jedzhned, Slovensko
Sledujte prevádzku a upozorníme Vás na novú ponuku
Táto ponuka sa už minula, ale našli sme pre vás ideálnu náhradu:
Doma uvarené jedlo je najzdravšie, to je jasné. Nie vždy je na varenie čas, no fast-foody nie sú najlepším riešením. Nová alternatíva rýchleho stravovania je zdravá, chutná a rýchla zároveň. Teplé jedlo na stole či kdekoľvek v prírode už za 3 minúty.
Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac
Je možné ho skladovať pri izbovej teplote, je bez konzervantov a chutí aj deťom. Jedlo z jedzhned.sk, ktorému sa potešia aj ľudia, čo neznesú laktózu či lepok. Zdravá náhrada rýchleho stravovania. Veď nie vždy sa nám chce variť...
Jasné, že doma uvarené jedlo je najzdravšie. Samozrejme, ak je z kvalitných surovín. Nie vždy však môžeme variť. Niekedy nemáme čas, inokedy chuť či tie správne ingrediencie. Preto jeme v bufetoch a nezdravých fast-foodoch. Vďaka jedzhned.sk sa môžete teraz najesť nielen rýchlo, ale aj zdravo a chutne. Doma, v robote, na horách či pri vode... Jednoducho kdekoľvek!
Zdravé jedlo má byť z miestnych, geneticky nemodifikovaných surovín, uvarené tradičným spôsobom a s vyváženým obsahom bielkovín, tukov a uhľohydrátov. Jedlo z jedzhned.sk je presne také. Navyše má znížený obsah soli, je bez umelých aróm, príchutí a bez konzervantov. V ponuke aj 60 bezlepkových a 50 bezlaktózových jedál. Jedlo chutí aj deťom, čo je dôkazom, že je ozaj dobré.
Ak je niekto pohodlný človek, určite sa mu zapáči, že jedlo z jedzhned.sk má na tanieri už za 3 – 10 minút. Stačí ho jednoducho len zohriať. V mikrovlnke, rýchlovarnej kanvici či na sporáku. Ako keď vás vaša stará mama nabalila pri odchode od nej na celý týždeň. A vy ste sa cítili, akoby vám varila každý deň. Trvanlivosť jedál je 3 – 36 mesiacov pri izbovej teplote. Je zabezpečená vďaka sterilizácii pri zvýšenom tlaku a teplote. Je to vlastne obdoba zavárania starých mám, ibaže trošku vylepšená. Zaváranie pri vyššej teplote a tlaku ničí všetky mikroorganizmy, ktoré by mohli spôsobiť znehodnotenie jedla.
Farbivá, modifikované škroby, konzervačné látky, sladidlá, antioxidanty, kypriace látky, emulgátory, zahusťovadlá, emulgačné látky, stabilizátory, stužovadlá, zvýrazňovače chuti, protihrudkujúce látky – to všetko a omnoho viac sú prídavné látky, ktoré denne v jedlách konzumujeme, a možno o tom ani nevieme. Všetky tieto potravinárske prísady sú u nás, samozrejme, povolené. Ich občasná konzumácia je v poriadku, avšak ich masívne pridávanie do takmer všetkých potravín je jednou z hlavných príčin vzniku potravinových intolerancií a alergií. V jedlách z jedzhned.sk žiadne prídavné látky, našťastie, nenájdete.
Ležíte doma s chrípkou a to posledné, na čo máte chuť, je varenie? Alebo máte v práci jednoducho veľa roboty a nestíhate vybehnúť na obed. A čo tak študentský internátny život s "vifónkami" vymeniť za niečo zdravšie? Prípadne dovolenka, na ktorej sa nechcete zaoberať varením alebo príroda a letné festivaly, kde je varenie takmer nemožné. Dokonca aj na miestach, kde si nemáte možnosť jedlo z jedzhned.sk zohriať, je to možné. Existujú tzv. bezplamenné ohrievače, ktoré fungujú na chemickej reakcii, pričom jej výsledkom je teplo. Pozrite si video, ako to celé funguje...
Zámocká 8
81101 Bratislava
Slovensko
+421910 414 414
Po - Pia : 10:00 do 14:00
info@jedzhned.sk
www.jedzhned.sk
Zobraziť partnerskú stránku