Tento smoothie mixér spraví všetku špinavú prácu za vás. Takmer všetkú :)

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre povahy citlivé na telešopingové zábery, zveličovanie a pokusy o paródiu :)

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo je smoothie vlastne smoothie? Alebo po slovensky "hladkosť"? Lebo je hladké, do zamatova vymixované a nadýchané. Ovocie, mlieko, oriešky, na raňajky, na desiatu, olovrant či len tak na chuť. Kto si ešte nevymixoval doma aspoň jedno smoothie, ako keby ani na vlne zdravého stravovania nebol. 

Preto určite poznáte, že dosiahnuť požadovanú hladkosť a vyhlásiť svoj nápoj za smoothie, nie je vždy jednoduché. Teda je, len musíte mať ten správny mixér. A ideálne mixér na to povolaný - smoothie mixér.

Pozrite si video, v ktorom sme sa pokúsili demonštrovať rozdiel medzi náruživou snahou vymixovať dohladka banánovo-čučoriedkové (malinovo-jahodové) smoothie s klasickým tyčovým mixérom a bezstarostným mixovaním s výkonným smoothie mixérom.

Pozor: Smoothie mixér spraví všetku špinavú prácu za vás, "zádrheľ" môže byť niekde inde :)


Chcem tento smoothie mixér

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Miroslava Ondrušová

Content marketing specialist, ZľavaDňa

Mirka sa venuje textom, písaniu a vytváraniu obsahových kampaní pre ZľavaDňa. Cez príbehy a opisy približuje zákazníkom produkty aj služby a venuje sa aj písaniu blogov. Miluje varenie a všetko súvisiace s gastronómiou. Takisto sa snaží čo najviac cestovať, čítať a pozerať :)

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: