Doma dobre, doma najlepšie - alebo aký darček dať domasedovi a iným (ne)vďačným typom?

Ja nič nechcem, ja nič nepotrebujem. Ja aj tak nikam nechodím, mne je najlepšie doma. Hlavne, aby sme boli všetci pokope... Aj vám sú tieto vety povedomé? Aj vás svrbí dlaň, keď ich počujete? Máte chuť kričať? Ste bezradní?

Aj my, lebo aj my máme doma podobných členov, ktorí nič nepotrebujú, nič nechcú a čo je najhoršie, ničím sa im nezavďačíte. A predsa sa každý rok snažíme darovať im niečo, čo by pri svojom zenovom stave (nič nepotrebujem), či nepochopiteľnom nedocenení snahy obdarovať ich ocenili. Pri čom by ich pohľad hodnotiteľa zmäkol ako vianočné perníčky. Niečo, čo by hneď po rozbalení nedali do poličky Pekné, ale... Ale odtiaľ potiaľ. Tento rok to bude iné, tento rok dostanú presne to, čo chcú!

Pre domasedov

Teplo štyroch stien je im najmilšie. Uznávajú papučovú kultúru a vôbec im nie sú cudzie domáce večery. Domasedi, ... Koniec vymýšľania, ako ich vytiahnuť z domáceho pohodlia a pre nás možno stereotypu. Doprajme im poriadnu domácu pohodu. S týmito darčekmi dostane ich domasedenie nový rozmer.

Doma a naboso? Už nikdy, aj pobehovanie po byte môže byť veselé. S týmito papučkami zaručene :)

S bio krbom bude aj panelákový byt ideálnym miestom na romantiku.  Nech si len pohovejú na sedacom vaku, pod teplou dekou so zaujímavou knihou - veď doma je predsa najlepšie. A k tomu ešte šálka lahodného čaju či kávy na takéto poctivé domáce leňošenie.

Hoci im je doma najlepšie, nikdy neviete, kedy sa vyberú do sveta. Ak raz predsa, nech sú pripravení - s jazykovými online kurzami.

A aby už vôbec nemuseli vychádzať z domu, darujte im posteľ! A nech si v nej čítajú aj celý deň časopisy od výmyslu sveta.

Pre tých, čo chcú mať všetkých pokope

Áno, Vianoce sú tým vzácnym časom, keď cestu domov nájdu aj tí najzatúlanejší členovia rodiny. Mať všetkých pokope je predsa skvelé. A pre niektorých je to jediné prianie na Vianoce. Tak ho poďme splniť. Nie nemusíme zlepšovať sociálnu situáciu vo svojom meste vytvorením nových pracovných miest, budovaním vysokých škôl či kultúrnych inštitútov. Darujte im:

Fotokalendáre s fotkami celej rodiny

Nekonečný čas so spomienkami na najbližších

Hoci aj obrazy členov rodiny v životnej veľkosti

Fotky, fotky, fotky mamy, otca, dcéry, syna, netere, synovca, ... všade, kde sa dá

Pre nevďačné, ale milujúce stvory

Aj ten najúžasnejší otec, či najmilšia sestra môžu byť TÍ. TÍ, ktorým nechce nikto kupovať darčeky. TÍ, ktorým sa nedajú kúpiť darčeky. TÍ, ktorých síce máme radi, ale radšej by sme šli loviť kapra do zamrznutého jazera, ako by sme im mali vymýšľať vianočné prekvapenie. Z doposiaľ neznámych príčin je totiž ich nezavďačiteľnosť jednou zo záhad vesmíru. Ale keďže sa im ničím nezavďačíme, môžeme im darovať čokoľvek, veď možno aj vianočná motyka vystrelí :)

Takže, buď vyberiete čokoľvek z ponuky ZľavaDňa., alebo im darujte darčekovú poukážku a počkajte, čo si za ňu kúpia. Je možné, že tak sa trafíte :)

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Miroslava Ondrušová

Content marketing specialist, ZľavaDňa

Mirka sa venuje textom, písaniu a vytváraniu obsahových kampaní pre ZľavaDňa. Cez príbehy a opisy približuje zákazníkom produkty aj služby a venuje sa aj písaniu blogov. Miluje varenie a všetko súvisiace s gastronómiou. Takisto sa snaží čo najviac cestovať, čítať a pozerať :)

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: