodov vám ponúkame s 15 % zľavou.
Jednoduchý recept na rýchlu prípravu kreviet na panvici
Olúpte cesnak, pridajte trošku feferóniek.
Rozpáľte panvicu, nalejte trošku oleja, prihoďte cesnak a chilli papričky a orestujte.
Krevety osoľte a okoreňte.
Vhoďte krevety a osmažte do ružova.
Nákyp z Halibuta s petržlenovým pyré
Halibubut filet - 300 gr.
Mrkva - 100 gr.
Cuketa - 100 gr.
Žĺtok - 2 ks
Smotana na šlahanie - 0,5 dcl.
Maslo - 50 gr.
Soľ, korenie a muškátový oriešok podľa chuti
Postup prípravy: Filet z halibuta vložíme do nádoby do ktorej pridáme žĺtky, šľahačku, pochutiny a všetko môžeme rozmixovať ponorným mixérom na husté pyré. Vo vriacej vode zblanžírujeme na plátky narezanú mrkvu a cuketu ktorú po vytiahnutí z vriacej vody prudko zachladíme a necháme odkvapkať. Na takto pripravenú zeleninu nanesieme v tenkých vrstvách rybaciu hmotu a zvinieme do tvaru slimáčika v striedavých vrstvách .Po nalepení natretej zeleniny a vytvarovaní do tvaru slimáka pokvapkáme závitky rozpusteným maslom a vo vyhriatej rúre na teplotu 175 stupňov pečieme cca 8-10 min. Po vybratí z rúry podávame s chutnou prílohou petržlenového pyré.
Inšpirácia z Anglicka na nedeľný obed
Treska Tmavá je ideálna na vyprážanie v troj-obale. Vyskúšajte Fish & Chips.
Predajňu čerstvých rýb ľahko nájdete oproti bývalemu Radošinskému divadlu za Istropolisom, Škultétyho 16. Pohodlné parkovisko je v blízkosti 30 m.
Škultétyho 16
83103 Bratislava
Slovensko
0940 64 74 64
info@rybacina.sk
www.facebook.com/rybacina/?fre...
www.rybacina.sk
Zobraziť partnerskú stránku