Kupóny si môžete stornovať už aj sami

Náš zákaznícky servis je tu pre vás takmer stále. V minulom blogu sme vás dokonca informovali, že naši kolegovia sú tu pre vás až do noci. Ani to však niekedy nestačí. Sú situácie, kedy si potrebujete napríklad stornovať kupón cez víkend, alebo neskoro v noci. A preto do vášho konta na ZlavaDna.sk pribudla možnosť stornovať kupón.

Postup je veľmi jednoduchý, stačí sa prihlásiť do svojho konta na stránke ZlavaDna.sk, kde v sekcii Moje kupóny nájdete pri každom kupóne, ktorý bol zakúpený v lehote 14 dní, možnosť kupón automaticky stornovať.

storno v konte

V prípade, že ste si kupón už rezervovali u poskytovateľa akcie, odporúčame Vám u neho rezerváciu zrušiť a preposlať nám potvrdenú zrušenú rezerváciu na e-mail podpora@zlavadna.sk. Bez toho stornovanie nie je možné, rovnako ako storno po 14 dňoch. Vtedy odporúčame pokúsiť sa dohodnúť priamo s poskytovateľom konkrétnej zľavy na alternatívnom riešení.

Ak by ste mali akékoľvek pripomienky alebo nápady na zlepšenie automatického stornovania kupónov, neváhajte nás kontaktovať. Budeme vďační za akúkoľvek spätnú väzbu.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Radka Jurovčáková

Špecialista zákazníckeho servisu

Radka je súčasťou zákazníckeho servisu. Rada píše, číta a analyzuje život pri pohári vína. Má za sebou kurz jazdy na koni aj kurz baletu a keď raz bude veľká, bude mať vlastného koňa. A možno bude aj baletka :)

Ďalšie články z kategórie Vaša ZľavaDňa: