Zážitok z jazdy na motokárach v Národnom motokárovom centre Kart One Arena

Kart One Arena Bratislava, Bratislava – Petržalka

Sledujte prevádzku a upozorníme Vás na novú ponuku

Táto ponuka sa už minula, ale našli sme pre vás ideálnu náhradu:

Zážitok z jazdy na motokárach v Národnom motokárovom centre Kart One Arena

Kart One Arena Bratislava, Bratislava – Petržalka Kart One Arena Bratislava, Bratislava – Petržalka (mapa)

Ukončené od 8,99 €

od 8,99 €

Až 27 % zľava Bežná cena: 12 - 138,00 €

Zaradiť sa na štart, nasadiť prilbu, 3-2-1 a štart! Pedál nadoraz až do prvej zákruty, v ktorej musíte ubrať z plynu. No pri najbližšej rovine to opät vytúrujete. Aký máte medzičas? Je lepší než ten kolegov alebo treba pridať? Ukážte, čo vo vás je! Veď skoro všetci jazdci F1 začínali na motokárach.

Zatiaľ bez hodnotení

Zatiaľ bez hodnotení

Garantujeme kvalitu!

Táto ponuka je u nás nová, zatiaľ teda nemá žiadne hodnotenia. Prácou len s preverenými partnermi vám ale garantujeme kvalitu. Na ZľavaDňa je momentálne vyše 654 899 hodnotení, ich priemer je 8,9 z 10.

Prečo si vybrať túto ponuku

Najväčšia dráha na Slovensku

Najväčšia dráha na Slovensku

Zážitok, pri ktorom stúpa adrenalín

Zážitok, pri ktorom stúpa adrenalín

Bezpečné, vhodné aj pre deti

Bezpečné, vhodné aj pre deti

Profesionálny personál

Profesionálny personál

Flexi ponuka

Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac

Viac informácií

Zážitok za volantom

Jazda na motokárach patrí k základom ovládania auta a najlepší jazdci F1 o tom vedia svoje, veď tak začínali. Pre nás ostatných je to v prvom rade nevšedný zážitok na celý život. K dispozícii moderné motokáry od výrobcu SODI s HONDA motormi (výkon 9HP a obsah 270 cm³).

JAZDA NA DVOJMOTOKÁRE (2 dospelí)

Nezabudnuteľná jazda pre dvoch dospelých na 10 minút. Dvojmotokára má dva volanty, ale počas jazdy je aktívny vždy len jeden z nich. Ak si chcete vyskúšať šoférovanie obaja, tak vám odporúčame zakúpiť si aspoň 2 jazdy alebo v priebehu jazdy zastaviť v boxoch a vymeniť sa. Počas 10-minútovej jazdy prejdete dráhu asi 12x a odjazdíte približne 6 km. Pred jazdou vás personál oboznámi so základnými bezpečnostnými pravidlami a pokynmi, ktoré je nevyhnutné dodržiavať počas jazdy v hale.

SPRINT RACE

Pred pretekom 

Obsluha si zhromaždí skupinu jazdcov a oboznámi ich so základnými bezpečnostnými pravidlami a pokynmi, ktoré je nevyhnutné dodržiavať počas preteku v hale.

Pred začiatkom každého preteku budú všetci jazdci zaevidovaní do softvéru časomiery a každému bude pridelená motokára na kvalifikáciu a na prvý pretek.

Priradené číslo motokáry a meno jazdca si každý skontroluje buď na monitore časomiery alebo na LCD obrazovkách v hale príp. v kaviarni.

Kvalifikácia

Pred kvalifikáciou sa zídu všetci jazdci v boxoch, obsluha im pomôže/poradí s nástupom do motokár a budú postupne v cca 3 sekundových odstupoch vypúšťaní z boxov.

Koniec kvalifikácie jasne ukončený „vlajkovaním“ šachovnicovou vlajkou v cieli.

Po kvalifikácii zastavuje personál jazdcov v čakacej zóne.

Vyhodnotenie kvalifikácie

Podľa najlepšieho času sa zoradia výsledky kvalifikácie a nahodia sa do časomiery pre štart nasledujúceho preteku.

Zoradenie motokár na štart

Obsluha podľa zoznamu (poradie podľa výsledku kvalifikácie) posiela jazdcov z čakacej zóny za Safety Car čakajúci na štarte.

Štart preteku

Na čele každého prvého kola preteku ide vždy Safety Car, ktoré prvé kolo ukončí odchodom do boxov. Počas prvého kola platí prísny zákaz predbiehania.

Jazdci na motokárach pokračujú v preteku.

Pretek

Všetci jazdci boli pred pretekom upozornení na dodržiavanie pokynov obsluhy. V prípade, ak niekto tieto pokyny nedodrží, bude vykázaný z trate aj počas preteku bez nároku na vrátenie vopred uhradených poplatkov.

Pretek bude ukončený mávaním šachovnicovou vlajkou na cieľovej čiare.

Po preteku zastavuje personál jazdcov v čakacej zóne resp. ak ide o posledný pretek tak ich navádza do boxov (červená vlajka).

Najväčšia motokárová indoor hala na Slovensku

Dňa 12. 11. 2011 v Bratislave otvorili najväčšiu motokárovú indoor dráhu na Slovensku s názvom Kart One Arena o rozlohe 4 900 m, takže tento rok oslávila hala svojich 5 rokov úspešného fungovania. Prevádzkovanie motokárového športu na profesionálnej úrovni, čím ho sprístupňujú širokej verejnosti. Sú tu pre všetkých tých, ktorí majú radi vzrušenie z rýchlosti, súťaženia a víťazstiev nad druhými i sami nad sebou.



Kart One Arena ponúka skúseným i neskúseným jazdcom, mužom a ženám bez rozdielu veku možnosť prežiť radosť, vzrušenie z rýchlej jazdy a vďaka adrenalínu zabudnúť na starosti všedného dňa. Niekoľko kôl na našich motokárach urobí z kohokoľvek opäť malých chlapcov a dievčatá, s blýskavým pohľadom a mierne fanatickým úsmevom. Vznikajú nové priateľstvá, pracovné vzťahy a vaši obchodní rivali sa stávajú vašimi spojencami.









 
Kart One Arena kladie veľký dôraz na bezpečnosť našich zákazníkov. Pozdĺž celej dráhy sú ochranné zariadenia v podobe certifikovaných plastových bariér od spoločnosti "TECPRO barriers" s kombináciou pneumatík spevnených plastovými obrubami. Prilby a ochranné vesty pre lepšiu bezpečnosť jazdcov sú od samého začiatku bezplatnou samozrejmosťou. Za symbolický poplatok si môžete zapožičať overal na motokáry pre lepší pocit z jazdy a kameru pre zachovanie zažitkov. Kvalifikovaný a ochotný personál je vždy pripravený Vám zodpovedať otázky, poradiť a poprípade inak pomôcť.

Oddych a zábava

Príjemné a plne klimatizované prostredie "industriálneho" baru s kapacitou 56 miest na sedenie, vám ponúka možnosť po víťaznom preteku znovu načerpať sily. Vaše aktuálne emócie prípadne fotky z adrenalínovej jazdy môžete zdieľať cez sociálne siete priamo z kaviarne prostredníctvom bezdrôtového free wifi pripojenia. Veľké a rozmerné okná umožňujú výhľad cez tunel na dráhu a tak môžete v pokoji pri poháriku a v sprievode príjemnej hudby sledovať dianie na trati. Ďalšou možnosťou je sledovať dianie na dráhe spolu s časomierou na veľkoplošných obrazovkách.

Kontakt

Kart One Arena Bratislava

Kart One Arena Bratislava

Kopčianska 82/A
85101 Bratsilava 5
Slovensko
+421 911818122

kartarena@kartarena.sk
www.kartarena.sk
Zobraziť partnerskú stránku

Aktivity v okolí

Bunker B-S 4 Lány približne 2 km Sad Janka Kráľa približne 3 km UFO Bratislava približne 3 km Bibiana približne 3 km Slovenská národná galéria približne 3 km

Bratislavský Hrad približne 3 km Dóm sv. Martina približne 3 km Prírodovedné múzeum približne 3 km Maximiliánova fontána približne 4 km Galéria MULTIUM približne 4 km Michalská brána približne 4 km Galéria Nedbalka približne 4 km Botanická záhrada Bratislava približne 4 km Prezidentský palác približne 4 km Slavín približne 4 km Múzeum dopravy približne 5 km Horský park približne 5 km Bratislavská ZOO približne 5 km Kuchajda približne 7 km Lanoland približne 8 km Bobová dráha - Koliba približne 8 km Ranč Lieskovec približne 8 km Lanovka na Kamzík približne 8 km Kaštieľ Rusovce približne 8 km Rusovský park približne 8 km Železná studnička približne 9 km Petržalská hrádza približne 10 km Zlaté Piesky približne 11 km Hrad Devín približne 11 km Zjazd na horských trojkolkách približne 13 km Sandberg približne 13 km Múzeum moderného umenia Danubiana približne 14 km Dračí hrádok približne 16 km Hrad Pajštún približne 18 km Hrad Biely Kameň približne 18 km X-BIONIC SPHERE približne 19 km Limbašská vyvieračka približne 21 km Biofarma Príroda Salaš Stupava približne 22 km Abeland - gazdovská dedinka približne 23 km Vodná nádrž Lozorno približne 24 km Senec - Senecké jazerá približne 26 km Aquapark Senec približne 27 km Oáza Sibírskeho Tigra približne 27 km Pezinská baba približne 27 km Modra približne 30 km Kráľová pri Senci (Sky Taxi) približne 30 km Vodný mlyn Jelka približne 31 km Múzeum včelárstva približne 33 km Bobria hrádza / Náučný chodník približne 33 km Hrad Červený kameň približne 36 km Kaštieľ v Budmericiach približne 36 km Orechová potôň (SLOVAKIA RING) približne 36 km Thermalpark Dunajská Streda približne 41 km Kúpalisko Kamenný mlyn približne 44 km Termálne kúpalisko Vincov les približne 44 km Plavecký hrad približne 44 km Plavecká jaskyňa približne 45 km Dunajské mlyny približne 46 km Kostol sv. Heleny približne 47 km Malá synagóga v Trnave približne 47 km Relax Aqua & Spa približne 47 km Šranecké piesky približne 48 km Vlastivedné múzeum Galanta približne 48 km Renesančný kaštieľ v Galante približne 48 km Jaskyňa Driny približne 49 km

Mohlo by Vás zaujímať