TOP 10 darčekov, s ktorými tento rok nič nepokazíte

S darčekmi je to ako s vianočnými svetielkami. Čím viac sa snažíte, tým viac sa zamotávate a nedarí sa. A pritom to môže byť také jednoduché...vyložte si nohy, uvarte čajík a výber darčekov môže prebehnúť u vás doma, v teple a bez stresu. A aby sme to už úplne zjednodušili, tu sú tohtoročné absolútne hviezdy medzi darčekmi.

 

Robotický vysávač iRobot Roomba

Čas už je dnes pomaly drahší ako ropa. Vedeli ste, že v priemere trištvrte roka za život len vysávame? Ak poznáte niekoho, kto vie tento čas využiť aj lepšie, iRobota bude milovať! Sám si zmapuje všetky izby, povysáva každý povrch a potom sa poslušne vráti do svojho domčeka.

Šup pod stromček

 

 


Ponožky ale nie hocijaké. Pravé Fusakle z plechovky

Ponožky pod stromček a nuda? To už dávno neplatí. Veselé, farebné, slovenské a darované v plechovke. To sú jedinečné Fusakle. Tieto Vianoce si len na ZľavaDňa môžete kúpiť limitovanú edíciu Fusakiel inšpirovanú ľudovými motívmi. Fusakle nie sú len také obyčajné ponožky. Svojmu majiteľovi rozjasnia deň, hneď ako ich vyberie zo šuplíku :)

Šup pod stromček

 

 

 

Zima v hoteli Pjesy *** Spa&Fun Resort

Prečo je pobyt super darček? Jedným pobytom vybavíte prekvapenie pre dvoch a viac ľudí naraz. :) Zima na Plejsoch s wellness a lyžovačkou poteší páriky aj rodiny s deťúrencami. Lebo viac času pre seba je viac času pre seba...

Šup pod stromček

 

 

Jazda na elektromobile Tesla Model S P85+

Jazdu na Tesle chce zažiť každý chlap. Naozaj každý, verte nám. Ak máte teda doma autíčkára, táto jazda bude svietiť na jeho zozname najlepších darčekov jeho života ešte veľmi dlho. Teda až pokým nekúpite na ZľavaDňa ešte lepší darček. ;)

Šup pod stromček

 

 

Celosezónka v Snowparadise Veľká Rača Oščadnica

Darček pre všetkých lyžiarov telom aj dušou. V troch prepojených dolinách v Kysuciach sa nachádza 14 km upravovaných zjazdoviek všetkých náročností. Zalyžujú si začiatočníci aj najnáročnejší lyžiari. A ako bonus k celosezónke, jedno kinderko do 10 rokov zadarmo celú sezónu! :)

Šup pod stromček

 

 

Pilotovanie Boeingu 737 na realistickom simulátore

Sedieť na mieste kapitána, naučiť sa základy ovládania lietadla, vzlietnuť a pristáť…nesplnený sen viacerých. Poďme im to splniť! :) Zažiť si môžu aj krízovú situáciu a vítaní sú dvaja pasažieri. V kokpite nebude chýbať ani kvalifikovaný personál. Zážitok na celý život so skvelými hodnoteniami.

Šup pod stromček

 

 

Úplne nové antistresové omaľovánky

Farebné pastelky, čaj na stole, nohy pod dekou alebo deka nad nohami…ideálny darček pre ľudí, ktorí radi relaxujú rukami, sú kreatívni a pastelková dúha je pre nich balsam na dušu. Darujte večery oddychu a zábavy s úplne novými Spojovačkami a motívmi, ktoré prebúdzajú fantáziu.

Šup pod stromček

 

 

Romantika v kaštieli

Božské ticho, prechádzky záhradou, podvečer v bazéne s vírivým kúpeľom a hneď potom vynikajúca trojchodová večera. Zrekonštruovaný kaštieľ Park Hotel Tartuf z roku 1820 je ideálnym miestom pre všetky páriky. A nielen pre tie čerstvo zaľúbené. Možno aj naši rodičia znovu zažijú romancu ako v Angelike. ;)

Šup pod stromček

 

 

Valčeky na cesto s motívom

Valček ako darček? Nie, teraz nemyslíme iba zo srandy! :) Tento valček si zamilujú všetky pekárky, pekári, maminy a babičky, ktoré pečú s vnúčatami. Každý valček má milý motív, ktorý skrášli všetky vase sušienky a domáce pečivo pečené s láskou.

Šup pod stromček

 

 

Kúpele pre pokoj a zdravie

Večná dilema…čo pre rodičov a starých rodičov? Väčšinou povedia, že chcú hlavne pokoj a nech sú všetci zdraví. Tak viete čo? Pošlite ich do kúpeľov! :) V termálnych kúpeľoch Malé Bielice načerpajú novú energiu v minerálnej termálnej vode, vysaunujú sa a pochutnajú si na gurmánskej polpenzii. Pokoj a zdravie zaručené…

Šup pod stromček

 

 

Najlepšie je nakupovanie v teple domova, napríklad pri šálke horúceho čaju, čo poviete? Tento výber bol presne o tom. Urobiť vašim blízkym radosť a to pekne pohodlne. Vybrali ste si? Dajte nám vedieť! :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Silvia Gonglíková

Marketing Manager

Silvia sa venuje online marketingu, komunikácii so zákazníkmi a podujatiam. Má rada veci s dušou, zvieratá, svoju rodinu a kamarátov. Za ZlavaDna.sk je ochotná sa aj pobiť. :) Po práci si rada sadne s kamarátmi na pohár kvalitného oroseného a poriadny steak.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: