Dovolenku cez ZlavaDna.sk si teraz môže dovoliť každý

Veríme, že skvelé zľavy si zaslúži naozaj každý :) Preto, ako jediný zľavový portál na svete, ponúkame nákup na splátky. O žiadnom aspoň nevieme. Do konca júla sme pre vás v spolupráci so spoločnosťou Cetelem pripravili nákup na splátky bez navýšenia. Nepreplatíte ani cent. Žiadne navýšenie splátok, ani spracovateľský poplatok. Preto neváhajte s nákupom dovolenky, takúto výhodnú ponuku máme len do 31. júla. AKCIU SME PRE VEĽKÝ ZÁUJEM PREDĹŽILI DO 31.8.2015.

Príklad: Chcete si kúpiť dovolenku v Chorvátsku na Makarskej za 518 eur.
Pri nákupe na splátky bez navýšenia zaplatíte 0% akontáciu a 10 mesačných splátok po 51,80€. Nepreplatíte tak ani cent.

Cetelem

Ako postupovať pri nákupe na splátky?

Nákup na splátky prebieha takmer identicky ako klasický nákup pri platbe kartou, prevodom, cez internet banking alebo VIAMO.

1. Vyberte si zľavu

Rovnako ako pri bežnom nákupe, kliknite na tlačidlo Kúpiť. Nákup na splátky umožňujeme pri zľavách, ktorých cena je vyššia ako 100 eur.

2. Zvoľte spôsob platby – nákup na splátky cez Cetelem

V sumarizácii objednávky si vyberiete spôsob platby cez splátky.

Cetelem

3. Postupujte podľa pokynov

Postupujte podľa pokynov na obrazovke. Vyplníte žiadosť a po jej schválení ju zašlite poštou na adresu Cetelem Slovensko a.s.

4. Schválenie/neschválenie úveru

Pokiaľ bude váš úver schválený a doložené doklady a zmluvy budú v poriadku, spoločnosť Cetelem Slovensko a.s. nás bude informovať o poskytnutí úveru k zakúpenému kupónu.

5. Pošleme vám kupón :)

Ihneď po notifikácii od spoločnosti Cetelem Slovensko a.s. vám zašleme kupón na vašu e-mailovú adresu.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Matus Klco

Marketing Director

Matúš vedie náš interný marketingový tím a zastrešuje spoluprácu s externými dodávateľmi. Obľubuje kampane s pozitívnou ROI a testovanie nových nástrojov. Rád cestuje, športuje, pozrie si dobrý film a vychutná dobré jedlo.

Ďalšie články z kategórie Vaša ZľavaDňa: